*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (61)
Raspunsuri - Pagina 19
Serj spune:
La multi ani, ghiocei frumosi care au facut 3 ani!!!!
Teodora, Bianca Nicole, Thea, Alicia sa cresteti mari, saanatate si mult noroc in viata sa aveti!
Mihaela scuze de intarziere, La multi ani, sa fii fericita, multa sanatate si numai bucurii sa ai din partea celor iubiti.
pupici si o zi frumoasa tuturor
Cristina, o mamica fericita cu 3 minuni
aalina2003 spune:
La multi ani pentru copilasii-ghiocei care au implinit deja trei anisori sau care implinesc astazi:[red]Cristian
Vlad Teodora Maria
Marc
Anda (cate kg mai are Anda? stiu ca era cam de acelasi "gabarit" cu Ana si cu Thea)
Thea
Bianca Nicole
Alicia
Andreea, sa va traisca nepotelul, cred ca toata lumea este in jurul lui la cat de asteptat a fost! Mey...da'lungan mai este...55 cm? Pe cand botezul?
P.S.Ti-am trimis un mes de pe contul comun.
Diana,ati fost la Tulcea la acvariu? Pai cred ca ne-am intersectat cumva pe acolo,noi am fost in prima zi de 2 ori! Dar cum de stiati de inaugurare?
Mihaela, la multi ani! Cum ati sarbatorit ziua ta? Sau dupa a lui Cristi n-ati mai avut suflu[/red]?
Alinaalex,mey da'ce de musafiri ati avut! Si la gradi, si la locul de joaca,si acasa...mai puteti?
aalina2003 spune:
Dimensiunile fonturilor si culorile ai luat-o razna..zau daca stiu ce s-a-ntamplat..
! Scuze, n-am intentionat sa iasa asa!
mihaser spune:
Salut!
Alina daca vrei poti edita mesajul tau ca sa nu mai apara asa...ai in bara de deasupra o foaie cu un creion...apesi acolo si poti modifica...cred ca nu ai inchis o paranteza ceva.
Maia si Vlad! Sa cresteti mari!
alinaalex spune:
LA MULTI ANI
ALICIA
BIA
MAIU !!!
crestere mare, cu sanatate si bucurii!!!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
catrinutza spune:
salutari de pe meleaguri virusate...
vin si eu la sfarsit de luna sa fac bilantul...nu ma mai scuz de intarziere ca stiu c aoricum imi iau rosiile in cap...
SO...La muuulti ani pt ghiocei care au trecut pragul de 3 ani: Ana, Nickolas, Lara, Bianca X 3, Iulia, Oana, Cristian, Vlad, Teodora, Marc, Thea, Alicia si Maia......urarea mea cea mai importanta pt ca asta ma roadea cum cel mai tare,este "sa fiti sanatosi"...in plus: sa faceti numai nazbatii....![]()
![]()
....
Noi am lipsit motivat, mama ei de treaba...
De doua saptamani suntem in "show-uri" de imi vine sa ma sui pe pereti, sunt probabil in pragul unei crize de nervi daca nu reusesc sa ma odihnesc si eu un pic, dar mai ales sa ii vad pe astia mici sanatosi...
Mariuca slabeste cu fiecare ceas care trece, sut de-a dreptul disperata...ai vostri macar mai manaca o pizza, o ceva...Maria, vrea numai lapte si numai cu amenintari, cu "dulciurele" reusesc sa o faca sa ia doua linguri de mancare...ieri spre fericirea mea a mancat ceva mai bine:lapte si doua lingurite de omleta...dupa amiaza a muscat de vreo 3-4 ori dintr-un copanel, iar seara un pci de paste cu lapte...deci daca asta se cheama zi in care a mancat, va inchipuiti cam cum se desfasoara celelalte zile...a slabit ingrozitor...acum o luna avea 15 kilograme si sunt convinsa ca acum a dat si mai mult inapoi ...
