Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (167)
Raspunsuri - Pagina 7
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis AMIRA e o frumoasa asa tunsa! votat dulcegariile! |

Multumesc tuturor pentru voturi!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Miha si eu am vazut pozele cu piticii tai frumosi...dar cand am vrut sa spun ceva de ele mai luat cu cumetria si am uitat Intr-adevar ... devora tot fiica-ta pe la chef ..Iar Robert dansator desavarsit ![]() |
V-am zis ca e acum in perioada in care papa tot,oricand si oriunde.
Prietena asta a mea m-a intrebat inainte de petrecere daca sa o treaca si pe Amira la meniu.I-am zis sa-l scoata pe Robert si sa o puna pe Amira.

Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui popbianca marissimiuc...asa si trebuie,sa intampine fata primavara fresh, cu un nou look... ... |
Cam chelbos noul look,dar pana o sa dea caldura o creste el parul inapoi.
Miha si comorile
bb_yasmi spune:
neata
miha, citisem undeva de niste gogosi din aluat nelasat la crescut. stii sa-mi spui??
bianca, nu,nu sunt de la avent, sunt de la o firma nu asa cunoscuta.
ank, mai iau si eu praji gata facuta/congelata, ultima oara am cam ars-o si pe aia...

petro, ecaterina 
cami, adina???
eu am asa o stare de 
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi ultima "moda" http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/februarie%202009/?action=view¤t=IMG_6171.jpg ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
hihihi..e mortala...da unde incape mai in gurita ei doua?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Beiii a baut fiica-mea in seara asta 180 ml lapte ![]() ... A baut prima data 90 ... si cand am luato sa ragaie fiu-meu ia insfacat sticla si ia baut ultimii 30 ml ... si sa vezi plansete pe marmota ca mai vroia.si m-am dus sa ii mai fac 30 ml sa ii ajunga... si dupa cele 30 ml a mai bagat 60 ... Asta de suparata ce era pe frate-su ![]() ...Si cand l-am "certat" pe Raul ca nu e frumos sa ii ia sticla mica ca e a surioarei a inceput sa ma certe el pe mine... iar toate onomatopeele lui au inceput cu mama si s-au terminat cu tata ... .. Parca imi promitea ca ma zice lui tatasu ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
mamaaa...oare aeru de Timisoara face pofta de mancare? ca venim si noi! cu primul tren!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
V-am zis ca e acum in perioada in care papa tot,oricand si oriunde. Prietena asta a mea m-a intrebat inainte de petrecere daca sa o treaca si pe Amira la meniu.I-am zis sa-l scoata pe Robert si sa o puna pe Amira. ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
super tare...
ERIC IN 2009...
ERIC
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi neata eu am asa o stare de ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
de ce draga mea? doar vine primavara, caldurica, soarele... ar trebui sa radiezi..
ERIC IN 2009...
ERIC
Ank83 spune:
'Neatza
Andreea te asteptam
... o fi mai stii ..ca uite papa si Iasmi si tzustele lui pussi ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
ank stii ceva de pussi???
andreea, pt ca vine primavara, caldura si pt ca m-am trezit dimineata cu un buchet de flori pe masa de la sotz ma simt mai bine ....dar am asa o stare ciudata de cand a plecat mami meu,,,,,,parca am ramas singura si mie frica....
(sa nu razi mah!!!!
)
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

..Iar Robert dansator desavarsit