*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (28)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Maine avem si noi programare la eco abdomen inf si superior, sper sa fie la fel de cumintel ca si la ecocardiografie..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Sa va spun ce-am patit azi-noapte.
Mai nou BB doarme cu mine in prima parte a noptii ,pe canapea(din cauza ca se rostogoleste si se trezeste des) apoi o mut in patut si eu ma bag in pat langa Julia. Sotul doarme , de obicei,in alta camera (fosta bucatarie) dar cum aseara n-am avut caldura s-a culcat cu noi in camera si-am bagat caloriferul electric.Peste noapte m-am trezit s-o pun pe BB in patut. Am ridicat-o, a scos aerul afara, am pus-o un pic si la celalalt san si apoi ,cand sa ne ridicam... mi s-a taiat filmul...am ametzit...mi s-au inmuiat genunghi...nu stiu ce s-a intamplat...din instinct, in cadere m-am intors cu BB spre pat sa nu cada jos si am inceput sa stric la sot dupa ajutor, sot care intre timp isi mutase cuibusorul in cealalta camera, dar eu nu stiam asta. Tot episodul a durat cateva secunde , stiu sigur ca nu i-am dat drumul lui BB, ca nu a cazut jos, dar nu stiu de unde am ridicat-o: de pe canapea, de pe marginea canapelei sau de pe fotoliul de langa.Sa-mi fi pierdut cunostintza cateva secunde si sa ma fi trezit in tipatul lui BB? Sau poate din cauza intunericului, nu stiu.BB s-a speriat , nu cred ca s-a lovit pentru ca a adormit repede.Nu mi s-a mai intamplat asa ceva, cred c-a fost din cauza caloriferului langa care am adormit.Am oprit caloriferul, am aerisit , am luat un calciu si am adormit cu greu.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

http://community.webshots.com/user/flowers1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli

Dandusa felicitari pt pufosul tau!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

malinas zi asa functioneaza inotul bv inca nu l-am incercat..noi tot la baita scurta am ramas
cum stati cu ganguritul bb-ilor balacila gangureste pe limba lui si 15 de ora..e dulce foc maine promit ca il inregistrez si il difuzez
ma pun lannga ei in pat si stau cat mai aproape de el..isi ridica manutele si imi cerceteaza barbia, nasul, buzele,,i le pup si chiuieste de fericire m-am indragostit iremediabil
poze noi cu elefantul
http://community.webshots.com/album/569426450mGhmkN?start=24

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Dragi mamici,

Am vrea sa ne alaturam si noi cozonaceilor de noiembrie-decembrie, 2008, daca ne primiti! Am vazut ca pe 9 noiembrie deocamdata, pe lista cu bebelusii e loc liber :)

Fetita mea, Alexandra, s-a nascut la Cluj, in 9 noiembrie 2008, la ora 12:10, nastere naturala la 39 saptamani si 4 zile, Apgar 10.

Va multumesc,
Camelia

Mergi la inceput

Pupam dulce un grasan de 4 luni, pe buculitza dreapta, se stie.
Eli, frumos gest din partea elevilor.
Ginye sanatate multa pentru Stefi, bine ca a scapat de atele si vaccin.
Amalia, am vazut poze cu flacaii tai,sunt scumpi si se vede cat de mult se iubesc.

Mergi la inceput

flowers uff ce sperietura groaznica..eu zic ca e de la oboseala sau anemie senzatia...sa mergi sa iti faci niste analize sau sa itiiei un supliment alimentar..eu iau elevit si acuma ..iti doresc sanatate
amalia buei ce fotogenici sunteti ..nah ptiu sa nu va deochi

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Mergi la inceput

oceanborn bafta
dandusa nici eu nu ma grabesc cu diversificarea sunt ferm convinsa ca imi voi da seama cand e nevoie..si apoi al meu a luat destul de bine in reutate pana aacuma

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Epictetus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Sa va spun ce-am patit azi-noapte.
Mai nou BB doarme cu mine in prima parte a noptii ,pe canapea(din cauza ca se rostogoleste si se trezeste des) apoi o mut in patut si eu ma bag in pat langa Julia. Sotul doarme , de obicei,in alta camera (fosta bucatarie) dar cum aseara n-am avut caldura s-a culcat cu noi in camera si-am bagat caloriferul electric.Peste noapte m-am trezit s-o pun pe BB in patut. Am ridicat-o, a scos aerul afara, am pus-o un pic si la celalalt san si apoi ,cand sa ne ridicam... mi s-a taiat filmul...am ametzit...mi s-au inmuiat genunghi...nu stiu ce s-a intamplat...din instinct, in cadere m-am intors cu BB spre pat sa nu cada jos si am inceput sa stric la sot dupa ajutor, sot care intre timp isi mutase cuibusorul in cealalta camera, dar eu nu stiam asta. Tot episodul a durat cateva secunde , stiu sigur ca nu i-am dat drumul lui BB, ca nu a cazut jos, dar nu stiu de unde am ridicat-o: de pe canapea, de pe marginea canapelei sau de pe fotoliul de langa.Sa-mi fi pierdut cunostintza cateva secunde si sa ma fi trezit in tipatul lui BB? Sau poate din cauza intunericului, nu stiu.BB s-a speriat , nu cred ca s-a lovit pentru ca a adormit repede.Nu mi s-a mai intamplat asa ceva, cred c-a fost din cauza caloriferului langa care am adormit.Am oprit caloriferul, am aerisit , am luat un calciu si am adormit cu greu.

brrrr...urata poveste.Bine ca nu s-a lovit bebe si bine ca nu te-ai lovit nici tu.Mie mi se mai taie ocazional filmul daca ma ridic brusc in picioare. dar cand sunt cu David in brate ma misc in reluare, mai ales noaptea cand oricum pluteste totul cu mine. Ai mare grija ca poate fi periculos, mama mea a cazut si s-a lovit destul de rau la cap, pt ca s-a ridicat brusc din pat.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

flowers uff ce sperietura groaznica..eu zic ca e de la oboseala sau anemie senzatia...sa mergi sa iti faci niste analize sau sa itiiei un supliment alimentar..eu iau elevit si acuma ..iti doresc sanatate
amalia buei ce fotogenici sunteti ..nah ptiu sa nu va deochi

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Epictetus

Pentru ce-ai simtit zilele trecute.Si eu iau elevit,dar...cam uit sa-l iau zilnic.

Mergi la inceput