Acum vreo doua-trei saptamani a inceput seria crizelor de isterie din gama "nu imi stau bine chilotii"...rar ti-e dat sa vezi asa ceva...intr-un final, pt ca am vazut si alte semne de alarmare, am plecat cu mic cu mare la doctor sa vedem care-i treaba...urocultura negativa, copro negativ, totusi ne-a dat sa ii facem tratament contra "chiriasilor" de burtica...de mult nu mai suspectez doar giardia, acum sunt convinsa ca are si oxiuri...pe perioada tratamentului lucrurile au fost si mai rele, semn ca a fost tulburat ceva pe acolo...pe urma lucrurile s-au mai calmat, dar tot are o pb cu chilotii...
Pe Rares mi l-a bagat pe antibiotic ca sa il punem pe linia de plutire pt vaccinul de 6 luni pe care am ajuns sa il fac la 7, da' mai conteaza...
Lunea trecuta n-am mai dus-o la gradi pe Maria...am vazut frumos afara si am zis s-o tin acasa ca sa mergem un pic in parc...proasta socoteala...ca s-a pus un vant urat de tot...toata nopatea maria a tusit...rau de tot...nu stiu daca pus cap la cap a dormit doua ore in nopatea aia...si nici noi...i-am bagat repejor tratament...
A doua zi Mariuca imi zicea ca o doare si pe ea gatul, "ca a lovit-o cineva si vrea si ea la doctor"...ea mai aplica metoda asta din gelozie, vrea acolo unde il ducem pe rares, sa ii dam ce ii dam si lui rares, intelegeti voi...am fost la vaccin cu rares...aveam emotii sa nu il fi intors si pe el boala...i-a facut vaccinul...i-a facut si examenul de bilant: 10 kile si 71 de cm...mi-a zis ca ar cam trebui bagat la regim pentru cei asa grasuti au o predispozitie spre afectiunile respiratorii oricum, dar cum la noi se combina si cu partea alergica e si mai "minunat"...
Cand m-am intors acasa, Maria dormea...dupa vreo ora s-a trezit brusc si buimaca ca ea "face pipi"... a facut pe ea in baie pana sa se aseze sia tunci am simtit-o cum tremura si ca e calda rau...termometrul: 40,1 grade...am verificat si rasverificat...sa innebunesc nu alta...i-am bagat repede panadoale si au inceput telefoanele la doctor...daca ne miscam repede il mai prindeam pe doctorul nostru de la IOMC...verdict: otita medie acuta si nu mai stiu cum...inca nu incepuse sa supure...nu i-a dat antibiotic urmand sa vina rezultatul la exudat...si aici lucrurile au stagnat...s-a potolit si durere si tot...au ramas doar mucii la greu si tusea incarcata...alea sunt de-ale familiei, de-ale normalului...imi venea sa urlu la luna si mai tare atunci cand ne-a zis sa il apzim bine de tot pe rares ca sa nu faca ceva si sa anuleze efectul vaccinului...
Din pacate, desi i-am explicat mamei soacre ce insemana totat chestia si riscurile si sa o tina pe maria dincolo la ei, dupa juma de ora mi-a adus-o penrtru ca nu mai vroia sa stea maria la ei...cred si eu ca se saturase copilul sa se uite la ea cum sterge geamurile...si pe urma a sters-o la priveghi la o femeie pe care oricum cat a trait n-a inchitit-o si nu i-a calcat pragul...no comment ca iar ma apuca crizele de nervi...De -a doau zi am inceput io cu antibiotic pentru ca am facut puroi in gat...
Sa zicem ca soacra s-a mai spalat de pacate sambata cand printre picaturi a stat cu amandoi (de fapt au stat cumnatele) ca eu si Traian sa mergem pana la Campina, la tara sa mai aranjam cate ceva pe acolo ca sa putem duce copiii...chiar daca a insemnat munca de dimineata pana aseara, totusi a fost o gura de aer binevenita...
Rares s-a tinut tare pe baricade pana sambata cand a inceput sa stranute, sa tuseasca si ieri mi-a facut si el un 39...si e ragusit de numa'...nici nu poate plange...nu il auzi...si e nervos si agiatat si nu doarme noaptea probabil de durere in gat...
ma pregatesc sa ma duc cu ei al doctor...
A, si tot de ieri sotul e si el pe antibiotic...tot puroi in gat...si uite asaaaaaaa...
