Pepenasi de iulie-august 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 12
oanasm spune:
didi
..mno..si io am pufisor deasupra...
..si o umflatura asa mai..plana..dar e asa...parca e grasime
(te pomeni ca oi fi avnd spida...si nicun dr ce m-a mai controlat ..pe cand faceam sport nu a vazut?
)..si Raul are la fel..io am zis ca m-a mostenit ...
anka bune veste
..tu intebai park in careva zi de hotararea privind cei85%..am primit-o si io luni...si am depus hartia in ianuarie la iceput
Oana
de
Raul
pica1 spune:
Buna dimineata,
Eu inca sunt in santier in casa, adica am mai ramas cu o baie in care se pune acum faianta pe 2 pereti si cu bucataria. De aia imi este foarte frica, caci e vorba de potrivire la mm. Sper sa fie ok.
Sebi acum este cu mine, dar o sa plece in "deplasare" la sorela pina duminica ca avem program in fiecare seara.
Mada va urez sanatate si insanatosire grabnica.
Anka eu sincer as fi preferat sa imi dea banii pe la vara, ca sa imi dea mai multi deodata. Stii cum e regula, citi bani atitia folosesti...
Tecky imi pare bine ca functioneaza kinetoterapia. Ia zi prin ce parc teduci tu cu Ralu, ca poate venim si noi.
Didi imipare bine ca Aida este ok. Intaradevar e lamentabil sa stai cu copil mic in fata unui cabinet timp de 2 ore. Sincer mie nu mi s-a intamplat pina acum si sper din suflet sa nu mi se intample. Vanataie din aia are si Sebi de cind s-a nascut. Nu mai stiu care este explicatia doctorului, dar ce am retinut este ca Sebi e ok si nu trebuie facute investigatii...
Tecky spune:
pica eu merg intr-un parc la mine pe strada,am gasca mea de mamici si pitici.Oricand si oriunde vrei ne intalnim cu puiutii nostri,venim cu cea mai mare placere.
Didi felicitari pt primul dintisor.
Ankalaura ce veste buna cu cei 85%.
Va pup,ma pregatesc de kineto

Serenity90 spune:
Neatza
Tecky ms mult de sfat..pacat k e prea tarziu...ieri nu ma mai usturat...pt k alataieri am stat toata ziua cu mana in castronu cu apa rece..nu e bine stiu...dar alfel nu trecea...si de la apa aia vreau sa zic k ieri dimi am facut nijte basici pe degetu mic si inelar de ziceai k mi-a crescut alte degete 
dar l-eam venit de hac cu un ac..na ca am facut si rima

Didi sper sa nu fie nimic...k cu doctorii astia de la noi...oricum o so intreb pe doctiora cand moi duce la control!
Ankalaura si eu bantui pe culinar.ro rau de tot...numai de'as avea timp sa fac tot ce mi-am salvat in calculator ![]()
![]()
Revin...ce credeti!
Marina_1609 spune:
hello mamici
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )
Mami Marina - Gospodina
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
dma2007 spune:
gata am inceput sa-i dau calma baby ca nu se mai poate!
am citit ca vb despre parcuri, abia astept sa se faca cald sa ies in fiecare zi...
pica eu chiar vroiam sa te intreb unde mergi tu in parc, si poate treceti intr-o zi si pe la noi
noi maine dupa masaj plecam la bunici o sapt sa ma mai relaxez si eu...dar nu scapati de mine ca am si acolo net ![]()
minunea mea
pica1 spune:
Dma eu merg in general in Moghioros ca e aproape de sora-mea si mai facem pauza de iesit afara pe la ea. In ultima vreme ce-i drept nu l-am prea dus ca nu prea a astat cu mine. L-a dus bunica-su la plimbare. Sa stii ca trecem cu mare placere, dar dupa ce termin cu nebunia asta prin casa (si sper sa mearga mai bine ce vreau sa fac in curte...sa nu necesite prezenta obligatorie din partea mea).
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dma2007 neata bai eu am ramas singura fara dintitsor?????????????? minunea mea |
nope
bai cata treaba mai este la apartament
da' mi-a promis the one ca ziua mea o facem ACASA...sa videm cum rezolva el totul asa de repede -------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Marina_1609 spune:
dma, nici noi nu avem dinti
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )
Mami Marina - Gospodina
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi