INSEMINARE [34]
Raspunsuri - Pagina 20
csana spune:
neata!
sa vedeti ce am patit aseara. ma suna o doctorita de la laboratorul unde mi-am facut primul bhcg, unul renumit!, ca sa-mi zica ceva de genul ca ma invita sa mai fac o data analiza, pentru ca se pare ca au cam gresit rezultatul, pentru ca au avut probleme cu reactantii ![]()
.Nu mi-a venit sa cred!!!!I-am spus; doamna, si dac faceam o anlazia Hiv si ma trezeam ca am sida?ma sunati apoi, dupa o saptamana, sa-mi ziceti ca a fost o confuzie?!!!s-au jucat cu nerviii mei, pentru ca chiar imi facusem o mica speranta cand vazusem 5.27.
asta e...traim in Romania, continuarea o stim pe pielea noastra...
in alta ordine de idei, nu stiu daca sa ma apuc de o alta IA, sau sa mai incerc un FIV, sau sa .....sau sa....m-am cam saturat de facut planul ca tiganul.cred ca am obosit..
amir10 spune:
Csana, nu te mai necaji, ca nu iti face bine la psihic. Macar sa iti repete analiza gratuit, iar data viitoare nu te mai duce acolo pt analize.
Crisa, te cam stresezi, gandeste-te ce norocoasa esti cu dr. ala care te-a asigurat ca vei ramane gravi!!! Vreau si eu asa.
Daca acum 3 ani cand am inceput toata suferinta gaseam un medic bun, cine stie, imi tineam bebelasul in brate acum.
Profa, linisteste-te, ia si documenteaza-te, vezi mai multe informatii, nu te panica. Chiar cu SAFL, se poate avea copii binemersi.
Mai nou, l-am stresat pe sotul meu, ca si-asa nu a vrut sa mearga cu mine la clinica omini din is, l-am trimis sa isi faca din nou spermograma. A iesit super!!!, de fapt si celelalte 2 spermogramele lui au iesit de donator - are 80 mil spermatozoizi pe ml!!!
Parca vad ca si mie imi iese de la stimulare cu puregon vreo 3-4 foliculi grasani, ca la clomifen asa imi aveam cel putin 2., iar dupa inseminare nu iese nik... Offff, si cand ma gandesc ce datorii mi-am facut!!!
Va pup,
Noi asteptand sa fim macar 3.
CrisaS spune:
Fetelor...eu cred ca mama dumnezeu s-o ierte a fost stresata cand m-a conceput ca eu nu mai scap de el.
Asta seara ma intorceam de la servici...si am inceput sa simt in burta intepaturi...am zis gata ovulez:((((( iar ratez:(((((((( a inceput stresul barbata-miu zice mai potoleste-te ca nu ovulezi ...in pat cand m-am bagat mi-a dat niscai sageti in stinga unde e si foliculul...si am avut senzatia aia de umflare..ma rog voi ce zicetiiiiiiiiii?
E posibil sa fi ovulat asa repede in ziua 14?? In z 13 avea 15 mm nu cred ca e posibil nu?
In alta ordine de idei...astazi tre sa fac ovidrelul..sant cam confuza cu ora..cam cand tre sa-l fac...cat timp ia sa se sparga foliculul..inseminarea va fi la pe la 9-10 la 8.30 tre sa fiu acolo..pina prepara aia pina ii introduce..probabil ca pe la 9-10...deci eu cind sa fac injectia?
:((((((((((
Va rog ajutati un suflet chinuit:))))))))))))))))))))) si raspundeti-mi ca pana maine fac infarct!!!
Va pup dulce
Crisa
http://tt.lilypie.com/FanDm5.png
anaconda2 spune:
Csana , atunci mergi si repeta analiza ! nu ai de unde sa stii ca de fapt valoarea reala nu e mai mare... Bafta !
Crisa , cred ca poti sa-l faci acum , dupa amiaza tarziu , cam pana pe la ora 19 . Bafta si tie la IA !
11 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza
CrisaS spune:
Anaconda multumesc...o sa-l fac ...da nu stiti cam care e intervalul cind se poate sparge nu?
Citeam la fertilizarea in vitro acest hormon se face cu 36 de ore inainte sa recolteze ovocitul..deci...acum cum naiba la IUI se face cu doar 12-13 ore inainte ca doar e vorba de acelasi hormon!
Ma rog o sa vad maine
Mersi mult!
Crisa
amir10 spune:
Crisa, nu te mai stresa......
au grija de sincronizare medicii, stiu ei ce fac.
e important ca gigeii sa fie acolo cand se sparge foliculul, care se sparge la 34/36 ore de la injectie.
nu iti fa griji, medicii de acolo au experienta si numai cu asta se ocupa.
parca te vad gravi luna viitoare!!! (sa stii ca am gura aurita).
Pupici
csana spune:
amir, anaconda, pai am uitat sa zic ca eu oricum in ziua cand am aflat rezultatul am repetat-o la alt laborator si mi-a iesit 0.1oo. asa ca nu mai are rost...
evanescence spune:
Hello fetelor...am intrat si eu in cursa pt Inseminare luna asta,azi sunt Z 3 si mi-a dar Dr.Mutuliga stimulare cu Gonal 6 zile....
adevarul este ca mi-e tare frica de stimulare dar ce sa fac...imi face sotul injectia ca eu nu pot....deja ma fugareste prin camera dar mi-e o friiica 
Succes tuturor 
Asteptand o minune
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
anaconda2 spune:
Crisa , nu e musai o regula ca se sparga la fix 36 de ore de la Pregnil . Daca e destul de mare foliculul , se poate sparge si singur , Pregnilul doar il mai matureaza un pic ..si il ajuta daca nu e capabil singur .
Se poate face chiar si cu cateva ore inainte de IA ! Nu-i problema , mai linistiti-va cu aceste musai "36 de ore" .
Csana , n-am stiut ca mai repetasei la alt laborator . Intradevar , atunci nu mai e cazul sa repeti ... Imi pare rau !
Evanescence , in burta iti faci , da...? De ce nu incerci sa iti faci singura ? E f simplu si nu doare deloc ! Faci cate 1 inj pe zi , timp de 6 zile ? Atunci , din urmatoarea zi , ar trebui sa mergi la monitorizari .
11 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza
CrisaS spune:
Ana...multumesc de raspunsuri..faptul e deja consumat , am facut injectia...la ora 4..seara dupa vreo 4 ore am avut asa ceva dureri..tensiune ..si intepaturi dar nu foarte mari..astazi de dimineata la fel..eu tot mai am idiotenia in cap ca am ovulat deja:((( dar nu cred ca se putea in ziua 15..ma rog vom afla.
Gigeii cat traiesc acolo???
Fetelor va pup , sa-mi tineti pumnii(doar daca vreti, nu e obligatoriu
) si ma intorc cu vesti si impresii!
Amir...o sa incerc sa nu fiu stresata...iar cu sincronizarea nu ma indoiesc ca nu stiu ce fac..insa..ma gandesc ca nu oi ovula chiar mereu in ziua 17...si asta ma streseaza:(
Oi vedea eu
Va pup pana mai pe la pranz!
Crisa