Irina... tu intrebai de streptococ...Maria a avut unul pneumonie...ne-a dat sa ii punem picaturi cu antibiotic (gentamicina) direct in nasuc...ei la nas i-a iesit, nu in gat...si intr-adevar nenorocitii intretin toata mizeria asta...io m-am saturat de ei ca de mere padurete...daca ar fi mai mari i-as alinia la gard si impusca...
Maine ar trebui sa o duc pe Mariuca la gradi...asta e alta poveste de poveste...
PS...www.mariasirares.blogspot.com pt o gura de relax...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de
Mariuci si Stefanutzi
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
ciuf spune:
Catrinutza, ce chin pe voi cu bolile astea! Poate Maria nu avea pofta de mancare si de la urechiusa. Ca stiu ca asa imi facea si Eva si cand te doare urechea ai impresia ca te doare capul, greu e sa defineste locatia durerii.
Tinem pumnii sa va faceti bine si sa mai scapati de relele astea.
Despre soacra ... no comment. Imi pare rau de tine ca esti tare chinuita.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
loranda spune:
Mii de canapele...
.
Multumim tuturor de urari si uram si noi La multi ani si multa sanatate tuturor ghioceilor.
Anda este bine, merge la gradinita de la inceputul lui septembrie 2008 si adaptarea a fost foarte usoara, fara nici o lacrima varsata,doar ca nu vrea sa doarma la gradinita asa ca este la program semiprelungit si trebuie sa fac tot posibilul sa o iau pana la ora 3. Bona nu mai am deorece s-a imbolnavit destul de grav si nu mai putea sa aiba grija de Anda si nu am vrut o alta schimbare in viata Andei pe langa mersul la gradinita si faptul ca asteapta o surioara. ( acum este la mama la Bistrita pentru ca eu stau sa nasc- sunt in saptamana 39 si la ultimul control de marti eram dilatata de 2 cm ). Se inscrie tot in categoria light ( aalina tu intrebai cate Kg are Anda- nu am mai cantarit-o de mult, dar sigur nu are mai mult de 13 kg si 95 cm -avea 12,5 la 2 ani si 6 luni cand am fost ultima data la medic pentru vaccin). La fel ne chinuim cu laptele si cu fructele ca daca ar fi dupa ea ar manca doar carne dimineata, la pranz si seara.
Va pup si ma duc sa ma intind pentru ca trebuie sa rezist pana joi daca vreau sa nasc cu dr. care m-a urmarit in timpul sarcinii.
Laura&www.dropshots.com/loranda" target="_blank">Anda(28.03.2006)
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loranda Mii de canapele... Multumim tuturor de urari si uram si noi La multi ani si multa sanatate tuturor ghioceilor. Anda este bine, merge la gradinita de la inceputul lui septembrie 2008 si adaptarea a fost foarte usoara, fara nici o lacrima varsata,doar ca nu vrea sa doarma la gradinita asa ca este la program semiprelungit si trebuie sa fac tot posibilul sa o iau pana la ora 3. Bona nu mai am deorece s-a imbolnavit destul de grav si nu mai putea sa aiba grija de Anda si nu am vrut o alta schimbare in viata Andei pe langa mersul la gradinita si faptul ca asteapta o surioara. ( acum este la mama la Bistrita pentru ca eu stau sa nasc- sunt in saptamana 39 si la ultimul control de marti eram dilatata de 2 cm ). Se inscrie tot in categoria light ( aalina tu intrebai cate Kg are Anda- nu am mai cantarit-o de mult, dar sigur nu are mai mult de 13 kg si 95 cm -avea 12,5 la 2 ani si 6 luni cand am fost ultima data la medic pentru vaccin). La fel ne chinuim cu laptele si cu fructele ca daca ar fi dupa ea ar manca doar carne dimineata, la pranz si seara. Va pup si ma duc sa ma intind pentru ca trebuie sa rezist pana joi daca vreau sa nasc cu dr. care m-a urmarit in timpul sarcinii. Laura&www.dropshots.com/loranda" target="_blank">Anda(28.03.2006) |
Mama ce tare esti! Nu puteai sa ne anunti si pe noi din vreme?
Felicitari si nastere usoara! O fetita sanatosa si tot ca Anda de frumoasa! Nasti normal, nu? La Cluj?