*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (61)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Multam fetelor de incurajari, zau ca am nevoie...

Am fost la doctor...imi vine sa urlu ca un lup singuratic la luna plina...
Rezumat: Maria mai are o ureche imflmata si o frumusete de streptococ beta-hemolitic...in mod sigur de la gradi inhatat si asta de curand, cel mai probabil...10 zile e pe Klacid, dar din cate am inteles va fi tratament de luuunga durata...
Rares?!...el saracul e cel mai rau...de data asta a facut-o lata...
Initial am fost cu ei la doctora pediatra care ne are sub "priviri"...cu Maria, ca Maria...dar de cum l-a vazut pe Rares a zis ca nu-i deloc bine...ea la prima vedere zice ca-i laringita si bronsiolita...deja fugea totul sub picioarele mele, eram in prag de plans...si ca sa fie tot tacamul ne-a zis urgent la spital sa il vada mai bine, sa il puna la aparate pentru ca laringita lui e urata de tot si a vazut copil cu laringita care i-a murit intr-o ora prin sufocare...
La spital nu era doctorul la care ne ducem in mod frecvent, dar din fericire era de garda una din colaboratoarele si ea o docotrita tare buna...A confirmat laringita si bronsiolita si nu mai stiu ce la plamani, dar cel mai rau e la urechi: otita congestiva (sau asa ceva) bilaterala...si peste asta o conjunctivita urata, motiv pentru care i-a luat exudat de la ochisori...Concluzie: 7 zile de antibiotic (desi acum o saptamana a terminat o alta runda)...cei de la IOMC dau fff greu antibiotic, asa incat mi-am dat seama ca daca s-a ajuns la asta nu se putea alfel... plus aerosoli si altele ca sa nu se sufoce...
Oricat de bolnavior a fost Rares, pana acum nu l-am vazut asa rau ca acum...bronsiolita, rosu in gat, toate le-a trecut destul de usurel, fara sa se planga sau sa ii strice somnul...acum se scoala "urland" (ca la cat e de ragusit doar dupa fata iti dai seama), e nervos si agitat...
Sunt la un pas de a renunta sa o mai duc la gradinita asta...de fapt sa o mai duc la gradinita pana in toamna, cand sper sa ii mai pun pe picioare, raresutzu o sa fie mai maricel...nu stiu nici eu ce sa zic...ma gandesc ca o sa vina vremea calda si o sa astea si prin curte si o sa ma usureze si pe mine un pic...
Acum e dezastru, pentru ca, asa cum e orice copil bolnavior, ma vrea numai pentru ea, trage de mine la modul efectiv ca sa ma joc cu ea (ceea ce nu mai facea de muuult), eu sa ii fac toate, ca sa nu mai zic de unele regrese, "asa ca Rares"...

Acum dorm amandoi ca doi bebelusi, drept care imi permit o gura de forum...

Loranda...felicitari pe apropiatul eveniment si sa ia o nastere usoara...Anda ce zice de bebelus?!
Andreea...sa va traiasca noul membru al familiei...tare frumos numele, cochetasem si eu o vreme cu el, dar mi-am epuizat partea mea cu numele de Stefan...si e normal sa o doara pe saraca fata inimioara, nu crezi?!...tare sunt curioasa cum ar fi Thea cu un fratior sau o surioara...macar noi am trecut oarecum de pragul pocnelilor...acum e la chestii mai subtile...dar gelozia e boala grea...mai ales daca e vorba de impartit o mami...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si Stefanutzi
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aalina2003

loranda, nastere usoara si o surioara sanatoasa pentru Anda!

Catrinutza,mey..da'multa treaba ai mai avut si tu..te cred ca numai sanatate iti doresti! Hai curaj ..ca poate dupa ce da primavara cu adevarat scapati si voi de virusuri! Si la Campulung o sa stai numai tu cu Mariuca si Rares? Bafta!

Fix numai sanatate...Ne ducem la Campina, pe Valea Doftanei...si probabil daca nu reusesc sa imi conving mama, in principal, sa isi faca curaj sa mearga si ea cu noi, ma voi duce numai io si plozii...si sper ca aerul curat si tot ce-i acolo sa ii puna pe picioare pana o veni iar frigul...si sper sa rezist eu psihic si fizic cu amandoi...asta daca nu intra sotul in cic...

Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delia21

NASTERE USOARA LORANDA!Si bebe sanatos si norocos!iar tie refacere rapida ca se te bucuri de minunile tale!
Of prin cate trecusi CATRINUTZA!Sa fie pruncii sanatosi ,...gata cu virusii!Rudy nu a fost saptamana trecuta deloc la gradi tot din motive de febra care urca si cobora de cateva ori pe zi.
Stefanna,am vazut si eu pozele voastre.Ai o domnisoara pe cinste acolo
Noi pe 10 aprilie plecam spre NY pentru o petrecere la care tare mi-am dorit sa ajung.Asa ca suntem tare bucurosi ca ne vom vedea acolo cu o gramada de lume cunoscuta de ani de zile.

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

Dar ce avu rudy? stii de la ce a facut febra?
Enjoy the party...

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ciuf

Delia, cum ti-a iesit dintele? esti multumita de opera facuta?
Mai, fetelor, pe mine Evuta ma innebuneste cu aerele astea de domnisoara. Un ruj nu mai am intreg, a dat iama la parfumurile/spray-urile mele, nimic nu mai iese intreg din degetelele ei. Am ajuns sa ma rujez pe furis, sa ma admir in oglinda, la fel, o faca sa nu ma vada 'mneaiei . Cand imi fac unghiile, imi strecoara asa finut un degetel sub pensula doar-doar dau si pe langa .
Acum ne arunca pupicuri in aer. O certam, ne arunca placa cu pupicul. Mai zambiram noi ... pana cand ne daduram seama ca nu procedam corect cu ea. Trebuie sa fim seriosi cu ea si drastici atat cat putem. Daca ii fac poze, ia o pozitie din aia de fotomodel. Mai lipseste mana rasfirand parul .
Cu mancatul ... e asa si asa. Daca s-ar putea numai carnita ... ar fi super. Ieri la pranz am facut picior de miel la cuptor si picioare de pui la gratar. Ne cerea carnea, adica miel. Carnea de pui e vax.
Luca e tare incantat acasa. Mama l-a plimbat pe la bulgari, au fost la Teatrul Liric ca nu stiu ce au sarbatorit grecii, au mers la o terasa unde au servit pizza, azi fuse la karate si in drum spre casa se intalnira cu o fosta colega de-a mea care l-a intrebat pe copil unde ii place mai mult: Ro sau America? Si Luca al meu raspunse Romania. Sa nu o cred pe mama cand imi spuse. Pe ai mei ii iubeste cu tot sufletelul lui. E innebunit sa fie cu ei. La socrii ... e o chestie tabuu. Nu spune absolut nimic. Am rugat-o pe mama sa il traga pe copil de limba despre cum ii e acolo si nu spune nimic. Cica i-a spus bunica sa nu zica nimic despre ce e la ei in casa. Parca ii spala creierul copilului. Nu mai spun ... ca nu mi-ar ajunge paginile astea.
Eu m-am vopsit. De la rosu ce il aveam inainte acum sunt un roscat inchis catre brunet. Nu imi sta rau dar e tare socant sa ma vezi pentru prima data.

La noi dupa ce le-a terminat pe ale mele, s-a mutat la cumnate...ele-s tinere, nemaritate... si cu timp de machiaje si alte frumuseti ... deci iti inchipui ca acolo-i deja raiul...
Dar care-i treaba cu socrii astia, frate?!...zici ca n-au crescut copii sau ca se ocupa de copii dusmanului lor cel mai de temut...pe cuvant...poate cand s-o insura fi-miu sa inteleg care-i treaba, zau...ca altfel sunt o specie de neinteles pentru mine...
N-are cum sa rareasca vizitele la bunicii care-i nu-i fac placere?!...
Baga o poza...poate o sa reusesc si eu sa o vad...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Catrinutza, multa, multa sanatate! Mi se pare o idee buna sa n-o mai duci pe Duracel la gradi si sa pleci din Bucurestiul asta poluat. Noi vom pleca imediat ce elevii vor lua vacanta, pana atunci sambata si duminica nu prea ne vede orasul asta.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

