*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (61)
Raspunsuri - Pagina 20
aalina2003 spune:
loranda, nastere usoara si o surioara sanatoasa pentru Anda!
Catrinutza,mey..da'multa treaba ai mai avut si tu..te cred ca numai sanatate iti doresti! Hai curaj ..ca poate dupa ce da primavara cu adevarat scapati si voi de virusuri! Si la Campulung o sa stai numai tu cu Mariuca si Rares? Bafta!
ciuf spune:
Loranda, nastere usoara si fetita sanatoasa si mancacioasa!!!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Delia21 spune:
NASTERE USOARA LORANDA!Si bebe sanatos si norocos!iar tie refacere rapida ca se te bucuri de minunile tale!
Of prin cate trecusi CATRINUTZA!Sa fie pruncii sanatosi ,...gata cu virusii!Rudy nu a fost saptamana trecuta deloc la gradi tot din motive de febra care urca si cobora de cateva ori pe zi.Stefanna,am vazut si eu pozele voastre.Ai o domnisoara pe cinste acolo
Noi pe 10 aprilie plecam spre NY pentru o petrecere la care tare mi-am dorit sa ajung.Asa ca suntem tare bucurosi ca ne vom vedea acolo cu o gramada de lume cunoscuta de ani de zile.
ciuf spune:
Delia, cum ti-a iesit dintele? esti multumita de opera facuta?
Mai, fetelor, pe mine Evuta ma innebuneste cu aerele astea de domnisoara. Un ruj nu mai am intreg, a dat iama la parfumurile/spray-urile mele, nimic nu mai iese intreg din degetelele ei. Am ajuns sa ma rujez pe furis, sa ma admir in oglinda, la fel, o faca sa nu ma vada 'mneaiei
. Cand imi fac unghiile, imi strecoara asa finut un degetel sub pensula doar-doar dau si pe langa
.
Acum ne arunca pupicuri in aer. O certam, ne arunca placa cu pupicul. Mai zambiram noi ... pana cand ne daduram seama ca nu procedam corect cu ea. Trebuie sa fim seriosi cu ea si drastici atat cat putem. Daca ii fac poze, ia o pozitie din aia de fotomodel. Mai lipseste mana rasfirand parul
.
Cu mancatul ... e asa si asa. Daca s-ar putea numai carnita ... ar fi super. Ieri la pranz am facut picior de miel la cuptor si picioare de pui la gratar. Ne cerea carnea, adica miel. Carnea de pui e vax.
Luca e tare incantat acasa. Mama l-a plimbat pe la bulgari, au fost la Teatrul Liric ca nu stiu ce au sarbatorit grecii, au mers la o terasa unde au servit pizza, azi fuse la karate si in drum spre casa se intalnira cu o fosta colega de-a mea care l-a intrebat pe copil unde ii place mai mult: Ro sau America? Si Luca al meu raspunse Romania. Sa nu o cred pe mama cand imi spuse. Pe ai mei ii iubeste cu tot sufletelul lui. E innebunit sa fie cu ei. La socrii ... e o chestie tabuu. Nu spune absolut nimic. Am rugat-o pe mama sa il traga pe copil de limba despre cum ii e acolo si nu spune nimic. Cica i-a spus bunica sa nu zica nimic despre ce e la ei in casa. Parca ii spala creierul copilului. Nu mai spun ... ca nu mi-ar ajunge paginile astea.
Eu m-am vopsit. De la rosu ce il aveam inainte acum sunt un roscat inchis catre brunet. Nu imi sta rau dar e tare socant sa ma vezi pentru prima data.
Spunem si noi la multi ani la puiutii carora le-am ratat zilele: Thea, Marc, Cristian, Vlad, Miha, Alicia si Maia. Va transmitem urarile cele mai din suflet si Dzeu sa va ocroteasca. La multi ani!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
mihaser spune:
Salut!
Adina Nicoleta! Sa cresti mare! 
Andra Simona unde ai disparut?
