Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (167)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miha, am votat si eu....as fi pus si un comentariu...dar am "inecat" tastatura cu spune mi si mie o reteta de ceva dulce fara sa coc si fara sa framant aluat (nu clatite ca sunt prea migaloase ), ceva gen gogosi eventual.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ANK - a mea plange cand il vede pe thomas! deci eeu am scapat!

PUPICI pt 2X STEFANIA!

AMIRA e o frumoasa asa tunsa! votat dulcegariile!

BB - voi incercati sa renuntati la (o) suzeta?!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

MAMI IN BUCATARIE

nuuu de ce???

nu acum serios, o las in pace, ca vad ca o asociaza doar cu nani mai nou.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bb - vazut iasmi cu codite si suzi

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

BB ... tare de tot Iasmi cu suzi... Si Raul mai facea asa si a treia o tinea in mana... dar acum a treia a disparut de vreo 2 sapt si intre timp am facut curatenie generala si nu o gasesc nicicum .. Twin Peaks la noi in casa

Miha si eu am vazut pozele cu piticii tai frumosi...dar cand am vrut sa spun ceva de ele mai luat cu cumetria si am uitat
Intr-adevar ... devora tot fiica-ta pe la chef ..Iar Robert dansator desavarsit

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miha, am votat si eu....as fi pus si un comentariu...dar am "inecat" tastatura cu spune mi si mie o reteta de ceva dulce fara sa coc si fara sa framant aluat (nu clatite ca sunt prea migaloase ), ceva gen gogosi eventual.

_

Eu cand m-a disperat barbatu-meu vreo 3 saptamani cu prajiturile ...am trecut pe prajituri de la Dr Oetker ... si sa nu va povestesc ce incantat a fost de ele. Ca alea mai greu le dadeam gres

Poze pitici

Mergi la inceput

Beiii a baut fiica-mea in seara asta 180 ml lapte ... A baut prima data 90 ... si cand am luato sa ragaie fiu-meu ia insfacat sticla si ia baut ultimii 30 ml ... si sa vezi plansete pe marmota ca mai vroia.si m-am dus sa ii mai fac 30 ml sa ii ajunga... si dupa cele 30 ml a mai bagat 60 ... Asta de suparata ce era pe frate-su ...Si cand l-am "certat" pe Raul ca nu e frumos sa ii ia sticla mica ca e a surioarei a inceput sa ma certe el pe mine... iar toate onomatopeele lui au inceput cu mama si s-au terminat cu tata ..... Parca imi promitea ca ma zice lui tatasu

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

MAMI IN BUCATARIE

nuuu de ce???

nu acum serios, o las in pace, ca vad ca o asociaza doar cu nani mai nou.

_

ziceam ca renuntati la una si puneti doua...

uite ceva dulce fara sa coci, sa framanti...
http://alessia-maria-ellis.blogspot.com/2009/02/ciocolata-de-casafoarte-buna.html

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
am fost in vizita la nasii Anei...a terminat-o Ana pe nasa...se vedea pe ea ca nu mai poate ....a fost intr-o manevra continua ...si cand mergem la ei eu nu mai reprezint nimic(decat cand o apuca somnul)...deci nu putem sa o salvez de sfarleaza asta mica...dar cum am ajuns acas , a baut laptic 80 ml , am asezat-o in pat -somn- apoi i-am mai dat in somn inca vreo 80 ml....atat a vrut...
bine ai revenit jasmin012, multi pt. Lucas...
slimatei, de 1 martie si pt. Stefania!vad ca la voi e roza viata(ma ref. aici la copila....ca in rest ...)!
marissimiuc...asa si trebuie,sa intampine fata primavara fresh, cu un nou look......mai , e tare Robert!si vad ca a fost distractie!
bb, Yasmina e o scumpa! Ana vrea si ea doua dar cand e vb de culcare una in gurita, una in manuta si vacuta in cealalta manuta ...sunt de la avent suzetele?
ank, copilasilor tai...nazdravanului si mancacioasei...de fapt,ce zic eu aici, mancaciosi sunt amandoi!
ma bag si eu la culcare...maine sunt de dimineata la servici.........
CU OCAZIA ZILEI DE 1 MARTIE ...VA DORESC O PRIMAVARA CAT MAI FRUMOASA SI FERICITA!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:

Deci gogosile sar din schema ca tre sa framanti...

Ia sa incerc...
Bomboane Rafaello
Ciocolata de casa
Clatite pufoase
Tarta cu ciocolata

Mai vrei? Am si o reteta de tort fara coacere.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput