*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (28)*
Raspunsuri - Pagina 21
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 ma pun lannga ei in pat si stau cat mai aproape de el..isi ridica manutele si imi cerceteaza barbia, nasul, buzele,,i le pup si chiuieste de fericire m-am indragostit iremediabil ![]() |
parca povestesti de david aici, si el face la fel si sta la povesti cu mineeeeeee
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Flowers spune:
Malinas, acum suflu si-n iaurt.Am sa ma ridic singura din pat si daca ma tin picioarele o mut pe BB, de nu... o las acolo. Am avut noroc ca n-am avut nimic tare/ascutit imprejur de care sa ma lovesc.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
http://community.webshots.com/user/flowers1978
mar_ysa_28 spune:
Buna gagici...
Noi suntem mai bine...a venit tati si cu el si lapticul...Leyre mananca bine, facem tratament cu hidrocortizon pt bubite si arata f bine acum, sper sa nu mai fie nevoie de asa ceva...nu aveam ce face ca alergologul ne-a avertizat ca altfel nu o sa ii treaca 

Ginye un scumpic Stefanut insa m-am intristat putin cand am vazut intr-o poza o scrumiera cu mucuri de tigara langa el....
...presupn ca acolo s-a fumat...
Spiridusule de ce nu mai citesti...ca nu inteleg...esti supi???
Brie mami de ce fierbi atat morcovii? Distrugi sa mama vitaminelor cel mai bine in oala cu super putina apa si capac...sau la steamer...sau in apa dar 10 -15 min cel mult...

Anca m-ai emotionat...

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii 
malinas spune:
pt mamici frumoase un cantec frumos, dela David
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
brie spune:
flowres, nasol moment.bine ca nu a fost mai rau....dar totusi nu sta asa, mergi si fa-ti niste analize complete, poate ai o lipsa de calciu, o anemie, cine stie!
fetele, merci, stranut din plin, am baut 2 cani ceai cu miere si lamaie...mi-e mai bine parca ....sa vedem diseara.
otilia, n-am avut noroc nici cu marul ras. inseamna ca nu-i place ei si nici ca-i mai dau. sa ma gandesc la un alt fruct, trebuie ceva care sa nu o deranjeze la stomacel, in sensul de a o ajuta sa faca kk. imi trebuie un fruct care sa o stranga. stiu ca fructele cu litera "P" ajuta la tranzitul intestinal.
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)
babyzapi spune:
Brie multa sanatate si tie si Briannei
.
Dandusa indiferen de greutatea luata de bebe, e sanatos si tare jucaus, dar vezi ma obisnuisem sa ia foarte mult pe luna ca inainte cate 1,200 gr pe luna si acum doar 350 grame...dar conteaza ca e sanatos si atat.
Amalia tare scumpic bebe Luca, imi place mult poza uned prinde jucaria si poza unde este la calculator e mortala 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
lorellay spune:
Nezta..cu toate ca e deja pranzul..nici nu stiu exact cat e ceasul..sunt cam ratutita..
Flowers..imi imaginez prin ce sperietura ai trecut...
Mar_ysa_28 bubite?ce bubite?Diana e iritata la fundulet..sunt asa niste bubite..nu mai stiu cu ce sa o dau...
Leyre (foarte frumos numele)
Elilove Malinas ce fain ca bebeii vostri va trag de nas, gura...Diana nu..inca nu ma prinde decat de par, daca reuseste...si eventual de maini.
Sa va spun eu ce-am patit ieri..am plans vreo ora dupa...Noi avem patut de plasa, asa ca tarcul de la Chicco.Il am de la Codrin.Nu are "etajul".Cica se pune direct in partea de jos salteaua.Da mie mi-e frica de curent.La Codrin am pus plapumi, paturi, ca sa inalt...atunci nu am gasit etaj sa cumpar separat.In fine, acum folosesc acelasi patut..din motive financiare.Dar tatal meu mi-a facut asa un cadru de lemn sa pun salteluta.E la nivelul la care ar veni etajul.Si ieri...doar ce pusesem salteluta noua..si domnisoara mea..atata s-a sucit...ca a cazut printre saltea si plasa de la patut direct dedesubt...
.Asta a fost cat am fost eu la wc.Deci 3-4 minute..Am inlemnit cand am vazut patutul gol si copilul dedesubt.Nu stiu daca intelegeti...dar mie mi s-au taiat picioarele.NU mai reuseam sa scot odata tot din patut sa iau copila.Am injurat tot ce mi-a iesit in cale, si patutt, si pe cine l-a luat, si pe cine mi l-a facut, si capul meu si salteaua noua...
Diana oricum nu a zis nici crr..nimic, ea radea apoi la mine in brate.
Am dezbracat-o am verificat-o am pipait-o...Nu am vazut nimic..da inca sunt asa nauca...off...ce mama tampita sunt....
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
brie spune:
mar ysa, la steamer nu iese supa, pe cand eu am nevoie si de lichid. daca fierb in apa putina.....iar nu iese supa. ca sa fierb un morcov doar 15 min nu se inmoaie si nu i-l pot pasa.
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)
Ramo2007 spune:
Flowers, ai grija, mai bine mergi la medic pt. niste analize ca nu-i de glumit...
Mar_ya
bebelina sa-i treaca bubitele.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Flowers spune:
Brie, stii ca-i mai greu sa ajungi la dr cu copiii dupa tine.As fi impuscat trei iepuri dintr-un foc cu vaccinul lui BB, tusea Juliei si analizele mele.Dar pentru a-mi lua sange trebuie sa fiu acolo dimineatza la 7 , iar dr vine abia la 9.Poate reusesc intr-un fel.
Sa fie cu noroc inscrierea Briannei la scoala, eu o inscriu dupa 15 martie.Succes la balet
.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
http://community.webshots.com/user/flowers1978

m-am indragostit iremediabil