Catrinutza of prin cate treceti...e greu cu 2...eu ii multumesc lui Dzeu ca au fost cat de cat sanatosi ca altfel si eu as fi simtit ca o iau pe coclauri!
Delia petrecere frumoasa! Si io ma gandesc numai la nunta din mai a lu` cumnatelu...apoi la o sapt se casatoreste prietenul lui husband...apoi sper sa plecam la Barcelona la prietenii mei...
Dianad voi sunteti nascuti in 12 martie, nu? Ca era ceva gresit pe lista. Astept confirmarea!
Ce fain ca va plimbati! Si noi suntem plimbareti...noi o luam spre vest! ![]()
Ciuf nu stiu cum e cu bunicii, dar si la noi...tot mai bine e la parintii mei...desi nu pot spune ca socrii nu si-au dat toata silinta sa fie frumos si cand mergem la ei...Cristi ne anunta zilnic ca el pleaca la mama
...asa ca il inteleg pe Luc...ce fericire pe capu` lui! ![]()
Mie Cristi imi distruge toate rujurile...Eli nu cred ca o sa fie fashion victim...dar Cri...cu siguranta...nici el nu poate lua decat anumiti chilotei cu masina rosie, cu pirat, culoarea nu stiu care...si tot asa...fitze! ![]()
Cristi mai nou scoate perla dupa perla si ne amuza copios, mai ales ca nu pronunta corect...e peltic..si de multe ori ne chinuim sa intelegem mesajul ![]()
Andreea asteptam pozele cu Bubu si Vladimir! 
Va pupam!
ANDREEA GEORGIANA spune:
LA MULTI ANI PUILOR DE 3 ANI!!!
MARC ALEXANDRU

ANDRA

BIANCA NICOLE
ALICIA MARIA

MAIA

ADINA NICOLETA

VLAD LUCAS

SA FITI SANATOSI CA DE RESTUL... AU PARINTII VOSTRI GRIJA!![]()
Va multumim pentru urarile venite pe mai multe cai si va dorim tuturor (in sfarsit!
) o primavara frumoasa.
Mihaser, sa traiesti si sa-nfloresti, cat vrei tu sa mai slabesti si... sa vii in Bucuresti
Mi-a iesit pur si simplu
!
La multi, multi ani!
Nu i-am facut Theei niciun party sambata ci, asa cum i-am promis, vom organiza ceva peste cca 2 saptamani. Oricum este inca destul de frigut pt. a sta afara si trebuie sa "se puna pe picioare"
si Vladimir ca sa poata fi prezent.
Au fost doar bunicii (cei 4) si, nu in ultimul rand, Alba ca Zapada care a batut la usa noastra fix la 10.30. Asta a fost surpriza noastra pentru ea (plus o casuta superba si alte chestii). A ramas fara grai cand i-a deschis usa (reactia a fost filmata de tati!) si cca o ora n-am stiut ca avem copil. Musafira a venit cu un cos de fructe (ideea mi-a apartinut, recunosc si a fost binevenita
) si i-a tot vorbit Theei despre cum papa piticii de toate (dar mai ales fructe
)si cat sunt ei de cuminti si de buni etc. Raspuns : "si daca papa de toate si fructe, de ce au ramas pitici?!"![]()
![]()
)
Sa mai zica cineva ca astia mici pot fi dusi (cu aproape orice)...
Duminica a iesit si praslea din spital si ne-am infiintat la ei. Thea s-a dus glont in camera lui, s-a urcat pe o canapea de langa patutul puiului, l-a apucat de capsor (delicat) si i-a spus ca il iubeste si ca nu o sa-l bata nicodata!