loranda, wow, nastere usoara, sa ne dai de veste. Neaparat, nu ne lasa sa ne tot intrebam ce-ai facut, cum esti. Promiti???
Catrinutza, greu ti-e si tie, si cu copiii si cu socrela ... Cunosc. Si a mea are muuulte prioritati si doar daca ii spui o mai scoate sau o mai duce pe la ea. Altfel, no way. Sanatate multa
ciuf, deci si-a gasit vocatia Eva? Manechin o faci . A mea doar cu cremele are treaba ; si se manjeshte si pe par si pe haine si peretii si catelul ... to ce prinde, numai sa nu fiu pe faza
Super ca-i place la Luca in Romania, macar nu ai un stres si un gand ca nu-i e bine copilului. Va fi o vacanta pe care n-o va uita foarte usor.
Andreea, daca pui poze in contul comun te rog trimite-mi si mie pe PM id si parola ca nu le mai stiu. Si mi-e asa drag sa ma uit la pozele voastre cu rochite si codite . Super replica lui Theea cu piticii care au ramas pitici Ce le mai merge mintiuca si la copiii astia.
Noi suntem bine, Iulia in fiecare clipa tine sa-mi aminteasca ca mi-a crescut burtica. Si are si ea un bebe mic mic, de jucarie, mic ca-l tii intr-o palma, si si-l baga sub bluza si zice ca si ea are bebe mic in burtica. Dupa aceea si-l scoate afara ... si uite c-a iesit, si al meu de ce nu iasa si tot asa. Muulte explicatii
E tare shoada cand vine vorba de numele bebitei. Eu vreau Irina si sotul Teodora. Ei, cand o intreb eu cum o chiama pe bebica noastra, spune irina, cand o intreaba sotul spune Teodora. E mortala
Deocamdata nici nu stim sigur ce e pentru ca la un eco ni s-a spus fetita si la altul baiat ... si la urmatoarele nu a mai vazut doctorul nici in ruptul capului ce e. Asa ca mai asteptam si cumparam lucrusoare pe culori neutre.

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 23+ cu
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

micaalsa, deci ai 50% sanse sa fii si soacra mare?DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Buna fetelor,

Am ramas in urma si cu cititul, cu scrisul nu mai zic... Catrinutza, noroc ca ai scris tot pe pagina asta, ca altfel nu vedeam nici ce-ai patit tu cu copiii. Din fericire, cu Rares e bine ca ai depistat laringita, tratamentul cu aerosoli este foarte eficient, dar sa stii ca dureaza cateva saptamani. Andrei a facut pe la 1 an si 8-9 luni si ne-a tinut dr Marcu 24 de ore la Medlife la spital, sub supraveghere, tocmai din cauza pericolului de sufocare, si i-am facut aerosoli cu adrenalina din 3 in 3 ore pt dilatarea cailor respiratorii. Dupa 3 zile de adrenalina ne-au schimbat solutia la aerosoli si cu aia am facut inca vreo 2 saptamani parca, dar s-a vindecat.

Noi suntem amarati. L-am descoperit pe Andrei alergic, cu singurul simptom tuse la efort. Dr ne-a zis ca e tuse de alergie si iar am facut o carca de analize, din care a rezultat ca e alergic la lapte si cazeina (proteina predominanta din lapte).
Am gasit aseara un alt forum aici pe DC depsre copii cu alergii, am citit si m-am ingrozit, dar se pare ca alergia la lapte are totusi vindecare, adica de tot. Acum suntem de o saptamana pe tratament prelungit antialergic (3 luni singulair, 6 sapt Xyzal si 1 luna multisanostol cu calciu).

Stiu ca v-am facut capul patrat, dar sincer imi vine sa ma urc pe pereti cand se msca in somn si la ora 5 dimineata il apuca tusea si nu mai stiu ce sa fac.

Va pup si sa aveti multa-multa sanatate, in acest sezon pacatos, voi, copiii si burticile.

Ileana, mama lui Andrei, 09.03.2006
Poze Andrei - primul an , Poze dupa 1 an

The fact that nobody understands you doesn't make you an artist...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Aaaa, ca mi-am adus aminte, am avut-o si pe mama o saptamana in spital cu o infectie renala criminala, e-coli in sange si urina si clacul la un rinichi. Deci ma-ntelegeti...

Ileana, mama lui Andrei, 09.03.2006
Poze Andrei - primul an , Poze dupa 1 an

The fact that nobody understands you doesn't make you an artist...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Mariana! O viata lunga si frumoasa alaturi de sot si de cele 5 comori!

dianad am inteles!

andreea ce smechera e Bubu! Pupici sa treaca durerea de inima si ai grija ca se accentueaza durerea asta...n-o lasa pe Bubu doar cu Vladimir ca e si mai dureros.
Am fost decat cu Cri in Ungaria...dar am mers si 10 ore cu masina....nu au zis nici pas. Eli nu mai statea in scoica si i-am luat un scaun Maxi Cosi f fain.

ileana va dorim sanatate maxima sa va vindecati complet...cred ca exista si un tratament sublingual ptr alergia la lapte (eu stiu sigur ca firma la care am lucrat vindea teste care depistau alergia).
Sanatate si bunicii! Si parintii mei au pb mari cu rinichii...tata chiar s-a pensionat cu insuficienta renala.

Micaalsa ce fain daca o sa ai baietel! Si eu am patit la fel cu Eli baietel, baietel si dupa 20 de sapt a fost fetita sigur.
O sa-ti trimit parola pe PM.

Va pup!

Mergi la inceput