Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (167)
Raspunsuri - Pagina 8
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ank stii ceva de pussi??? andreea, pt ca vine primavara, caldura si pt ca m-am trezit dimineata cu un buchet de flori pe masa de la sotz ma simt mai bine ....dar am asa o stare ciudata de cand a plecat mami meu,,,,,,parca am ramas singura si mie frica.... ![]() (sa nu razi mah!!!! )_ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
nu am mai vorbit cu ea de ceva vreme... dar am sa ii dau un tzrrrr , cat de curand sa vedem ce mai fac fetele cucietele
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
ancadragoman spune:
Neata
Un fir rosu, altul alb
Anotimpuri se despart
Primavara iarasi vine
De la mine, numai bine!
Sa-ti fie micul martisor
Prilej de bucurie
Acum, cand florile de gheata pier
Iar primavara iar invie!
Martie cel calator
Iti trimite-un martisor
Nu e lucru de valoare
Dar atentia e mare!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui Ank83![]() Andreea face un bebe.... na..na..na..na..na ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Andreea e gravida???????????
Mama eu mereu aflu ultima ????????
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui ellis ieri am avut o zi de maraiala maxima...i-am dat si panadol, si toate gelurile posibile...se simte o maseluta care a spart sus, si alt canin e inflamat... Seara am fost la o petrecere a unui martisor nascut in zi de 1 martie, ce a implinit 3 anisori, au fost f multi copiii si vreo 5 pitici de un an si un pic, a alergat a mea, de nu mai stia de ea... i-a placut foarte tare o masuta cu spirale si cu bile de lemn, genul pe care l-am vazut la MARIA - ANCAI; ANCUTA, parca de Craciun le luasei, DE UNDE? Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
le-am luat de la sala dalles de Craciun dar cred ca gasesti pe net.
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui slimatei aaa..scuzati ..azi e prima zi de martisor o primavara frumoasa ! |
lume nouaa !!!!!!

anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata Un fir rosu, altul alb Anotimpuri se despart Primavara iarasi vine De la mine, numai bine! Sa-ti fie micul martisor Prilej de bucurie Acum, cand florile de gheata pier Iar primavara iar invie! Martie cel calator Iti trimite-un martisor Nu e lucru de valoare Dar atentia e mare! anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi ultima "moda" http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/februarie%202009/?action=view¤t=IMG_6171.jpg ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
se vede ca mananca orice
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Beiii a baut fiica-mea in seara asta 180 ml lapte ![]() ... A baut prima data 90 ... si cand am luato sa ragaie fiu-meu ia insfacat sticla si ia baut ultimii 30 ml ... si sa vezi plansete pe marmota ca mai vroia.si m-am dus sa ii mai fac 30 ml sa ii ajunga... si dupa cele 30 ml a mai bagat 60 ... Asta de suparata ce era pe frate-su ![]() ...Si cand l-am "certat" pe Raul ca nu e frumos sa ii ia sticla mica ca e a surioarei a inceput sa ma certe el pe mine... iar toate onomatopeele lui au inceput cu mama si s-au terminat cu tata ... .. Parca imi promitea ca ma zice lui tatasu ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
ti-am zis eu ca astia te mananca de vie
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
Acum despre noi,am fost la BE si am luat ptr Maria 2 perechi de incaltaminte,jucarii de baie f tari si o rochita pentru ca pe 21 mergem la un botez.![]()
Eu am slabit 2 kg intr-o sapt cu Scarsdale si astept sa vad daca in sapt asta mai dau jos 5 ca asa scrie la "reteta"
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Andreea e gravida??????????? Mama eu mereu aflu ultima ???????? FELICITARI!!!!!!!!!!!!!! anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
daca somezi in weekend...ce sa-ti fac...
si multumim de martisor, foarte frumos!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

)