Pur si simplu asta i-a fost prima reactie. Dupa care s-a dus la cumnatul meu si, la fel de firesc, i-a cantat "sa-ti traiasca baiatul!" A ramas bietul "interzis"... M-a vazut facandu-i baita, tinandu-l in brate (ca nu m-am putut abtine!)alintandu-l si nu a parut sa fie geloasa. Pana acasa, cand mi-a spus brusc ca la Vladimir in baita..."a durut-o inimioara". Am ramas perplexa, nu a vrut sa dezvolte subiectul si nici nu mi-a mai spus nimic de atunci. Ieri, cand am ajuns acasa, ma astepta in casuta din curte sa "ne imbracam cu rochita si sa mergem la Vladimir sa-l spalam".De cand s-a nascut Vladimir si a inteles ca avem si un baietel in familie vrea sa se imbrace numai cu rochite.
Astazi mergem iar si poate le fac cateva poze si le pun in contul comun.
Irina, ce mai faceti, Andrei s-a facut bine? Sau parca... plecati la tara?Nu mai tin minte...
Catrinuta, nu se mai termina la voi necazurile astea?
Sa stii ca si noi am avut oxiuri (si limbrici) si am suferit ca un caine de "nemancarea" copilei. Acum suntem intr-o faza buna, in sensul ca a inceput sa pape bine (o fi in perioada de crestere?)La noi a functionat Thelmox-ul (parca asa se numeste). E un laborator lnaga Adesgo unde primesti rezultatele la copro pe loc. Si sunt foarte profi.
Ciuf, eram sigura ca Luca se va acomoda foarte bine in Ro. Poate nu mai vrea sa se intoarca...
Si Thea se maimutareste in fel si chip si cosmeticele mele trec printr-o criza in ultima vreme. Eu doar ma prefac ca o machiez si pe ea, are propriile pamatufuri etc. Nu o dau cu lac de unghii pt. ca niciodata nu mi-a placut sa vad o fetita rujata/machiata/ojata.Mi se pare grotesc(parerea mea). Greu m-am lasat convinsa si sa o las sa fie pictata pe fata la petreceri. Dar o sterg imediat ce ajungem in masina![]()
Poze!!! Cu noul look, desigur si cu d-ra Eva. Cum este cu un singur copil? Tot nu ii este dor de Luca?
Loranda, apari asa... si ne arunci mega-vestea?!Sa fie intr-un ceas bun si sa ne povestesti mai multe. Si vrem si poze!
Aalina, avem acum alt redactor sef si iti voi trimite maine toate contactele
.Trimite si ce mi-ai mai promis
...
Ana e tot silfida? Ca sa stiu pe ce pozitie ne aflam in top...
Catrinel, suntem ocupati rau, in plus ne mai face programul si ultimul atreizat in familie, deci ne-ar mai trebui cateva ore pe zi ca sa facem fata.
Delia, cat stati la NY? Mergeti si cu Rudy?
Mihaser, ati fost in Ungaria cu copii???Noi inca nu vrem sa experimentam drumurile mai lungi de 3,4 ore cu masina si preferam avionul totusi. Cineva se plictiseste in masina rau de tot, nu mai vrea sa stea in scaun deloc, eu nu sunt de acord cu asta, trebuie sa stau cu ea in spate, in spate mi-e rau etc![]()
Mai sunt cateva cuvinte pe care le "poceste", intentionat dealtfel dar imi place la nebunie asta: pacoiu=portocaliu, ocomoaie=lacramioare,spacianie=sampanie. Evident ca ne amuzam si noi teribil! Aveti doi copii tare dulci, uitasem sa-ti spun asta!
Micaalsa, cum te mai simti? Iulia ce stie despre burtica?
Noe, ce mai fecti voi? Gradinariti sau nu? Am nimerit masura?![]()
Aidutza, promit sa scriu
Tina, aparusi, disparusi...
