Strumfi de iul-aug 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 18
CarlaV spune:

Daca eu am rabdare sa repet, tu ai rabdare sa numeri de cate ori repet
. Mi se intampla sa citesc ceva si sa nu retin sau sa notez, apoi, la un moment dat, sa am nevoie de informatia respectiva si sa dau din colt in colt (Mychy stie
), asa ca mai bine sa fie redundanta decat deloc.
Carla,
s.25
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Hahaha,carla, n-am numarat, am zis ashea, la vrajeala,la shto, la ghici ![]()
! Dar io stiu si mai bine ca mychy, ca sunt regina memoriei
; tot timpul am ceva de intrebat, de regula ceva ce s-a zis cu cateva minute mai devreme ![]()
![]()
![]()
Asta in loc de buna dimineatza![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
brazuca25 spune:
Hello fetele! Pentru ca e weekend, umpik de motiv de ras:
Dupa ce loveste un pieton, masina isi continua drumul inca 10 metri.
Soferul opreste, scoate capul pe fereastra si tipa:
- Baaaa!!! Fii atent!
Pietonul se ridica speriat si intreaba:
- De ce, dai inapoi?
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
mychydutza spune:
brazuca, hihihih!
am citit tot ce am ratat ultimile 2 zile cand n-am avut net, din motive de "virusi in sistem" la servici!!!!!!! dar, dupa ce am citit-o pe arhdi,am uitat instant tot ce am citit dupa aia. sper ca ati rezolvat problemele. nu vreau sa readuc in discutie ceva asa trist, dar nu ma pot abtine sa nu afirm ca e absolut inuman sa se intample asta. ooooofffffffff! si nu mai inteleg un lucru: de ce sa nu poti inmormanta crestineste un copil nebotezat????? sunt ortodoxa convinsa, insa pe asta n-am s-o pot intelege in ruptu capului!!!!!!!oricum, arhdi, putere multa si sa va aiba DD in paza lui.........
in alta ordine de idei, vreau sa-i multumesc lui oanamada pt ajutor si sfaturi. a sunat prietena mea la herghelegiu joi si vineri a programat-o! deocamdata e totul ok. i-a zis ca o mai primeste asa printre programari. multumesc inca odata! puteam sa-ti scriu PM, da' n-am vrut![]()
violeta
. data viitoare imi aduc si arsenalul de bancuri.......daca le-oi mai tine minte!!!!!
"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"
musso17 spune:
helou fetele
mai oanamada,da de ce nu ne mai scrii?...imi lipsesc postarile tale...
noi am venit de la socrii,moamaaaa ce de mancare face femeia asta:ciorba de pui,piza,mucenici,peste la cuptor si placinta de dovleac...mmmm,ce ziceti?!pe mine una ma ia si i-am si recunoscut ca e o gospodina de nota 10,nu prea fac eu complimente dar acum se cerea
.fii-miu s-a distrat nevoie mare,cum?!pai facand dezastru' dar sunt deja obisnuiti,apoi mi-a adormit in masina,am mers la caine apoi la piata iar cand s-a trezit cine s-a spetit sa tina copilul de'o mana si trei sarsanale in alta.aaaa...azi cand sa iesim din bloc si-a tras mana si a cazut pe scari,primele doua ca l-am prins de picior,nu s-a lovit dar s-a speriat.
ma duc sa aranjez prin casa.zi buna
slaba activitate,nu stiu de ce ca e urat afara,cel putin la noi.
mychydutza spune:
eu cred ca fetele fac lista pt sotzi, cu ce vor sa primeasca de 8 martie....de aia e liniste p-aci.![]()
musso, sa-ti fie de bine vizita la soacra si sa-ti pice bine mancarea..........
"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"
CarlaV spune:
Eu mi-am luat ieri cadou si am luat si la copil niste puzzle-uri noi.
Georgi, suna minunat ce gateste soacra ta. Eu am facut azi sufleu cu cartofi si broccoli, a mancat Saby de parca se termina lumea. Apoi a trecut la broccoli crud, maine incerc sa fac mucenici moldovenesti, ca innebunesc dupa ei.
Carla,
s.25
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
fetele..intreare offtopic:are cineva parfum vivien westwood?am citit numa de bine,dar n-am unde mirosi ca la noi in oras nu exista si as vrea sa dau comanda la sot,cica de 8 martie pentru sf lui aprilie
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musso17 fetele..intreare offtopic:are cineva parfum vivien westwood?am citit numa de bine,dar n-am unde mirosi ca la noi in oras nu exista si as vrea sa dau comanda la sot,cica de 8 martie pentru sf lui aprilie ![]() georgiana,mamica de mihnea |
Nu cred ca e o idee buna sa iei un parfum din auzite fara sa-l testezi cum miroase pe pielea ta.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe