INSEMINARE [34]
Raspunsuri - Pagina 18
sensibila spune:
amir10 – si mie mi s-a dat de la giulesti 2 supozitoare pt durere si totusi am simtit destula durere la HSG si chiar mi s-a facut rau dupa, insa la inseminare nu m-a durut deloc dar to mi s-a dat inainte un supozitor
CrisaS – nu te mai stresa ca inseminarea nu doare decat in cazuri exceptionale sau cand doctrul e un cretin. Ceea ce nu cred ca este cazul la tine
Maria – pe bune eu nu inteleg de ce tineti mortis sa mergeti la clinici private sis a dati de 10 ori mai multi bani pt ca asta e realitatea. La Giulesti o inseminare fie ea de la donator sau de la sost costa 200 ron si sansele sunt la fel. Din contra mai dai 200 la doctorita site trateaza si super bine. Nu inteleg de ce dati voi 2100 lei in loc sa dati 200 taxa + 200 spaga. Am vazut amarati care ii dadeau 100 lei si tot era multumita. Plus ca ori la giulesti ori la medsana sunt sanse tot de 10-15%. Sincer pe mine m-a tratat mult mai bine Dr Moisa decat tot Dacia Medical Center. Intradevarul Giulestiul nu arata impecabil dar se face acelasi lucru si pt mine a fost super. Eu sunt extreme de multumita de Dr Moisa. Mai ales pt cele care sunteti din Bucuresti va recomand sa mergeti la Giulesti si cu cea mai mare spaga si tot scapi la un sfert din prêt.
Si la HSG la fel e gratis la giulesti insa normal ca mie mi-a facut-o Moisa personal si i-am dat 150 ron si 20 lei la asisteta, fata de 5 mil cat e la privat faceti si voi diferenta.
Csana – imi pare sincer rau, o sa fie bine luna viitoae, capul sus si ai incredete.
In asteptarea unui bebel ....
evanescence spune:
Salutari si pupici...nu am mai scris de mult ca nu aveam ce....
si capul sus fetele care nu au reusit,dedus
csana
imi pare rau,maria-ileana
saraca de tine a mai si suferit...dar cum mai spunea cineva tot raul e spre bine asa ca capul sus si iti tin pumnii.
Noi Vineri avem programare la Sibiu,o sa fiu in Z3 a zis sa vin pt eco si stimulare si vom stabili ce facem in functie de spermograma daca e buna in ziua Inseminarii voi face cu sotul daca nu Donator,asa am stabilit dupa multe discutii si framantari...acum suntem iarasi nerabdatori sa vedem cum o fii...
Va pup si sa auzim de mai multe reusite pe forum ca in ultima vreme numai vesti proaste....asa ca va astept pe toate sa anuntati ca sunteti
cat mai repede....

Asteptand o minune
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
maria-ileana spune:
Fetelor, va multumesc inca o data tuturor pentru reactia voastra prompta si pentru incurajari! Sunteti niste dragute! 
Intr-adevar, e vorba de dr.Virgil Ancar. Imi pusesem o gramada de sperante in omul acesta, am stat si m-am gandit mult si bine inainte la ce dr sa ma duc pt IA, stiam ca dansul e (a fost) o somitate in materie, dar din pacate, am simtit gustul amar al deziluziei...
Mai fusesem inainte si la alti doctori (tot asa vestiti), mai dau aici doar un exemplu: dr Bratila de la Med New Life, care in urma unei ecografii transvaginale mi-a spus ca am ovarele mari si frumoase si sa stau linistita ca totul e ok, si cand colo, aveam sa aflu ulterior de la alti doctori ca de fapt erau ovare polichistice)!!! Asta intelegea el prin ovare mari si frumoase??? Doamne Dumnezeule, in ce tara traim...
PSJ, multumesc de incurajari. Ai mare dreptate cand afirmi ca multi doctori - din pacate - nu se comporta profesional. Tu ai fost la Ancar tot la clinica Genesys? Acum la ce dr esti?
Cosicel, din mesajul tau am inteles ca si tu ai facut o IA la Genesys si nici tie nu ti-au dat nimic scris la plecare legat de monitorizare, de spermograma, intr-un cuvant, acea fisa personala cu toate investigatiile facute din protocolul IA, despre care vorbea Dankutza. Am inteles bine?
Sensibila, as fi mers la Giulesti (stiu ca e mai ieftin acolo, sigur ca nu imi convine sa arunc cu banii, dar ce ma fac cu sotul, care nu mai vrea sa auda de Giulesti, pt ca a facut o spermograma acolo si conditiile de prelevare a spermei au fost execrabile. Ti se da o cheie de la o incapere mica, unde pute de trasneste si nu te poti excita deloc! Stau destul de departe de Giulesti (asa incat nu pot sa duc sperma prelevata acasa) in timp util. Tocmai de aceea, ma gandeam ca daca ma duc la privat, sunt tratata mai bine iar conditiile sunt net superioare. Se pare ca m-am inselat.