Adar, macar de la ziua Maiei am merita sa vedem niscaiva poze
Ca slaba tot nu te-am vazut nici pana in ziua de azi, desi stiu ca asa e![]()
Fug!!!!!!!!!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
www.evenimento.ro
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
Delia21 spune:
AndreeaG,vom sta la Ny 5 zile si binenteles ca nu plec fara Rudy.La noi asa e,...daca ne invita cineva ,se stie ca invita tot clanul,...nu umblam cu jumatati de masura
.Astept pozele cu bebe Vladimir si verisoara Thea
.Nu uita sa-i spui macar din cand in cand ca ea este puiul tau,..iar Vladimir e puiutul parintilor lui,....ca sa nu se simta pusa pe locul 2 din cauza noului venit.De ce sa sufere fata.....degeaba.
ciuf spune:
Delia, eu am fost suspicioasa de la inceput. Sotul ar banui el ceva dar nu vreau sa isc vreun scandal in familie. Tot ce aud vine din partea mamei (mai zice si copilul daca e strans cu usa
, dar greu de tot) iar el s-ar putea sa nu ii dea crezare. Stii tu, she makes up stories.
Copilul se va scapa el candva. Oricum ma bucur ca macar cu ai mei e tare fericit.
Nu as vrea sa scriu prea multe ca stric cerneala, ocup subiectul cu problemele mele personale si mai stii cine naiba citeste pe aici si ma toarna. Ce-i drept, nu mint cu nimic. Purul adevar. dar atata mi-ar mai trebui.
Imi fierbe capul de draci ce am.
Vecinul nostru a facut infarct, sambata trecuta i-au facut 4 by-passuri, dupa 5 zile de la operatie i-au dat drumul acasa ... si sotia lui mi-a batut la usa sa o ajut din cand in cand cu mancarea ca habar n-are sa gateasca pentru bolnavi de inima. Si uite ca de cateva zile gatesc la patrat.
Azi le duc carne de pui iar ca garnitura am facut orez cu lima beans si quinoa cu multe rosii, patrunjel si usturoi. Le place mult usturoiul. La desert ... nu ma bag.
Delia21 spune:
Ciuf,acum citi din urma.dintele,coroana pe care o am acum e doar provizorie,...si nu sunt 100% multumita de ea,...cea permanenta o punem pe 8 aprilie si neaparat sa fie mai mult ca perfecta caci altfel,...i pun sa o faca din nou.M-a costat prea mult ca sa nu fie asa cum trebuie ,sincer.Relativ la socrii/copii.....oare ce ar fi si ce ai pierde daca nu te-ai mai stradui sa le faci pe plac socrilor?Am zis,nu am dat cu parul,...sa nu se supere nimeni![]()
dianad spune:
La multi ani pentru : Teodora, Victor, Marc, Anda, Thea, Bianca, Alicia, Maia, Vlad, Adinaaalina, am fost in prima sambata. De aflat, de pe net. In fiecare zi de vineri sotul urmareste starea vremii pe o raza de 300km in jurul Bucurestiului. Apoi cauta informatii despre ce poti vizita in locurile cu vreme buna. Week-endul trecut am fost la Cozia, am trecut prin Valea Oltului, dupa care am luat-o pe langa muntii Fagarasului, Rasnov, Brasov. Duminica ne-am dus si la Aventura Parc-undeva inspre Mogosoaia- si am hotarat ca de ziua copilului sa mai megem tot acolo, chiar daca e prea mic sa faca escalada in copaci
- varsta minima e de 4 ani si inaltimea de minim 1m, insa nu s-au lasat cei de acolo pana nu l-au echipat cu casca si chingi.mihaser, ti-am raspuns pe PM.Cat despre soacre, eu ma gandesc sa tin un caiet de insemnari intitulat: ai grija ce sa nu faci cand vei avea o nora... Mai ales n-o sa-i spun, daca ala mic sta la mine de luni pana joi: alexandru e un copil educat, ai grija sa nu-l strici!Alex are 98cm si peste 18kg. Iata de ce trebuie sa-l punem la regim si s-o convingem pe bunica-soacra mea- sa nu-i mai dea fructe pudrate cu zahar si alte minuni. Iar eu trebuie sa renunt la a-i da oul kinder.DianaD & Alexandru