INSEMINARE [34]

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria-ileana spune:

Fetelor, stiti cumva, Utrogestanul vaginal sau No-spa tablete pot da somnolentza???

Mi-e mereu fffff somn. Chiar si in week-end, desi m-am odihnit destul noaptea. Nu stiu ce sa mai cred. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Buna fetelor,

Niciodata nu mi-am pus problema ca nu am ovulatie. Mi-am facut si analizele hormonale din ziua 3 , 14 si 21 si mi-au iesit f bune.
Insa m-am gandit sa vad si ecografic ce se intampla. In ziua 10 aveam un folicul de 17 mm si in ziua 12 aveam un folicul de 20 mm, insa nu era spart. Nelucrand doctorul nu m-am mai dus. Endometrul f bun.

Doctorul mi-a spus sa-mi fac progesteronul dupa 7 zile si apoi sa ma duc la el. Daca progesteronul este bun inseamna ca am ovulatie?

Mi-am facut si teste de ovulatie si nu au iesit pozitive.

Mentionez ca nu am chisturi.
Sunt destul de confuza.
Poate voi stiti mai multe si ma puteti lamuri si pe mine.

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Fetelor,

Luna trecuta mi-am facut ecografie in ziua 15 si Endometrul era de 11 mm si foliculul era de 15 mm si la RECES DOUGLAS scria liber.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna din nou.
Am sosit.Nu a fost dracul chiar atat de negru. M-am intors cel putin cu ceva sperante..am ajuns cu analiza la borcan..m-a bagat inauntru si pac i-a bagat la microscop inainte de prespalare..i-am vazut ...ce mistoooo ce multi erau..mi-a zis ca e ok...a zis ca nu mai crede in rezultatul de la laborator..i-am spus cred si eu dupa 5 ore...ce putea sa iasa? Am vazut ce a notat acolo..si arata bine..i-am vazut si eu...la microscoppppp ce incantata am fost i-am vazut si dupa prespalare..ce se misca ei acolo:)))))))dau din codita ..sper sa se uneasca si Michael Phelps...cu ...outa mea:))))))))
Procedura a durat 5 minute ca sa zic asa...am mai stat 5 intinsa si gata am simtit ca o presiune cand mi-a introdus..chestia..si gata mi-am pus dorinta:) si am zis cu Dumnezeu inainte.
Si mi-a dat tema pentru maine..sa avem contact..asta dupa ce m-a intrebat la ce ora mi-am facut injectia..deci nu e foarte sigur ca se va intimpla ceva:)
Va pup numai bine,
Crisa

http://tt.lilypie.com/FanDm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Buna seara fetele,

Scriu si eu la voi,luna aceasta urmeaza sa fac o inseminare la domnul doctor Tutunaru. Am o intrebare la voi,clomifen este clostibegyt?

Voi din a cata zi a ciclului incepeti stimularea cu clomifen? Eu am un ciclu de 24 de zile si trebuie sa incep din z3 cinci zile.

Multu mult

Mergi la inceput

Irina..clomifen citrat e substanta activa..este sub forma de closty la voi acolo..aici e clomid..sau chiar clomifene citrate...asta e.
Eu l-am luat din ziua 3-7 o luna poi a doua luna ziua 4-8 parca.
Gabi nici eu nu mi-am pus vreodata problema ca nu ovulez..am aflat-o relativ tarziu..dar tu cu ciclu de 24 de zile nu ovulezi?
Eu macar l-am avut toata viata intre 30-35 de zile.
Ciudat.Trebuie sa cauti un medic fff bun.
Crisa

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare:(( Injectia cu ovidrele..influenteaza cu ceva un eventual test de ovulatie?
Adica daca iese pozitiv inseamna ca e sau ca nu e???:))))))))))) Intreb pentru ca am si eu primul test pozitiv de ovulatie din viata mea:(( Si asta ce inseamna ca ovulez acu ...sau urmeaza:(( sau am ovulat ma rog sant confuza!!!Adica ma gandesc ca am facut inseminarea azi si ar fi idealsa ovulez azi sau maine cel tarziu!!!
Multumesc,
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Crisa , trebuia sa-ti faca o eco inainte de IA sau dupa ! Ca sa vezi clar daca ai ovulat sau ..inca nu . Daca inca nu ovulasei , gigeii preparati traiesc cam max 10 ore..

11 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza

Mergi la inceput

Ana...e complicat...nu stiu daca acopera asigurarea asa una dupa alta. Sant foarte confuza..nici nu stiu daca am ovulat ieri macar:(( deci azi am niste dureri de burta ceva de groaza s-ar putea sa nu fi ovulat inca si sa ovulez azi:(((
Nu stiu ..sant total pe dinafara trebuie sa fie dr ala super profesionist ca sa prinda ovulatia exact!
Va pupic.
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Sincer , nu mai inteleg nimic...
Cum de ti s-a facut pana la urma IA , daca nu a constatat daca s-au spart foliculii sau nu ? Nu aveai unde sa faci , la particular , o eco sa vezi clar ?

11 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza

Mergi la inceput