*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (219)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

l-am vazut pe Stef fascinat de adidasii noi!
cum e cu incaltamintea asta?..musai gheata afara? pana cand?..ca in casa are gleznele cat se poate de 'libere'..si vine vara, caldura, ce facem, ii tinem cu ghete?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Hai Naty!!! Hai cu nota mare!!

Tuchi ma bucur ca-ti place la servici si ca te mai duci si maine ...vezi,si-asa iti placea tie sa te plimbi in fiecare zi..nici ca puteai nimeri mai bine

Bubu imi pare rau ca nu-ti dau pace crampele astea de cateva zile. Am vazut filmulet haios cu Stef, asa face si Antonia cand o incalt, nici chip s-o mai tin in picioare, vrea sa admire incaltarile continuu..Si de ce nu=l lasi ma pe Vlad sa doarma la gradi, mai ales ca cere el?Eu m-am chinuit cu Alexia o luna, pana a vrut sa doarma acolo si atunci am luat-o incet -incet..nici acum nu da buzna sa faca nani la gradi.

Sozi super tare visul tau,haios.. chiar imi imaginam numai paie -n jurul tau in camera aia, ca sa nu mai zic de tine pitita-n baie sa infuleci ciocolata..dar te-a prins nepotul lui Simo, na!

Eu inca nu m-am apucat de bagaje, dar macar am fost la coafor, m-am facut mumoasa, ca doar maine sunt in Venetia ,nu? ...Bubu sa nu te inverzesti ,mami, zau ca te-as lua si pe tine , dar nu poti tu sa mergi

Fetele mele sunt tot putin racite, Antonia are doar mucisori si asa sper sper sa ramana. Vad ca face fitze la mancare, o fi de la dinti?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nicol, cred ca mi-a scapat: pleci la Venetia???? Pai sa vezi ce verde-s EU!!! E orasul sufletului si inimii mele, am fost de 4 ori acolo si m-as intoarce oricand (am fost in trecere, niciodata nu am stat mai mult de 4 ore)
Am fost cu Iulia la plimbare si ce bine a fost!si a facut fata si cativa pasi timizi, pe bancuta

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello am revenit.....

am vazut ca discutati de incaltari.....si eu tocmai asta vroiam sa va intreb ca maine vreau sa ma duc sa-i cumpar Antoniei ceva de incaltat si nu stiu ce???ghetele care le are sau mai bine zis incaltamintea de regula nu o suporta freaca picioarele pana le da jos.Adidasi daca ii iau cred ca-i va scoate cel mai usor din picioare decat ghetutele pe deasupra gleznelor.
Deci.....ca sa nu-i strice mersul ce-mi recomandati sa-i iau de incaltat??.....ca vrea sa mearga pe jos in parc

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty, succes maxim maine! sa ai bafta de subiecte usoare si de inspiratie maxima!

Si cu toata oboseala e atat de bine la spital.....

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Naty, succes maxim maine! sa ai bafta de subiecte usoare si de inspiratie maxima!

Si cu toata oboseala e atat de bine la spital.....

1)
2) daca zici tu...Am inteles bine, pe 25 martie ai examen pt post???? Oricum ma bucur enorm ca-ti place, mai ales ca, asa cum stii, eu am votat de la inceput categoric pt a te duce acolo. Nu neaparat Bucurestiul e singura solutie...Uite, si Brandusa pe care prea bine o stii a decis sa plece la Brasov, la parinti si e acolo mare doamna doctor, pe cand aici nu avea nicio sansa...Doamne ajuta!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Stiti ce inseamna o combinatie de muci, tuse si masele care ies? Asta e distractia noastra de 2 zile!
Naty bafta multa maine!
Tuchi ma bucur ca-ti place job-ul!
Ufff iar urla...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

n-am examen ca postul meu nu s-a scos!
nu imi pare neaparat rau, sa mai astepte un pic examenul!

I-am ramas datoare Ioanei cu un raspuns: laptele de vaca se zahareaza pentru ca are mai putine glucidesi implicit calorii fata de laptele de mama!
personal cred ca adaosul de zahar este indicat doar cand copilul nu e diversificat...

de o ora am inceput acest mesaj!
Intre timp am pictat cu Ilinca, l-am spalat pe Seb si am pus legumele in ciorba...

ma duc sa imi fac bagajul pentru maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

BAFTA NATYY!!!! sa fie usor maine si sa iasa cum iti doresti!

La multi ani puiutzilor de zilele astea!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

BAFTA NATY!!!

Mergi la inceput