Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (167)
Raspunsuri - Pagina 11
pussi spune:
Bianca, Andreea Felicitari gravidutelorrrrrrrrrrr! Sarcini usoare si la termen! bebelasi sanatosi, mancaciosi, frumosi si destepti!!!! vreau si eu burticaaaaaaaaaaaaa
as vrea sa le rog pe fetele care se ocupa de prima postare de pe prima pagina.... binenteles daca sunteti toate de acord si aveti timpul necesar...cine e graviduta si cand trebuie sa nasca, cine e la al 2-lea BB si ce e primul si cand s-a nascut.... sa nu ma injurati, era o idee...
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
eladea2005 spune:
UAUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!! FELICITARI BIANCA!!!!!!!! SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!
Haideti fetelor, curaj...cine mai doreste, cine mai pofteste...![]()

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adelamaria spune:
Wow, Bianca FELICITARI!!
Sa fie intr-un ceas bun! Ce de fete curajoase avem aici! Bravos, fetele!
abramburika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 cine mai doreste, cine mai pofteste... ![]() |
Teoretic eram si eu pe lista "cine mai doreste, cine mai pofteste" ... practic insa, prefer sa mai astept putin ca nu-i chiar asa roz situatia in ultimul timp ... si atunci as prefera mai pe la sfarsitul anului ... da' cum o fi, o fi pana la urma. Nu ma inspaimanta perspectiva cu 2 bb ... ci situatia financiara actuala ...
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui popbianca buna ziuaaaa deci nu mai pot...tremur toata....sunt o fericita purtatoare de bb2 dimineata am facut test de sange....betaHCG ....1132.... sambata la ctrl..... o zi faina s-aveti!.....tre sa ies ....cere Ana papa! mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
felicitari
... Nu dar pe bune acum ...cum da primavara cum rasar si burticile 

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
gianina spune:
Mamici, va doresc o primavara frumoasa, plina de realizari si impliniri!

Andreea,Bianca, felicitari pentru BB2!
Gianina, mami de
Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)
Roxxy80 spune:
BB, este jucaria care si-a facut toti banii (alaturi de supriza formelor de biscuiti). Matei s-a jucat si se joaca f mult cu ea. De fapt el prefera jucariile in care trebuie sa introduca forme. Nu-i plac masinutele, motocicletele etc. Vreau sa-ti spun ca la ziua lui toti copiii numai cu acea casuta s-au jucat. ma refer si la copiii de 3-4 anisori. Caut poze si le pun cat pot de repede.
| citat din mesajul lui bb_yasmi roxxy, voi parca aveati casuta gowi de la quelle, nu?? cum e?? ai poza cu ea cum e in realitate?? mersi frumos!! _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita
12+
Roxxy80 spune:
Primesti sigur, sigur. M-am interesat eu inainte sa raman gravi si mi-au confirmat cei de la serviciu.
Nu ne tine pe jar. esti gravi?
| citat din mesajul lui RAMONELLA Ei ei,va gasesc pe pagina 2??? Fetelor,stiti cumva daca raman acum insarcinata,si nasc in noiembrie sa zicem,o sa mai primesc indemnizatia 8 milioane sau 85% inca 2 ani de zile pentru al 2-lea copil???Sau cum e??? Ade imi pare rau ca iar aveti e coli.Nu stiu ce e cu bacteria asta.Multa sanatate la "grasuna". ![]() Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
12+
Roxxy80 spune:
BIANCA, FELICITARIIII!!!!!!!!!!SA AI O SARCINA USOARA, UN BEBE SANATOS SI CARE SA SE NASCA LA TERMEN!!!!!
Intreb din nou, ma insoteste vreuna din burticile noi de pe aici la odiseea mea?
12+
adra_bell spune:
Bianca, felicitari! Sa ia o sarcina usoara!
Adela, cum au iesit fursecurile?![]()
Petro, eu nu judec pe nimeni, mi se pare chiar normal, ca vorbind o alta limba tot timpul sa uiti sau sa nu-ti vina din prima pe limba cuvintele in romana
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Bea(08.11.2007)