Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (167)
Raspunsuri - Pagina 9
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ank stii ceva de pussi??? andreea, pt ca vine primavara, caldura si pt ca m-am trezit dimineata cu un buchet de flori pe masa de la sotz ma simt mai bine ....dar am asa o stare ciudata de cand a plecat mami meu,,,,,,parca am ramas singura si mie frica.... ![]() (sa nu razi mah!!!! )_ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
hai mai, cum sa rad, doar sunt sensibiloasa la astfel de chestii...
si eu as simti la fel, dar lasa ca in curand vine vara si va revedeti...nu?
si asa pentru a te inveseli:
http://www.youtube.com/watch?v=9d_i--693WE
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mariussimiuc spune:
Helau! 
Anca,pe tine nu te invit la cafea si la prajiturica,ca esti la dieta. ![]()
Multumim de martisor! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
abramburika spune:
Neata!!!
Si o primavara insorita tututror ca ieri n-am facut nici o urare, rusine sa-mi fie!!!
Am fost in week-end la nasi si in plimbare cu Silvia intr-un parc, la apa, jocuri etc. Era obosita moarta ca n-a stat locului o clipa ... dar i-a placut mult ...
ancaD - da-i inainte tot asa c slabitul ... eu am reusit doar sa slabesc 5 kg de la inceputul anului ... fara o dieta specifica, ci asa, am redus painea si dulciurile. Dar mai e nevoie de slabit si cred ca o sa ma apuc de ceva ...
miha - ce-i de votat, unde??? N-am fost pe faza ... mai pune o data adresa, te rog!!!
Pe-aici e o vreme de kko, numai primavara nu-i ...
V-ati ales babele?
A mea e pe 6 ...
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
ancadragoman spune:
Andreea eu sper sa te urmez luna asta ,acum sa vedem![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
bb_yasmi spune:
roxxy, voi parca aveati casuta gowi de la quelle, nu?? cum e?? ai poza cu ea cum e in realitate?? mersi frumos!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! ![]() Anca,pe tine nu te invit la cafea si la prajiturica,ca esti la dieta. Multumim de martisor! ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
nici nu imi place

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
adelamaria spune:
Buna!
O primavara frumoasa va dorim tuturor!
Andreea, bravo! Felicitari pentru bb din burtica! poate o sa fie fetita, sa aveti pereche
Oricum, cred ca Eric va fi un fratior mai mare exemplar!
Noi suntem bine, in continuare doarme pitica mea noaptea
E asa de bine...Ma bucur si eu cat o tine
Nu-mi mai fac planuri, iau fiecare zi pe rand, ca altfel o iau pe campii
Cu mancarea...la fel...e binisor...Dar sunt necajita pentru ca iar i-a iesit e coli in coproparazitologic
Desi i-am facut tratament cu antibiotic...Voi stiti ceva despre asta? Ca eu stiu ca e coli exista in mod normal in intestin...Sunt mai multe feluri, sau cum?
Cam asta-i la noi.
Pupacim toate fetele si bebeii aferenti ![]()
adra_bell spune:
Buna!
Un www.youtube.com/watch?v=crYm91p8jM8" target="_blank">martisor virtualpentru toate doamnele si micutele domnisoare!
Andreea, felicitari, ce frumos ca Eric va avea un fratior/surioara de varsta apropiata! Si mie mi-a iesit la Eva, liniuta foarte pala, test facut cam devreme, e drept!
Adela, E coli se gaseste natural in intestin, sunt mai multe tipuri, intr-adevar, dar nu stiu daca la analiza ei se axeaza pe anumite tipuri mai periculoase sau numara incarcatura bacteriana. Voi de ce i-ati facut copro? Si Eva are scaune moi de doua zile, si urat mirositoare, dar nu sunt dese. Oricum e la regim.
Bravo Ilana pentru somnic, la noi minunea a durat fix doua zile, sa o inveti si pe Eva cand o sa va intalniti.
Miha, votat!
Petro, uite www.ardei-iute.ro/retete-by-miha.htm" target="_blank">link. Am admirat-o indelung pe Silvia pe blog, e delicioasa, de fapt in fiecare zi deschid blogul tau sa admir poza respectiva
Stefania, bine ai revenit! Astept poze cu Stefania mica. Dar de ce zici ca romana ta se inrautateste? Sotul nu e roman? Am si eu o prietena in Italia, casatorita cu un roman, dar cand vorbesc cu ea la telefon tot imi tranteste niste italienisme. Inainte a fost 5 ani cu un italian, se temea si ea ca uita limba
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
RAMONELLA spune:
Ei ei,va gasesc pe pagina 2???
Fetelor,stiti cumva daca raman acum insarcinata,si nasc in noiembrie sa zicem,o sa mai primesc indemnizatia 8 milioane sau 85% inca 2 ani de zile pentru al 2-lea copil???Sau cum e???
Ade imi pare rau ca iar aveti e coli.Nu stiu ce e cu bacteria asta.Multa sanatate la "grasuna".
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
ancadragoman spune:
Ramo nu stiu dar nu puteam sa nu te intreb:SI TU STI GRAVI???????????
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2