Pepenasi de iulie-august 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 8
MissJJ spune:
Multumim de urari dar suntem si mai rau, adik ari e putin mai bine Amni e rau si de dim m-a luat si pe mine cu diaree si varsaturi, sunt ca po leguma Flo e trebuit sa mearga la munca ca si asa suntem in buda cu banii, mama ei de criza ne-au si venit toate billurile pe cap asa ca tre sa ma descurc cum pot, off imi vine sa ma itind undeva sa nu ma mai ridic.
mai rau e ca virusul asta nou e si mai puternic ca rotaviorusul si nu se poate omori decat cu clor deci trebe ceva pe baza de clor cum naiba sterlizez eu canapele cu clor??? hai ca jucariile alea de plus le spal alea de plastic le spal cu clor si apoi le sterg cu solutie de aia safe pt copii.
In cl anyone shoot me please...
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
mcoca spune:
Mada, Mada, insanatoshire grabnica!

BOTI, LA MULTI ANI fericiti alaturi de garga!!!!!
Serbanica, La Multi ANi si multa fericire alaturi de cei dragi!
Vicky si
Maya (27.06.2008)
iriss27 spune:
Salutam pepenimea,
Mada, imi pare asa de rau ca trebuie sa treceti prin asta, mai ales ca esti singura cu fetele si iti mai este si rau.
Eu am fost ieri in parc, ne-am intalnit cu Struluta si Bogdanel, un mamos si cu ochi albastri!
Si de bine ce ne-am imbracat primavaratic amandoi,a cum suntem muciosi, eu am capul greu
, nasul infundat, amigdalele cat casa... sper sa ne treaca repede si sa putem pleca vineri la munte, daca nu suntem ok, nu plec nicaieri cu copilul racit, acolo e in varf de munte si nu au dr (cel putina sa cred).
Azi am vorbit cu mama si Yvo tusteste, deci suntem rezolvati toti 
Nu gasesc cartofi dulci nicaieri, am fost la Carefour, la Cora (aici nu am analizat indeaproape)
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
boticelina spune:
Fetelor, ca de obicei sunteti fenomenale!
Va multumesc din suflet pentru urari, atat cele pentru mine cat si pentru Gargaritzoaica
. Azi ne serbam impreuna, doar anul asta putem, ca sigur peste un an n-om mai serba lunitzele puilor ![]()
Ieri am robotit toata dupa amiaza cu cupilu printre picioare si m-am descurcat destul de bine, se putea si mai bine evident, tortul mi-a iesit, a fost smash hit, pateurile mai putin ca la jumatatea procesului am ramas fara butelie si clar nu puteam lasa cupilu in casa si io sa alerg cu butelia in spate prin cartier, asa ca le-am copt la cuptorul electric, cam la plesneala da-s comestibile.
Am primit si cadouri si la fiecare cadou pt mine Nancy a capatat doua, pai asta-i fair? 
Anka, nu te supara pe je, da mie-mi placea mai tare freza before, arata-i mai jucausa, acuma parca-i prea de lady asta noua. Si ia nu te mai oftica cu okii verzi ca noi astea cu ocheane verzi suntem mai putine, chiar si decat cei cu ochi albastri; deci suntem especiale nene
Si dadadada, culinaru' rules, daca din intamplare gasesti si reteta aia de painica coapta in lapte (era in top acum vreo 2 ani) da si mie link please ca eu o caut si n-am mai dat de ea. Avea un nume nemtesc pe care evident nu mi-l mai aduc aminte
. Cred ca am intrebat-o si pe Ooka de ea, si acum ma oftic ca n-am facut bookmark.
Dia rugaminte: stiu ca tu ai salvat retetele de papica pt mamici si pitici care s-au mai colportat pe aici. Nu le pui te rog pe mailul comun ca ar fi vreo 2-3 care mi-au facut cu okiu la vremea respectiva dar io putoare nu le-am salvat 
Mada sper din tot sufletul sa treceti cat mai repede cu bine de virusul cel rau, chiar numai cu clor se poate scapa de el? Alt dezinfectant care sa nu distruga tesaturile n-ar merge? Virusul asta e din aceeasi tulpina cu rotavirusul? Suna foarte rau ce scrii tu despre manifestari, oare l-a pescuit Ari la gradi?
Rontzy ce carticele iti doresti? Spune-mi si daca le am le trimit.
Monica si gargaritza
Nancy
blogul branzarului vesel
"If you are unware of your choices, then you have none"
madina71 spune:
Mcoca, Kimmy, Dia filipas, saru'mana pt urari!
La multi ani Boti si Serbanica!
Mada ce nasol cu virusul asta!!!!
Ma duc la Kaufland sa iau niste fructe si alte maruntisuri!
anaxena spune:

Boticelina 

Serbanica 

Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
intrebare:
de ce se baga copilul sugar si neconsumator la intretinere???
cine-mi explica
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ana_a spune:
anka, vazut freza!placut freza![]()
of mai mada ce nasol e virusul asta! Multa sanatate va doresc!Si sa treaca cat mai repede!
anaxena, eu zic asa: consuma apa si caldura, chiar si gunoi.
o zi buna!
eu ma duc sa ma pregatesc de serbare, azi Stefan este ghiocel!Dupa serbare daca doriti va arat poze.
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008)
micul artist

dia_filipas spune:
Intru scurt sa-i spun lui Boti ca am pus pe mailul comun retetele pt. bebei adunate de pe forum! 
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
Ralu79 spune:
Boti, Serbanica- la multi ani si tot ce va doriti sa se indeplineasca
Madina, Sonia- la multi ani cu intarziere si cu scuzele de rigoare. primiti?
Mada- multa sanatate va doresc
Sanatate tuturor pepenasilor bolnaviori.
Pupicei
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena