*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (219)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Oana, ce tare Stefu!!! Cand am lasat-o prima data pe jos, in parc, pe fii-mea, 10 min. a stat cu capul in jos si a mirosit florile de pe botul bashketzilor, din ciclul: Ce basketii mei mi-ai dat in picioare?:))))

Naty, sa-ti fie de bine si sedimentare usoara! Vad ca la Iulia e ziua si cucerirea...hmmmm, si-a luat tac-su pushca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ioana, mie ultima comanda de la quelle mi-a venit in 3 saptamani fara 2 zile.

Naty, bafta maxima la examen!

Tuchi, adaptare usoara, sa iti intri in ritm cat mai repede!

Bubu, de la Himalaya, fiind mai naturiste, nu au cum sa isi faca efectul imediat, dar sunt bune, rabdarica! las, ca trece, si te razbuni
Maine fac pateu lui Sash, sper sa mance. data trecuta cand i-am dat ficat, doar a ciugulit.

Ma bucur ca v-a distrat visul meu

Luny, noi musai vrem in vacanta pana in iunie, as prefera si mare (pt sash) si munte

Oare in Turcia sau Grecia unde si cand se incalzeste cel mai repede?...

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cuscraaa, nu te ignor da' era mai interesanta shaorma Si nu-ti fac in ciuda...dar poate asa il stimulez pe David sa mai vina si el la Bucuresti sa-si vada iubita si sa-i arate ce bine-i sta cu noua freza...
Bubu, Ranitidina ai luat? Suna ca o criza de gastrita...Incearca sa identifici putin cum e durerea: continua de aceeasi intensitate sau in pusee; daca are legatura cu mesele; daca o agraveaza ceva; etc. E cumva si in dreapta, sub coaste?
Am vazut si eu pe Sabin cu ochi frumosi si pe Stef cu adidasi care e muult mai curajos la mers ca Iulia (pe care, apropo, ghetele o deranjeaza in mod vizibil, afara e aproape imposibil sa faca vreun pas, calca stramb...nu stiu, va trebui sa rezolv si problema asta cumva)

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Noi am fost pe 7 iunie la mare, acu' 2 ani, in Antalya si a fost super cald si frumos!!

Hi, hi, exact, Alice, ce basketii mei
Adidasii si treningutul sunt de la cumnatica Travi, primite cadou si are si Vlad , tot de la ea.

Astia nu vor sa doarma! si i-am dat pe amandoi jos din pat si s afaca ce vor, dar nu se mai culca si punct! diseara si gata! pai ce puii mei, stau 5 ore dupa ei sa adoarma?? Sa fie sanatosi! ce nervi am!

Sovi, ahaa, deci zici sa astept...pai ce sa fac...stau sa vad daca trece...cica are niste pulbere de ghimbir si nu mai stiu ce

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Naty, eu pe Thea am lasat-o doar de vreo 3-4 ori pe jos, incaltzata cu ghetele fiind, pt ca mi se par extrem de grele si incomode pt niste copii asa mici. Eu am facut mult timp asa: pana in parc, ghetele, in parc- incaltata cu ceva ushor, adica niste basketi de carpa. In ultimele zile s-a mai incalzit, asa ca am iesit cu ea in parc incaltata de mers si n-a mai fost nevoie s-o descalt/incalt.

Mergi la inceput

Naty, sunt ca niste crampe, ba ma doare mai tare, ba mai usor...in dreptul buricului...cred ca e indigestie si balonare...nu are legatura cu masa, dar eu am mancat numai de regim zilele astea...nu am luat ranitidina, ca am si uitat sa cumpar
Astea de la Himalaya se numesc Gasex.

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

bau!
Inca in viata, ma mai duc si maine!

acum fug la gradi dupa Ilinca si cand ma intorc pun majoretele la treaba!
va puuuuuuuuuuuuup!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Naty, nici eu nu l-am lasat sa mearga pe-afara si mai ales nu o sa-l las in adidasii aia...sunt sub glezna si nu vreau sa mearga in ei. Atunci am fost in vizita si i-am dat de fitze O sa-i cumpar in curand unii usori si peste glezna, la fix, vine si primavara

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aaa, credeam ca doare mai sus, in dreptul stomacului. Pe de alta parte, parca aveai si piatra la fiere, nu?-acuma stai, nu te speria...dar nu strica sa stai cateva zile fara prajeli, ciocolata, cacao, grasimi...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Da, pai de-aia ma si sperii pt. ca nu stiu de la ce naiba e...dar nu am greata si ce-as mai manca niste ciocoooo

Tuchi, ce devreme ai ajuns acasa!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput