Pepenasi de iulie-august 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 11
Tecky spune:
madina sa scrii daca sunt buni pampersii ca s-a deschis de o luna un kaufland chiar langa mine si poate incerc si eu pampersii.I-am vazut aseara si nu am fost hotarata daca sa iau sau nu.
Serenity90 spune:
Buna Seara si de la noi...nu am mai scris nik k....nu am avut cu ce 
i-am fiert lu bebe biberoanele ieri... si mi-a curs apa super clocotita pe deshtele de la mana dreapta...nu are rost sa va zic k ma usturat de'mi venea sa fac pe mine nu?
Didi Si Radu mai are vanataia aia la fundulet din nastere...chiar ma gandeam k nu'i mai trece...ar trebuii sa'mi fac griji? Pediatra nu mi-a zis nimic....
La intretinere mie mii l-a bagat pe Radu de la 1 sept...(am venit cu el acasa pe 30aug) mii se pare normal sa fie trecut...dar si anormal...si el consuma...dar totusi cat poate sa consume?
Madina daca nu se irita de la ele e super
i-am luat si eu lu al meu de vro 2 ori dastea ieftine...unii de la pro'natura si unii din plus...si nu sa iritat de la ei...in schimb la happy da...chiar daca is mai scumpi 
Va pup!
mcoca spune:
Scumpi, scriu scurt canuimi merge tastatura.
dimineatza lapte san
pranzlegume+carne+iaurt
4 fructe+lapte san
7 legume (nu mult, cam70g)
9 lapte san
Vicky si
Maya (27.06.2008)
Tecky spune:
Neata!
Mi-a dat trezirea Ralu la 6:30 si dupa ce am schimbat-o si i-am dat sa manance s-a culcat dar mie mi-a fugit somnul si bantui pe net.
Ce ma bucur ca s-a mai incalzit vremea sa pot sta mai mult in parc la barfa cu mamicile.![]()
Annababy cum merge cu tratamentele?Ai dat jos cativa cm?
Serenity daca te mai arzi sau oparesti sa apici imediat pe zona afectata miere si o crema cu aloe si usturimea dispare ca prin minune.Lucru testat de mine si de sot.
Eu ma tot uit in gura lui fiimea,poate,poate ii apare si ei un dintisor dar ma uit degeaba...
Didi81 spune:
Serenity, ca sa stai linistita il poti duce si tu la neurolog, dar eu cred ca Raducu e ok
Am aflat ca la fel a fost si fratele lui Crysty cand era mic, deci se explica ![]()
Avem si noi primul dintisor!!!! 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
oanasm spune:
buna dimineata![]()
didi felicitari pt dintisor! bine ca te-ai intors cu vesti bune de la neuro..mai si Raul are puf/flocisori deasupra funduletului
(simt piticu' cum ma-nvaluie
)
Oana
de
Raul
Kimmy spune:
Neatza 
Eu am avut o noapte un pic mai buna decat cealalta,dar tot nasoala.Intre 12 si 4 n-am dormit aproape deloc.Ma uitam la ceas crezand ca e dimineata pe la 5-6,cand colo abia trecusera 15-20 minute 
.
Partea buna e ca a trecut noaptea si Timea mea nu a servit laptic
,si a dormit de la 21 pana la 7:30,cu fatzaielile de rigoare dintre 12 si 4...cand m-am dus la ea de vreo 20 de ori sa-i dau suzeta,sa-i schimb pozitia sau sa-i dau un pic de ceai 
Didi si Ella sper sa treaca problemuta de la ochi pana la un an
,in rest ma bucur ca toate sunt ok 
Mai revin dupa ce citesc din urma tot
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
Didi81 spune:
Uuuf, mai fetelor, nu am vrut sa va sperii
. Acuma na, pata aia poate sa fie si doar o pata pigmentara, iar pufuletul ala dispare pana la urma. Daca copilul e vioi, e in parametrii, nu aveti de ce sa va panicati
.
Si multumesc tuturor pentru sustinere 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
ankalaura spune:
Fetele, au zis la radio ca incepand de azi se primesc 85%, pe rand pana la finele lunii
AnnaBaby spune:
Tecky nu m-am masurat inca si nici nu vreau pana cand nu termin primul abonament, deocamdata am 8 sedinte, azi e a noua, mai am si sapt viitoare, si abia apoi fac bilantul. Sper sa nu ma descurajez. La kg nu se vede, dar asta stiam deja, iar la haune nu simt mare lucru ca in general port haine sport, mai ales acum ca nu am unde sa merg ca sa ma gatesc
, asa ca nu-mi dau seama.
Ankabanuiesc ca e valabil pt dosarele depuse devreme, din ianuarie, ca eu care am depus la sfarsitul lui februarie nu ma astept prea devereme...
Maitreyi multumesc tare mult, au iesit foarte faine pozele, si mersi ca ai facut si pt nasica, neuronul meu obosit nu s-a gandit
...

Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11