Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (167)
Raspunsuri - Pagina 10
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Ei ei,va gasesc pe pagina 2??? Fetelor,stiti cumva daca raman acum insarcinata,si nasc in noiembrie sa zicem,o sa mai primesc indemnizatia 8 milioane sau 85% inca 2 ani de zile pentru al 2-lea copil???Sau cum e??? Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
Da.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adelamaria spune:
Adra, cand a fost ultima data racita tare de-am ajuns la dr. i-am facut toate analizele (sange, urina si copro). Si i-a iesit ca pe cultura s-au dezvoltat e coli. Si mi-a dat dr. antibiotic, desi mi-a zis si ea ca e coli se gaseste in intestin in mod normal. Apoi am repetat analiza si iar a iesit. Nu mai stiu ce sa cred. Mie nici dr. nu mi s-a parut convinsa ca trebuie antibiotic. Si nici n-as vrea sa-i dau iar, fara motiv.
Ilana are scaune dese (normale); poate sa faca 1 data/zi sau de 5 ori.
Chestia care m-a mirat f. tare e ca in prima saptamana dupa antibiotic si-a marit cantitatea de laptic papata. Dar poate o fi fost o concidenta...habar n-am...
Ramo, pentru al 2-lea copil o sa iei banii prevazuti in legea care va fi in vigoare la data nasterii acestuia. Acum e legea cu 85%. Daca nu se schimba, atat iei. Sau poti sa optezi pentru 8 mil. daca te avantajeaza mai mult asa, desi nu cred![]()
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui adelamaria Buna! O primavara frumoasa va dorim tuturor! Andreea, bravo! Felicitari pentru bb din burtica! poate o sa fie fetita, sa aveti pereche Oricum, cred ca Eric va fi un fratior mai mare exemplar!Noi suntem bine, in continuare doarme pitica mea noaptea Desi i-am facut tratament cu antibiotic...Voi stiti ceva despre asta? Ca eu stiu ca e coli exista in mod normal in intestin...Sunt mai multe feluri, sau cum?Cam asta-i la noi. Pupacim toate fetele si bebeii aferenti Ade, mami de Ilana http://www.ilanaandreea.blogspot.com/ |
Ade, mersi...
cat despre Eric vm vedea...cum il va primi pe noul membru...
"Andreea, felicitari, ce frumos ca Eric va avea un fratior/surioara de varsta apropiata! Si mie mi-a iesit la Eva, liniuta foarte pala, test facut cam devreme, e drept!'"
Adra, si eu am facut testul destul de devreme, in ziua 28, si seara...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreea eu sper sa te urmez luna asta ,acum sa vedem anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
Hai ca poate-i faci Mariucai un fratior chiar de ziua ei...sau pe aproape...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
ancadragoman spune:
Andreea si ce fac eu mama cu 2 scorpioni?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreea si ce fac eu mama cu 2 scorpioni? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
asta o sa vezi tu...
ERIC IN 2009...
ERIC
pussi spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi ank stii ceva de pussi??? andreea, pt ca vine primavara, caldura si pt ca m-am trezit dimineata cu un buchet de flori pe masa de la sotz ma simt mai bine ....dar am asa o stare ciudata de cand a plecat mami meu,,,,,,parca am ramas singura si mie frica.... ![]() (sa nu razi mah!!!! )_ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Prezent
suntem bine, dar timp de nimic... sunteti tare harnice si nu reussesc sa tin pasul
Tustele sunt bine, am avut un episod cu kk moale la Ana.. motiv dintisorii .. Elena nu are nimic desi se lauda cu 5 maselute ..Cam mare maraiala, vor tot timpul sa avem activitati impreuna toate trei..
De vorbit, tot putin..dar apar cuvinte noi ... In rest eu zic bine, stim toate partile corpului, inclusiv inimioara si mai putin zona intima
In wk am fost la tara, mare nebunie cu pisicile si cainii, dar ne trezeam la 6 dimineata.
gata va las....pupici la toata lumea si o primavara frumoasa si vesela!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
popbianca spune:
buna ziuaaaa
deci nu mai pot...tremur toata....sunt o fericita purtatoare de bb2
dimineata am facut test de sange....betaHCG ....1132....
sambata la ctrl.....
o zi faina s-aveti!.....tre sa ies ....cere Ana papa!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
abramburika spune:
adra - mercic de link. Am votat si eu retetele! Multumesc de complimente
... pe mine nu stiu de ce, azi nu ma lasa sa-mi deschid blogul ... imi da ceva eroare.
Cat priveste lb. romana pt. noi astia din afara ... si mie imi mai scapa italienisme. SI inainte judecam persoanele in aceeasi situatie ... adica mi se parea snobism si imposibil sa uiti lb. romana. Na, ca tre' sa recunosc ca greseam ... asa e, sunt situatii, cuvinte, cand iti vin mai repede cele in lb. de adoptie decat in ro. Oricum, ma straduiesc cand vin in Ro sau vorbesc cu persoane din tara sa nu scap si italienisme ... nu de alta, sa nu fiu si eu judecata la randul meu
. Dupa mai multi ani de Italia (10 in cazul meu), se intampla ... si sotul e roman, da' si in casa vorbim un mixt (el e de 17 ani aici).
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
abramburika spune:
bianca, ramo - felicitari si voua si sarcini usoare !!! Wooowww, incep sa se indeseasca gravidutele printre noi ... o fi primavara de vina
???
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Desi i-am facut tratament cu antibiotic...Voi stiti ceva despre asta? Ca eu stiu ca e coli exista in mod normal in intestin...Sunt mai multe feluri, sau cum?
)