INSEMINARE [34]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CrisaS

Buna ziua fetelor...
Ati ajuns pe pagina 2 rusinica.
Am fost si eu ieri la medic. Eram ziua 13...foliculul era pe 15 si ceva pe 4 si ceva..nu l-am mai lasat sa plece din cabinet...pina nu mi-a spus ce-a fost..e clar a fost greseala lui..mi-a zis ca am fost pe medicatie gresita trebuia sa-mi fi dat de la inceput 3 clomid..ma rog de fapt in final a ajuns la concluzia ca imi trebuie medicatie mai puternica.
M-a dezumflat putin...insa mi-a zis ''o sa fii gravida'' si mi-a venit sa-i spun prima data cand am venit in cabinetul tau mi-ai zis ca nu prea am sanse.
In alta ordine de idei...data trecuta nu stiu ce am vazut eu acolo...dar foliculul a fost unul singur si ala de 16 ..nu mai stiu daca a mai crescut pina cind am ovulat ..cert e ca acum e tot asa micutel..si nu trag sperante sa mai creasca...pina sambata cand imi va face inseminarea.
Azi sant ziua 14...deci simbata o sa fiu ziua16...nu stiu cum imi face el inseminarea insa poate ovulez mai ...inainte..
Off sint asa de speriata:(
Daca ovulez maine...fetelor voi ce spuneti mai creste ???? O fi vreo sansa?
Va pup
Crisa
http://tt.lilypie.com/FanDm5.png

Crisa draga, dar ce zice doc , de ovulat , ovulezi?
Adica ce zice analiza de sange din ziua inseminarii sau cea premergatoare ovularii... creste Estradiolul si Progesteronul...
Iti face o astfel de analiza inaintea inseminarii?
Eu ultima data am avut cu doua zile inainte de IA estradiol 2603 si progesterunul, 3.4...
Nu ca mi-a folosit la ceva, dar macar invatam ceva luna aceasta...
Pupici

Mona
:)
2 IUI nereusite,astept IUI 3 pe 24-25 Martie
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Mona da...cica ovulez...pentru ca luna trecuta mi-a luat singe din doua in doua zile..dupa ce am terminat clomidul..estradiolul era ok..ca aveam patch..pe burta progesteronul ok..am mai povestit eu insa nu cred ca ai citit...intr-o joi am mers la el..eram ziua 13...mi-a zis ca toitul e ok sint gata de ovulatie..si ne vedem luni..eu m-am suparat de atunci ca am zis ca ma lasa asa multe zile descoperita? In fine vineri seara sau simbata am ovulat se pare ca...luni cind am mers la analiza...estradiolul scazuse..acum e la fel..ieri am fost ziua 13..estradiolul bun progesteron bun..ne vedem simbata nu mai pierde ocazia...insa eu sint cu intrebarile tot timpul..daca ovulez pina simbata?? Sau daca simbata nu ovulez si el imi face inseminarea?
Cum sta treaba?
Multumesc..
A..sau poate daca fac injectia o sa ovulez sigur....mi-am prins urechile..ma depaseste!!!!
Va pupic dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Deci mie mi-a facut ieri analizele..estradiol si progesteron..deci deci practic cu doua zile inaintea inseminarii nu stiu cit era estradiolul progesteronul cam 11...era in ziua 11..
Ma rog o sa vad simbata daca m-a chemat inseamna ca el zice ca sint ceva sanse.
Nu pot sa cred ca e atita de mirlan sa ma cheme doar pentru cei 400 de dolari!!!
Crisa

Mergi la inceput

Crisa draga,
In primul rand ca o luna nu seamana cu alta...
Este important si vum te simti tu...ca dupa ov ( sau in timpul ) simti asa o usurare....
Insa , este posibil sa nu simti nimic si totusi sa ovulezi...
oricum, injectia, ar trebui sa declanseze ovulatia , la aprox 24-36 de ore, asta daca a fost bine gandit momentul injectiei...
Eu cred ca voi face sapt viitoare IA si deci inteleg starea ta de spirit perfect....dar totusi...incearca sa te relaxezi....AJUtA.
Apropo, una buna de luat in seama...
L-am luat pe doc la intrebari, cu scuzele de rigoare ca sunt insistenta...
Mi-a raspuns la niste intrebari si apoi a zis...to ocupa-te sa fii
pacienta...nu mai gandi ca un doctor...
Si cred ca are dreptate......
Deci....te rog si pe tine, ca si pe late fete, incearca sa te relaxezi, mananca fructe si legume care iti plac, in aceasta perioada,
fa o plimbarein aer liber cu sotzul....
fii impacata cu tine si cu corpul tau....
Tinem pumnii....si RELAX GIRL
pupici

Mona

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CrisaS

Deci mie mi-a facut ieri analizele..estradiol si progesteron..deci deci practic cu doua zile inaintea inseminarii nu stiu cit era estradiolul progesteronul cam 11...era in ziua 11..
Ma rog o sa vad simbata daca m-a chemat inseamna ca el zice ca sint ceva sanse.
Nu pot sa cred ca e atita de mirlan sa ma cheme doar pentru cei 400 de dolari!!!
Crisa

Crisa, Cere-i sa-ti faca o ecografie inainte de inseminare.....

Mona

Mergi la inceput

Crisa,
Iata intervalele pt progesteron : nmol/l
FOLLICULAR 0.48 -4.45
LUTEAL 10.62-81.28
POSTMENOPAUSAL <2.32
PREGNANT FEMALES
TRIMESTER 1 35.68-286.2
TRIMESTER 2 81.25-284.3
TRIMESTER 3 153.9 -1343
Aici ca si unitate spune ca daca vrem in ng/ml atunci sa inmultim cu
o.314
Iar pentru estradiol:pmol/l
FOLLICULAR 40 - 606
MIDCYCLE PEAK 536 - 1930
LUTEAL 121 - 719
POSTMENOPAUSAL ND - 136

Poate sunt alte unitati sau....nu stiu...
spune ca pentru a primi in pg/mp sa inmultesc cu 0.27...

poate te ajuta la ceva

Am facut calculul si daca ai estradiolul in 11 X 0.314 = 3.45 asta inseamna ca esti inca in faza foliculara....cred ca e de bine....
Crisa, te rog sa iei in consideratie ca, cunostintele mele sunt total empirice....in materie...
doar am expus un tabel din analizele mele....
pupici

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-ileana spune:

Sensibila, la HSG nu a iesit nimic in neregula in legatura cu uterul, decat ca cele doua trompe sunt permeabile dar filiforme, adica subtiri. Durerea a fost suportabila, asta poate si pt ca mi se daduse un supozitor contra durerilor in prealabil.

Citez: "uter de talie normala, cu contururi nete, regulate, opacifiat omogen".

Am facut si doua zile de instilatii la Giulesti anul trecut. Nu m-au durut dar se pare ca nici nu m-au ajutat.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

la toate fetele!
Eu sunt in asteptare ,adica in pauza luna asta.Dr.mi-a zis ca pot continua stimularea cu Puregon fara probleme,fdaca nu am avut luna trecuta niciun folicul pe ovarul stang.N-am avut,dar mi-am amintit ca la ultima histeroscopie mi-a zis ca in trompa stanga lichidul a urcat putin mai greu,si m-am gandit ca mai bine astept luna viitoare decat sa ma mai trezesc cu vreo extrauterina!
si ca noutate,am primit rezultatele de la niste analize de coagulare a sangelui,si cica am o mutatie a unei geneMTHFR care predispune la pierderi de sarcina la varsta mica.Exista tratament,acid folic,bit.B6si B12 si probabil heparina.Nu stiu daca asta o fi cauza faptului ca am pierdut deja 4 sarcini,dar,o sa ma duc si pe la geneticieni,si pe la hematologi,si ii voi da de capat.
Si de luna viitoare,suferim impreuna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Fetelor - eu am stat prost cu timpul, de aceea nu am scris. doctora care m-a operat s-a sucit, cand am mers la control mi-a zis ca nu e bine sa incerc sa raman acum, aderentele se pot reface rapid, risc o alta SEU. mai trebuie sa fac investigatii; a zis ca f multe fete care au o SEU la activ, au un risc mare de a face alta apoi; ea recomanda fiv pt a evita SEU.
Dupa intrevederea cu ea, am citit si eu studii pe net si m-am ingrozit; are dreptate; asa ca astept sa vad ce imi recomanda marti medicii austrieci, ce investigatii sunt necesare in noul meu context,ii voi asculta pe ei; este de ales intre natural si FIV, balanta mea personala inclina clar catre fiv, as face orice ca sa nu mai am vreodata SEU.

Crissas - nu pot sa imi dau prea bine cu parerea, dar cred ca prinzi IA de data asta. Bafta! si sa tii minte, daca medicul tau nu s-a nascut in Precambrian, ca dl.Ancar, atunci nu trebuie sa te doara IA. sa stai acolo relaxata, cu bazinul si abdomenul moale ca altfel se inchid portitele si de aia poate sa apara o mica durere
Csana - imi pare rau; ai mai trecut si prin emotiile cu valoarea aia de la beta
Maria_Ileana - m-ai lasat masca atat cu pretul f ridicat de la Genesys (ce tupeisti!) cat si cu lipsa de indemnare a doctorului; sa nu mai dai pe la ei - cauta-ti alta clinica sau, de ce nu...cauta-ti doctor care sa-ti urmareasaca sarcina poate a fost Ancar cu noroc si nu mai ai nevoie de alta clinica
Profa - e bine sa mergi pe la geneticieni, sa vezi ce zic si ei
Amir10 - bafta! nu ai nevoie pt IA sa te blindezi cu calmante/antiinflamatoare, poate maxim un supozitor, daca tii neaparat
Cosi -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Profa , nu e bine deloc daca ti-a iesit mutatia aia ! Cred c-o sa faci obligatoriu Clexane , ca sa poti duce sarcina !
La mine e bine , dupa cum stii , am inceput Clexane imediat ce s-a vazut sarcina in uter . Si eu am 4 sarcini pierdute , la sapt mici .
M-a ajutat si progesteronul injectabil , si Clexanele , si Pregnylul , cate 1 la 4 zile !

11 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza

Mergi la inceput