CrisaS, imi pare rau ca te-am speriat cu povestea mea. In mod normal IA nu doare. Probabil ca eu am fost exceptia. Sa nu iti fie frica!
Csana, Profa, fruntea sus! Nu disperati. Data viitoare se va prinde sigur! Trebuie sa nu ne pierdem speranta!
Rallu, sa ai o nastere usoara! Multumesc pt mesaj.
Evanescence, Amir10, multa bafta!
Beatriz, tu ce mai faci? Nu ne-ai mai scris nimic.
Myiia, asteptam vesti.
si
la toata lumea!
Rallu spune:
Maria-Ileana si eu tot la Giulesti am facut IA.
Incearca sa vorbesti cu sotul sa nu mai fie asa de sensibil. Pe cuvant ca nu se merita banii aruncati aiurea.
Si sotul meu a strambat din nas la conditii deoarece spermograma anterioara o facuse in lux la Medsana.
Dupa ce a vazut rezultatul a declarat ca ar mai merge in camaruta respectiva oricand as dori eu.
La mine sa zic ca n-ar fi contat costul asa de mult deoarece am reusit din prima (desi orice banut economisit conteaza) dar gandeste-te ca, cu banii dati la particular puteai incerca de 10 ori (fara spaga) sau de 5 ori (cu spaga) la GIulesti.
Numai socotind cu cat la suta iti cresteau sansele la atatea inseminari si se merita.
P.S. Multumesc pentru urari, stau cu frica si sper sa fie totul bine si sa stea bebe la caldurica cat mai mult.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica 24+

Asa arat eu acum
cosicel spune:
Buna dimineatza!
Maria_Ileana - nu, am facut IA la cabinetul dr Tutunaru si la Med New LIfe. Ca si preturi: la T - 500RON + 200RON monitorizari, la MNL - 600RON + 50RON fiecare eco.
Partea buna la MNL e ca se respecta programarile, si nu te cheama la eco cat sa te jupoaie de banutzi.
Partea proasta atat la T cat si la MNL e ca sunt ingrozitor de superficiali, daca le spui ca vrei inseminare, nu te mai intreaba nimeni de analize, HSG....
Acum nu vreau sa te descurajez, o fi fost dr Ancar o mare somitate dar acum e un dr ffffff batran! Era batran de cand eram eu in liceu, imi imaganez cat de 'pretios' a devenit acum. Stii ce nu inteleg eu? De ce clinicile si spitalele primesc asemenea oameni sa practice medicina cand e evident ca nu mai au manualitate, capacitate de concentrare... si doar faima a ramas de ei!
anaconda2 spune:
Cosiceloo , despre tine nu ne mai spui nimic ...
?
Ia vezi poza de la semnatura...
11 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza
sensibila spune:
maria – probabil ai dreptate la faza cu incaperea de recoltare, nu pot sa zic pt ca nu am nici o treaba cu asa , eu fac IAD adica de la donator, dar poti merge la cabinetul privat al dr Moisa pt IA de la sot sau poti merge la Dacia Medical center la Dr Bucur sau Dr Bechir unde stiu sigur ca o IA cu sperma de la sot costa 600 ron nu 2100 ron . La cabinetul dr Moisa nu stiu cat este IA dar din comparatia de la eco cabinetul dr Moisa este mai ieftin (dacia e 80 ron pe cat la moisa e 60 ron)si mai stiu ca spermograma e gata in o ra si jumatate si costa 70 ron. In concluzie vreau sa spun ca un mediccu cat e mai renumit cu atat mai putin interest. Deci daca Doamne fereste nu prinde desi iti doresc sa prinda, incearca sa te reorietezi unde vrei tu. Si la MNL costa la jumate adica vreo 1100 lei pana la 2100 e cale lunga. Tu ai facut HSG ? acolo ce s-a vazut ? Legat de uter ?
Rallu - stai linistita o sa fie totul bine, sunt sigura ! Bebe e cuminte !
anaconda2 – super misto ecografia, asa arata la 11 saptamani ? . #61514;) sa fie sanatos sis a creasca mare
In asteptarea unui bebel ....
amir10 spune:
Ce bine de voi, cele din Bucuresti ca aveti optiuni de tratament!!!
La noi la Iasi e cam greu cu inseminarile, nu stiu daca au conditii bune in cele 2 spitale OG pentru inseminare. Iar doctorii care fac au cabinete particulare si tot acolo ajungi...
macar de ai sti ca ai sanse mai mari asa...
Va doresc bafta si sanatate la toate.
Myiia spune:
Buna fetelor!
Maria-Ileana, multumesc ca te gandesti la mine!
Eu una sunt in stand-by, iau Utro vaginal acum pt ca nu-l mai suportam oral...imi dadea niste ameteli de nu ma puteam tine pe picioare.
Dr. mi-a zis sa nu ma apuc sa fac teste de sarcina acasa ca-mi fac singura rau (si-i dau dreptate), asa ca peste 9 zile ma prezint direct la bHCG. ![]()
Astept vesti bune de la voi, in chimb!!

CrisaS spune:
Buna ziua fetelor...
Ati ajuns pe pagina 2 rusinica.
Am fost si eu ieri la medic. Eram ziua 13...foliculul era pe 15 si ceva pe 4 si ceva..nu l-am mai lasat sa plece din cabinet...pina nu mi-a spus ce-a fost..e clar a fost greseala lui..mi-a zis ca am fost pe medicatie gresita trebuia sa-mi fi dat de la inceput 3 clomid..ma rog de fapt in final a ajuns la concluzia ca imi trebuie medicatie mai puternica.
M-a dezumflat putin...insa mi-a zis ''o sa fii gravida'' si mi-a venit sa-i spun prima data cand am venit in cabinetul tau mi-ai zis ca nu prea am sanse.
In alta ordine de idei...data trecuta nu stiu ce am vazut eu acolo...dar foliculul a fost unul singur si ala de 16 ..nu mai stiu daca a mai crescut pina cind am ovulat ..cert e ca acum e tot asa micutel..si nu trag sperante sa mai creasca...pina sambata cand imi va face inseminarea.
Azi sant ziua 14...deci simbata o sa fiu ziua16...nu stiu cum imi face el inseminarea insa poate ovulez mai ...inainte..
Off sint asa de speriata:(
Daca ovulez maine...fetelor voi ce spuneti mai creste ???? O fi vreo sansa?
Va pup
Crisa
http://tt.lilypie.com/FanDm5.png