Strumfi de iul-aug 2007 (131)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

se vede ca sunt "Zilele Babelor", vremea e tare schimbatoare , daca acum o ora ploua torential acum e soare
Mara doarme, nu le-am gasit umbland prin ploaie, s-au adapostit la soacra-mea
liniste mare pe forum, probabil ati iesit la plimbare

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

se vede ca sunt "Zilele Babelor", vremea e tare schimbatoare , daca acum o ora ploua torential acum e soare
Mara doarme, nu le-am gasit umbland prin ploaie, s-au adapostit la soacra-mea
liniste mare pe forum, probabil ati iesit la plimbare

Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Pe vremea asta? Nici vorba. Aici ploua de numa'! Victor doarme de pe la 11. Eu...la cioace cu fetele de la Iasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna ziua fetele
la noi e cald si bine,am iesit un pic,am fost de am luat niste urda si cas,iar acum fii-miu baloteaza.eu ma bag la ciorba de spanac ca tot s-a umplut piata de el.si la mine oboseala,incep sa ma resimt,fizic intepenesc iar psihic sunt ca un balon,gata sa explodeze,dar nu-mi ramane decat sa ma gandesc ce bine o sa-mi fie intr-o luna.ma gandeam la ce povestiti,cele cu doi copii,probabil ca la al doilea esti mai relaxat dar munca si atentia este dubla,clar ca timpul pe care il avem acum se injumatateste...pe mine cel mai tare ma sperie gandul cum mi-ar sta cu unu' de gat si altul de mana alergand la banci,apoi la caine,in piata,acasa,manacre,schimbat,culcat,distrat,smd...noop,imi trebuie ajutor,altfel nu ma bag.

zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Georgi eu am noroc ca mai am ajutor, soacra-mea mai sta cu copiii, desi nu ma pot baza prea mult pe ea, fiind bolnava, dar mai am cu cine sa las copiii daca trebuie sa dau o fuga undeva.
in iunie se va pensiona si mama, ea fiind mai tanara poate ma va ajuta mai mult, chiar daca nu sta in acelasi oras, are masina si vine cand avem nevoie iar peste vara as putea sa las copiii la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei,fetele! Hop si io!

Monicabo, scuze, mi s-a parut mie ca as fi desteapta si trebuia s-o si arat,nu? Acu' am inteles cu banu'
Suntem bine, ne-am adaptat bine, cu serviciul e super bine cu drumul, ajung mult mai repede decat din dristor!! Intru sa-ti vad frumusetzile imediat

Carla, consultantul meu, sarumana mult pt sfaturi! Esti tare dulce cum raspunzi tu calm la multele mele telefoane. Da' acu' zi si mie: cum ii dau chamomila ch15? si tu si saby!

Georgi, ciorba de spanac? cum se face?? Mniam miam!! Rezultat, ceva,sau nu inca?

Mychy, esti frumoasa si haioasa. Cred ca esti si mai haioasa de atat, da' tre sa ne cunoastem mai bine

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

ioana,doua ajutoare,sotul si soacra,hohooooooo...apoi si mama...never ever,doar sa visez frumos..io sper la mama
vio,nimic,ramane pe luni,uite asa se prelungeste agonia.ciorba:am pus vita la fiert,am adaugat legumele si orezul putin calite,le-am lasat sa fiarba bine,apoi am fiert frunzele de spanac in apa cu sare,foarte putin,le-am adaugat in ciorba,am fript cateva fasii de bacon sa-i dea un gust afumat,am pus bors,leustean si am batut oul zdrente...yummyyy,a balotat fii-miu cum s-a trezit.merge foarte bine si fara carne,doar cu bacon,kaizer sau sunculita,dar eu am pus si vita ca sa-i dau lu' fii-miu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vio, tu esti dulce, cum era sa-ti raspund la telefon altfel decat calm? Uff, ch15 eu zic sa-i dai acum 5 granule si inca o data la culcare, cu o jumatate de ora inainte de manance si sa bea altceva decat apa, fara sa atingi cu mana, fara sa-l speli pe dinti cu pasta mentolata, fara sa dizolvi in lapte etc. Eu i le dau sa le mestece singura.

Carla, s.25 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Carla, sarumana, stiu de la tine si dela anya logic precautiile, da nu stiam schema nici la 15 nici la 200. Sar'na mult,ma duc sa-i dau!
Georgi, mniaaaaaaaaaam

poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Stiu ca stii, dar am zis ca nu strica sa repet. Daca o prind pe Vivela zilele astea pun aici si schema cu ch200 pentru cine are nevoie.

Carla, s.25 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Carla, sar'na,io ma mir ca ai rabdare sa repeti,de-aia am zis ca stiu; ai zis de vreo 5 ori in ultimele 2 capitole

Poop toata strumfaria si noapte buna!

poze Laurash

Mergi la inceput