Pepenasi de iulie-august 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Boti LA MULTI ANI ! Multa fericire alaturi de Gargarita ta scumpa !

Serbanica LA MULTI ANI ! Multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Multumim tuturor care ne-au admirat pozele
Eu sunt chiauna, de azi-dimineata am fost la pediatru pt controlul de 8 luni si am asteptat o gramada, pentru prima data, de obicei nu era nimeni la cabinet, intram direct . Concluzia e ca se prezinta bine, a mai luat vre-o 200-300 gr in greutate (oricum luase mult luna trecuta, 600), dar nu a mai luat deloc in inaltime
Dupa aia am fost la oftalmolog pt ca Aidel se uita putin stramb cu ochisorul stang. Ne-a zis ca are intr-adevar un usor strabism, dar ca e foarte posibil sa se regleze pana la un an, plus ca la control ochii sunt foarte bine, si retina si nervul optic, tot, deci nu e de ingrijorat. Ei si am asteptat si la oftalmolog vre-o 2 ore pana am intrat. Per total am plecat de acasa la 8 dimineata si ne-am inotrs la 15 cu copilul mort de oboseala, ca manare am avut la noi si i-am dat in masina.
Si diseara ne ducem si la neurolog... uuuf, asta ma roade cel mai tare, sper sa fie bine...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Buna fetele,

Noi tocmai ce-am papat, i-am facut carnita de vita+ rosie+ paste si i-a placut ca a papat tot. Acum se joaca in tarc. Vineri mergem la dr, sa vedem cum e cu nasul infundat ca-l tine cam de 3 sapt. si ce putem face cu eczema de pe corp(DA)

Kla imi pare rau

Pica de la pescuit ne-am intors cu o.....ratusca ! Fain atatea flori!

Anka vazut si io freza, imi place si cea veche, dar si asta-i faina . De ochi nu mai zic

Bujo bafta la examenul de sapt. viitoare!

Ariadna felicitari pt. mama! Multa sanatate!

Banu felicitari pt. dintisori! La fel si Cristina!

Vicky tu ii dai 3 mese solide la Maya? Da-mi si mie plsssss un ex de menu de toata ziua, ca vreau sa-i bag si eu a treia masa.

Ladymina felicitari pt. dintisor, la noi tot nu se arata...

Kimmy imi pare rau ca nu ai reusit sa dormi, sper sa recuperezi in noaptea asta

Capri sper ca ai dormit ceva !

Oana si noi tot ca voi muciosi si atat !

Ana_a frumosi ghioceii ! Da vrem poze de la serbare!

Mada ufff ce nasol , multa, multa sanatate !

Didi ma bucur ca Aida nu are nik grav la ochisor si o sa fie bine bine si la neurolog ai sa vezi ! Dar de ce mergeti la neurolog?

Fug sa vad poze si revin

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Am revenit dar nu mai am chef sa citescsunt trista
Am chemat doctorul acasa!Mi se pare ca pipi a lui Alex are un miros cam tare nu stiu cum sa explic,mi-a spus ca pot face un sumar de urina ca sa ma linistesc.Si are si un usor strabism la ochiul dreptCe sa fac acum?
A spus ca e posibil sa se rezolve pana la 1 an daca nu la 3 ani punem ochelari!
Asta e!In rest totul bine ,e grasun si activ
PICA sunt superbe florile!vreau si eu
ANKA te prinde bine nou frizura
DIDI si noi avem o mica problema cu ochisorul,sa speram ca trece
Ma pregatesc sa merg la cumparaturi!Cum vineri petrec trebuie sa ma pregatescVreau sa fac lasagnia gasesc foi ?Restul fac eu dar foile nu stiu sa le fac,mai fac frigarui cu cartofi taranesti si tort cumpar ca nu ma pricep la dulciuri!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

La multi ani Boti si Serbanica ! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puii vostrii!

La multe lunite pepenasilor nascuti in zi de 4 !

Mina, felicitari pentru !

Mada, vai ce nasol virus . Sper sa va faceti bine repede...

Noaptea a decurs asa: culcat 23, sculat 12:30, papat 10 min; 2:40, papat 10 min; 3:40, papat 10 min; apoi 5:15, papat 10 min; 8:20, papat 10 min si adormit la mine in pat; sculat definitiv 10:10 si papat san. Cat a dormit cu mine atata s-a foit ca eu nu am reusit sa dorm. Nu mai spun ca noaptea a mai miorlait de cateva ori si s-a tot foit, dar s-a linistit singurica. Si asta in conditiile in care i-am dat 2 ml de Peritol aseara . Este foarte-foarte agitata, probabil de la dintzi.
Azi s-a ridicat pentru prima oara singura pe premergator (noi avem din ala ca un cadru, cu masa de activitati incorporata), si se distra de numa.
Hai, ca de atata jucat a obosit. Am pus-o la san si a adormit. Fug sa o pun in pat si poate apuc sa dorm si eu (si Matei doarme acum ).

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

capri merci taaaaare multsper ca in momentul asta dormi dusa
mada ce nasooolll..cred ca esti rupta...pupici si sanatate muuulta la toti
scumpi tu ce faci cu nasucu? doar il cureti si atat sau ..? sunt curioasa sa vad ce-ti va spune dr vineri
ella, didi imi pare rau de ochisori...dar ma gandsc ca daca e un strabism usor va trece incet
ana asteptam pozici cu ghiocelu'

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Da Oana doar il curat, am un spray cu apa fiziologica si o pompita gen para( care nu e prea eficienta).

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

BOTI si SERBANICA ..multa fericire si bucurii alaturi de puiutii scumpi! LA MULTI ANI!
pepenasi sarbatoriti Ana Raluca, Amira, Nancy, Mena, Nicholas, Victor Ioan, Alexandru Nicholas, Ioana Rebeca, Maria Alexandra si Ioana Teodora ...sa cresteti mari si frumosi!

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ne-am intors. Cu neurologul: Aida e din nastere putin vinetie deasupra funduletului si are si putin puf pe acolo; s-a estompat acum dar tot se mai cunoaste. Pediatru ne-a zis de dimineata ca poate fi semn de spina bifida (moment in care sa cad pe jos nu alta )
Asa ca am dat fuga la neurolog, o tanti super draguta care a fost vrajita de Veselimea Sa Aida si concluzia a fost ca avem un copil cat se poate de normal, si intr-addevar vineteala aia de la spate poate fi semn de spina bifida, dar nu e cazul la ea. Sau in cel mai rau caz poate avea forma cea mai usoara, oculta se cheama, care nu are semnificatie neurologica, si fara examen radiologic nici nu si-ar da seama vre-o data ca ceva e in neregula.
Cu ocazia asta s-a uitat si la hemangiomul din cap si a zis ca forma asta nu pune probleme neurologice, e cea mai ne-nociva forma de hemangiom ca sa zic asa.
Deci suntem ok

Intru mai tarziu, acum nu pot sa mai scriu

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Didi, ma bucur ca e totul bine cu Aida .

Am dormit de la 17:45 la 18:40, ca s-a sculat fata .

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput