Strumfi de iul-aug 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 16
oaana spune:
Diana,of prin ce puteti trece.Parintii ii pot da in judecata,nu au cum sa faca asa ceva,daca ei vor sa ia copilul acasa.Si in plus toti bebeii morti in spital sunt arsi si nu ingropati.Trebuie sa mearga acolo si sa-si spuna punctul de vedere.Si eu cred ca va fi cineva care sa tina o mica slujba pentru bebe.Nici nu stiu ce sa-ti mai spun,nu-mi gasesc cuvintele ...
musso17 spune:
offf..dupa ce a scris arahdy pic ca...in fine,draga mea spitalul poate fi dat in judecata,n-am lucrat cu asa ceva,dar ca si la abandon de familie trebuie sa treaca un termen ca sa se considere abandonat..nu merge orisicum,eu in locul lor daca nu se poate face nimic pe cale amiabila as merge la directorul spitalului cu un av,nu costa ata de mult pe cat credem noi,macar ii intimideaza.
dupa 40 de minute de sprijinit usa dr cu copil care mai era putin si racaia peretii,a iesit nonsalant o domnita sa-mi spuna ca n-au sosit analizele...tara lu'papura voda.incerc maine cu un telefon.
oaana,saru'mana,interesant si notat.
ddanagh spune:
Diana
. Ma gandesc ca daca i s-a facut autopsie sa vada de ce a cedat sa supravietuiasca se stia al cui e si de ce e acolo. Dar ce sa mai zici? Romania. In loc sa asigure cumva consiliere psihologica mamicii de a trece peste cu cat mai putine traume, astia adauga mai mult la suferinta lor.
Eu am inceput sa-i dau antibiotic Dariei. Deja era a patra zi de febra f mare si in plus nu mai bea si nu mai manca nimic. Ieri a mancat/baut doar doua biberoane cu lapte plus sucul de la un mar. Atat. Deja parca se intrevede a fi ceva mai bine.
Cat despre silueta, anul trecut am avut o vointza mult mai mare de a slabi. Aveam 57 kg la 173 cm insa de la Craciun/ sarcina a doua am ramas cu 3 kg in plus de care nu mai scap. Problema e am devenit pofticioasa. Aseara la 10,30 manca sotul sarmale si nu am rezistat pana n-am bagat si eu doua.
PS M-am tampit in casa.
Va pup
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ddanagh spune:
Oare cum s-o fi adaptat Matei al Fiannei in Dubai?? va dati seama ce cald ii acolo acum si la noi ploua
?
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
CarlaV spune:
Matei este bine, mai mult pe langa piscina decat inauntru, dar ii place mult, mai ales ca sta si la imbracat, de cand nu sunt multe hainute de pus pe el. Si eu ma gandeam ca acolo sunt peste 30 grade la amiaza si la noi inca arata a iarna.
De kilograme nu zic nimic, le admir pe cele care pot merge si la sala, din mine scoate untul Saby desi incerc sa ma menajez. Cred ca la bebe2 voi slabi si mai repede decat prima data, ca vor fi 2 care sa traga de mine in toate partile, nemaipunand la socoteala sotul si restul lumii.
Carla,
s.25
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
monicabo spune:
Salutare!
Arhdy, imi pare rau,cum pot fi aia atat de inumani... bun, n-a trait copilul, dar cum sa fie abandonat?!
Inteleg ca nu au apucat sa-l boteze, de zici ca ti-e frica sa nu face preotul slujba? Off, sper sa citeasca ceva Multa putere surorii si sotului ei!
Ghinetz, numai bunatati faci tu acolo! Bravo pt sala![]()
Andicu, tare dragut Filip. Pare sa-i priasca aerul de tara.
Dana, sanatate Dariei, si voua! Sa va treaca repede!
Musso, bafta cu analiza aia, da, ma enerveaza si pe mine cand trece termenul si analiza nue gata
Carla, ce mai faceti, nu te-am mai vazut pe mess, probabil ai fos tocupata, cu treburi, Saby, bebe2... Am pus pe site niste poze cu surorile impreuna, ca incurajare ca totul poate fi ok, mai greu, dar ok. Andreea o iubeste mult pe cea mica.
Oanamada, imi place mult de Catinca. Erdomed ne-a dat si noua dr cand a fost racita Andreea, si a fost bun.
Oaana, sanatate multa
Vio, mai eu nu la tariful de la consulatie ma refeream, cu cei 500 ron, ci la ce i-am dat dr-ului pt nastere, spaga lui, atentia, cum vrei sa-i zici
, ca nu i-am dat-o la spital, ci la controlul de 6 saptamani. La ctrl de 6 sapt. nici nu mi-a mai luat bani de consultatie, era si culmea
. Nu-s eu asa bogata
mai am pana acolo..mult si bine... Ce face Laur, ii prieste la casa noua? Voi cum v-ati acomodat? Cu mersul la serviciu va descurcati cu distanta?
Acum poze
www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=27&page=4" target="_blank">Ana Maria
www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=31" target="_blank">Andreea si Ana Maria (pozele mai de jos si de pe pagina 2)
O sa revin cu poze noi cu Andreea si cu poze del a botezul Anei Maria... dar sa apuc sa le uploadez si pe alea.

Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
stefania_97 spune:
Neata,
Va dau o
tare ca am dormit 3 ore azi noapte
.
Mititica mea a avut nasucul infundat si mi-a dat de furca si cred ca ii mai ies si dinti
. O sa fiu K.O. azi la servici.
Sper sa nu ma supere nimeni ca sunt cu PMS si cu capsa pusa
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
ghinetz spune:
Stefania of, s-a nimerit cum e mai rau: 3 ore de somn, PMS si capsa pusa.
Stii ce? daca sunt enervanti oamenii din jur aplica
. Multa sanatate Catarinei, sa nu fie mai mult de un nasuc infundat.
Andreea, mai, eu abia vazand pozele cu fetele impreuna realizez ca amndoua sunt inca mici. Da, cred ca ti-e uneori greu, dar sunt sigura ca e si foarte frumos. Si nu o spun doar sa incurajej celelalte gravidute. Uite, ieri din greseala Stefan l-a lovit putin pe Victor. Asta micu'...mai sa planga. Statea asa cu botic, nu voia sa se uite la Stefan care isi cerea scuze mai sa planga si el. I-am lasat sa vad ce fac. Si deodata Victor a venit si la imbratisat pe Stefan si s-au dragalit asa frumos...
Pai nu iti trec toate greutatile cand ii vezi??? Trec, trec sigur ca da.
Chiar, intreb mamicile ce au si copilasi mai mari: nu vi se pare ca la cel mai mare a fost ma usor? Eu tot am tendinta sa zic ca Stefan era mai cuminte, ca el nu facea asa, sau asa... Desi, daca stau sa ma gandesc bine, cred ca doar AM UITAT cele rele pe principiul "cele bune sa se adune, cele rele sa se spele". So...chiar au fost mai cuminti sau uitam noi micile neplaceri?
(desi un lucru e cert: Stefan dormea noaptea. Si nu e doar o amintire frumoasa. Asta micu' insa...Am ajuns sa ma consolez cu ideea ca nu mai prind degraba o noapte de
)
ioanaiub spune:
buna dimineata,
azi dimineata nu m-am putut trezi sa-l imbrac pe David pentru gradinita, asa rau mi-a fost, cred ca aveam febra, nu stiu, ca nu m-am putut ridica sa caut termometrul
... am luat doua tablete de paracetamol si am dormit pana la 8,30, acum sunt ca noua
, doar imi curge nasul ... noroc ca Mara a dormit si ea mai mult si m-a lasat sa-mi revin ... acum ploua ca vara si Mara e afara cu soacra-mea
, cred ca s-au adapostit pe undeva, va trebui sa ies cu o umbrela sa le recuperez
Ghinetz, mie mi s-a parut mult mai usor cu primul copil. Intre copiii mei e diferenta de doi ani si jumatate, eu zic ca numai bine, inca nu-mi pierdusem antrenamentul de la David
... mi-a fost mai usor si pentru ca Mara a fost la fel de cuminte ca si David si pentru ca la al doilea copil nu am mai fost asa panicata ca la primul, sa tresar la fiecare scancet sau la fiecare sughit
... cand a avut Mara doua luni a inceput David gradinita si au inceput si bolile, asa ca mai multa treaba am avut cu el, sa-l tratez, sa-l "bibilesc", a stat o saptamana in spital, asa ca Mara a crescut "din inertie". Pe de o parte imi pare rau ca la Mara nu am fost dedicata 100%, asa cum am fost la David, dar pe de alta parte o vad ca e muuult mai independenta decat David, mult mai descurcareata, mai "apriga". Un exemplu ar fi acela ca Mara mananca singura, o pun la masa, cu mancarea in fata (in afara de ciorbe), ii dau o lingura si se descurca. David si acum, desi are patru ani, asteapta sa-i bage cineva mancarea in gura
, asta pentru ca nu am stiut cum sa-l cocolosim mai mult.
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
CarlaV spune:
Monicabo, multumesc de intrebare, suntem bine, in medie. Mi-a fost cam rau, imi mai este, imi mai trece, se aduna oboseala si stressul. Ne-a apucat renovarea dormitorului, de la ceva marunt am ajuns la schimbat si plafonul si parchetul, patul si toata mobila, asa ca am avut de alergat prin magazine, am mai ales cate ceva si pentru fete, am stat in parc fiindca Saby cere mereu "tobogan Abby" de cand a vazut la Miron. Azi trebuie sa ajung cu masina la itp ca a facut 1 an, alti bani, alta distractie, alte ore de stat in picioare si pierdut timpul.
Multumesc mult pentru poze si incurajari, cand mi-e mai greu ma gandesc la voi 
.
Carla,
s.25
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"