*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (61)
Raspunsuri - Pagina 22
ANDREEA GEORGIANA spune:
Dianad, buna ideea cu jurnalul. Numai sa nu uitati (voi, mamele de baieti
) sa nu le faceti nurorilor ceea ce vi s-a facut voua (cica se uita foarte repede
). Ce bine ca va plimbati!
Si noi vom pleca la munte duminica (ca sa vina in timpul asta niste meseriasi pt. mici renovari acasa) si vom merge cu trenul (la cererea "sefei"). Vom ramane probabil 3,4 zile doar noi doua si...abia astept! Cand se naste verisorul lui Alex?
Micaalsa, deci o va chema Irina Theodora![]()
Si Thea a avut burtica pe tot parcursul sarcinii matusii
. Acum se intreaba daca are "lapte in sanul ei" sau daca "inimioara sta in lapte"??? Asta dupa ce a vazut-o pe sora-mea alaptand...
Delia, stai linistita ca avem noi grija sa nu se simta pitica neglijata
Nici nu avem cum, ca are ea grija sa "se impuna"...Niste poze cu dintele nou, ceva?![]()
LA MULTI ANI MARIANA!!! SA VA TRAIASCA MINUNILE, SA FITI SANATOSI,FERICITI SI LINISTITI SI TU SA MAI REUSESTI SA AI GRIJA DE TINE CU MICI RASFATURI DE CARE AI ATATA NEVOIE!

Catrinuta, sanatate maxima si putere. Nici nu stiu ce sa-ti mai spun, in conditiile in care pe mine m-au daramat cativa muci si cativa bieti virmisori...
La noi la gradi sunt 4 cazuri de varicela. Thea n-are inca nimic dar ne asteptam doar la o forma usoara (in cel mai rau caz!), gratie vaccinului facut acum cateva luni.
Am mai lasat-o si sa doarma la pranz la gradi o zi pe saptamana (cat face bona curat, din lipsa de menajera!)si s-a acomodat incredibil de bine. Spre disperarea bonei, speriata ca va ramene fara job in ritmul asta, Thea ar vrea sa ramana mereu la program prelungit![]()
Ciuf, incearca un desert usor, ideal si pt. copii nostri (pt. cei nemofturosi, evident!) si rapid de facut:
- 1 cana faina + 1 cana zahar + 1 cana gris (amestecate, impreuna cu un plic de praf de copt si coaja rasa de lamaie)
- 1 kg mere rase pe razatoarea mare + scortisoara
- cateva cubulete de unt (pt. ca eu nu folosesc niciodata margarina, in ciuda postului)
Ungi o tava (mai inalta) cu ulei/unt, presari un strat din amestecul de prafuri, apoi mere, iar prafuri, iar mere. Ultimul strat trebuie sa fie din prafuri. Pui deasupra cubuletele de unt, dai la cuptor pana se rumeneste si iti iese o prajitura delicioasa. Culmea, se va taia perfect. Mama o face cu ulei sau margarina in post. 
Am trimis un e-mail cu poze in contul comun, varianta la care voi apela de acum incolo. Am constatat ca avem niste "fani" extrem de ciudati si prefer sa nu-mi mai expun copilul, lucru pe care il recomand tuturor. Tardiv, e adevarat.
Pupam gasca!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
www.evenimento.ro
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
dianad spune:
Este epidemie de varicela in Bucuresti. O colega are baietelul la gradi si aproape toti copii din grupa au facut varicela in ultimele saptamani. Medicul i-a spus ca ar fi fost inutil sa-l vaccineze: copii vaccinati nu n umai ca au facut varicela asta, dar au facut-o intr-o forma mai urata decat cei nevaccinati. Am si elevi despre care colegii lor imi spun ca sunt acasa cu varicela.In alta ordine de idei, dupa viroza de la sfarsitul lui februarie, se pare ca iar e una urata. Am multi elevi absenti, iar din cei ramasi multi se plang de stari de rau, voma, dureri de cap, nas curgator... Sper sa nu iau nimic ca abia acum, dupa 5 saptamani cu siropuri antituse imi revin si eu. Ma gandesc doar sa nu-i dau iar ceva lui Alex.Verisorul trebuie sa apara spre sfarsitul lunii. Acum n-o sa aiba ocazia sa-l doara inimioara pentru ca bebe va sta in Alexandria cu sora lui si cu cealalta verisoara comuna.DianaD & Alexandru
aalina2003 spune:
ileana, si eu banuiesc la Ana o alergie, iar unul dintre simptome este tusea la efort, dar nu mereu. saptamanile trecute a avut noaptea,dupa ce bea ceva,(apa sau lapte) episoade de tuse pana la voma. acum e bine,dar,la efort tusea persisita. ea mai are si o dermatita, deci fond alergic clar. acum ia xyszal si o crema emolienta pentru piele (dardia), la sfatul unei verisoare a sotului meu, medic dermatolog.
voi la ce alergolog ati fost? si ce fel de teste ati facut? de sange?
planuiesc sa ajung si eu cu Ana prin mai, cam asa. si daca alergia e la lapte nu are voia sa manance nici un fel de lactate? pentru Ana asta ar fi groaznic, laptele a ramas preferatul ei, iaurtul la fel.

lui
Iulia (23.03.2006) si

cu