INSEMINARE [34]

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Pai crezi ca aici e particular sau de stat ..am fost la cabinetul lui particular.
Mai asa dupa teorie nu putea sa se fi spart inainte de ieri..eu miercuri am fost la el...eram ziua 13..avea foliculul 15 cm..eu am avut ceva intepaturi joi..insa mi s-a mai spus ca nu avea cum sa se sparga atunci..ca ar fi fost prea mic..apoi vineri am facut injectia...si ieri dupa inseminare la vreo 6 ore am avut niste intepaturi f mari:(( am zis eu ca poate am ovulat.Eu l-am intrebat daca e posibil sa fi ovulat joi si mi-a zis ca nu..ca doar mi-a facut testul de sange.Nu stiu dar el se ia f mult dupa testul asta de sange...data trecuta mi-a zis clar ca simbata am ovulat si nu vineri:((((( dupa testul de sange. Ma, o sti el ceva...cert e ca acum nu pot sta pe scaun..de durere de burta...simt ca-mi pocneste..simt presiune..si ma gandesc ca de fapt abia azi ovulez..nu mai stiu ce sa zic:((( si apai daca nu am ovulat ieri ..azi e mai greu daca ovulez ca aia nu cred ca mai sant disponibili...si apropo de 10 ore cica nu traiesc doar atat!!
Ma rog asta e faptul e consumat , asa ca nu-mi ramane decat sa astept!!!
Totusi daca cineva stie de ce as putea avea dureri de burta poate-mi spune si mie!
Multumesc,
Crisa

http://tt.lilypie.com/FanDm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CrisaS

Pai crezi ca aici e particular sau de stat ..am fost la cabinetul lui particular.
Mai asa dupa teorie nu putea sa se fi spart inainte de ieri..eu miercuri am fost la el...eram ziua 13..avea foliculul 15 cm..eu am avut ceva intepaturi joi..insa mi s-a mai spus ca nu avea cum sa se sparga atunci..ca ar fi fost prea mic..apoi vineri am facut injectia...si ieri dupa inseminare la vreo 6 ore am avut niste intepaturi f mari:(( am zis eu ca poate am ovulat.Eu l-am intrebat daca e posibil sa fi ovulat joi si mi-a zis ca nu..ca doar mi-a facut testul de sange.Nu stiu dar el se ia f mult dupa testul asta de sange...data trecuta mi-a zis clar ca simbata am ovulat si nu vineri:((((( dupa testul de sange. Ma, o sti el ceva...cert e ca acum nu pot sta pe scaun..de durere de burta...simt ca-mi pocneste..simt presiune..si ma gandesc ca de fapt abia azi ovulez..nu mai stiu ce sa zic:((( si apai daca nu am ovulat ieri ..azi e mai greu daca ovulez ca aia nu cred ca mai sant disponibili...si apropo de 10 ore cica nu traiesc doar atat!!
Ma rog asta e faptul e consumat , asa ca nu-mi ramane decat sa astept!!!
Totusi daca cineva stie de ce as putea avea dureri de burta poate-mi spune si mie!
Multumesc,
Crisa

Crisa draga, intr-adevar, analizele de sange sunt cele mai elocvente...
Si la mine doc , dupa ce fac eco, spune sa asteptam sangele sa vedem cum continuam...
Care au fost valorile de estradiol si de progesteron la tine?
Stai linistita......
pup
Durerile pot fi de la stimulari, de la emotii, de la procedura in sine....
Cites acum, ca un efect secundar al Ovitrelului este : abdominal pains..
deci stai linistita
Mona
:)
2 IUI nereusite,astept IUI 3 pe 24-25 Martie
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Oh , Mona..multumesc frumos...
Da mai asa imi face si mie..deci merg de dimineata imi face analizele la estradiol si progesteron si uneori si lh...apoi imi face eco..eu plec si-mi spune ca ma suna dupa-amiaza sa vedem..ce facem.Ma suna si-mi spune e ok..continua..ne vedem in doua zile.
Deci eu nu stiu cum stie el..exact cam cand as ovula..dupa analiza estrogenului.Ma rog ..ideea e ca ma doare burta jos..f jos..si simt ca se sparge!Ovarele nu..adica nu mai simt tensiunea si intepaturile..care le-am avut ieri.
Aa...si inca ceva..foliculul meu s-a spart luna trecuta fara injectie. Acum luna asta nu s-ar fi putut intimpla la fel? Sau daca i-am dat injectie el asculta acum de injectie??? Nu stiu cum sa intreb ca sa fiu si explicita? Si e musai sa se sparga la 36 de ore , oare?Vai sant f stresata nu pricep cum..ar fi putut fi.Si unde scrie ca spermatozoizii pregatiti pentru inseminare adica spalati..traiesc doar 10 ore?
Adica o spalatura face asa mare diferenta? Se spune ca de obicei traiesc si pina la 5 zile..ma rog sant intrebari de nestiutoare poate dupa ceva inseminari voi fi mai ..stiutoare
Oricum va pup si va doresc un inceput de saptamana frumos.
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Crisa , 4-5 zile traiesc nepreparati !
In unele site-uri , apare ca ar trai cel mult 6 ore dupa preparare ! Si nu e o simpla "spalare" a lor . E un intreg procedeu , la care am asistat personal .
Eu am 6 IA , deci sunt bata de carte ...cum s-ar spune ..
Pe langa ce am tot citit , am si experientza ..practica .
Si ma repet , nu se vede..din sange..momentul aproximativ al ovulatiei , decat prin ecografie transvaginala .
Pe mine in ultimele 2-3 zile inainte de IA , ma chema si de 2 ori pe zi ! Ca sa vada exact cand se apropie momentul . Despre asta este vorba . Ma duceam dimineata la 8 , faceam eco , ii masura , vedea daca s-au spart , daca da , ma trimitea sa prepar sperma si urma IA in maxim 2-3 ore . Daca nu erau sparti de dimineata , ma mai chema si la ora 14 . Deci , sunt f importante ecografiile ! Dar acum ...depinde de doctor....Fiecare are strategia lui .
Aud ca in alte spitale si clinici , se face IA "orbeste" , doar cu 1-2 ecografii , apoi planificata direct IA ...peste 3 zile , de ex .
Or lucrul acesta nu este corect deloc !

11 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza

Mergi la inceput

Ce pot sa-ti spun e ca ...mi se pare absolut corect ce spui tu acolo...eu ma gandeam chiar ca...o sa-mi faca eco si ieri inainte de...nu stiu asta nu-mi place ca a facut-o la ghici oarecum..pe mine ma doare burta i eu cred ca de-acumo sa ovulez..abia de-acum..nu stiu ce a calculat el..insa..asta e.
O sa mai fac o pauza ca mi s-a luat de sange si de patch-uri si de pastile si la la la..poate o sa mai fac una prin mai ...incolo!
Va pupic..si numai bine.
In final bine ca s-a prins..Ana. Aici ti-am mai spus medicina e bussiness...vin banii...asta e ai senzatia ca nu ii intereseaza decat cecurile..la mine pentru cele 3 minute cat sta asistenta si 5 minute el cu ecograful...imi ia...500 de la insurance. Deci..nu stiu daca ar fi fost de bun simt si-ar fi dat interesul...eu zic ca trebuia si ieri eco...si chiar s singe!
Nu stiu o sa mai vad care e next step.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

te-am cautat CrisaS de mi-au sarit ochii din cap...sper ca cum ai bebelusul mult visat in burtica..nu te mai stresa ca-l stresezi acum si pe bb si am supar eu..

...si te astept undeva..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Ei asta-i..m-ai cautat...canci...saptamanile trecute am fost acolo...si nu ai avut ochi pentru mine!!!
Nu stiu sant sceptica:((( cu inseminarea nu cred ca a fost o reusita o sa mai incerc mai peste doua luni. SANT DEZAMAGITA!
Numai bine,
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Crisas - sa iti fie cu noroc!
nu te mai stresa, fii optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Crisa , pana la urma ..nu te mai stresa cu gandurile ! Gandeste pozitiv , ca peste 12 zile te poti testa - bhcg , si sa se prinda bb !

11 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza

Mergi la inceput

Ana , Beatriz nu am sa ma mai stresez...asta e s-a prins s-a prins nu s-a prins...ce-o sa fac ..ideea e ca mi-a zis sa mai port patch-ul cu estrogen si eu nu prea vreau!!!
Ce spuneti fac prostie?
Nu prea mai am chef sa bag atata estrogen in mine...ma iau si toate caldurile..sant cam...asa si asa..
Crisa

Mergi la inceput