Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (167)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

adra - nu, nu ziceam ca ma judeci, ci ca eu o faceam in trecut. Dar mi-am schimbat parerea.

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

BIANCA, FELICITARIIII!!!!!!!!!!SA AI O SARCINA USOARA, UN BEBE SANATOS SI CARE SA SE NASCA LA TERMEN!!!!!

Intreb din nou, ma insoteste vreuna din burticile noi de pe aici la odiseea mea?

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 12+

bb-le meu ar corespunde odiseii nov-dec, again...astept sa merg si la medic sa vad si el ce zice...oricum dam ture si pe la tine...de fapt ne intalnim aici..sa schimbam impresii...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Adevarul este ca l-am vazut o data pe Raducioiu (pentru pustime, fotbalist din generatia 91-92) plecase si el la o echipa din Italia, si s-a intors in Ro dupa vreo 2 luni, presa calare pe el, ca nu se obisnuiau fazele astea cu transferurile, si el, bietu', stalcea cuvintele, nu mai isi gasea cuvintele in romana si vorbea cu accent italian.
Lucky me, prietena mea a emigrat in Italia, ca nu stiu ce ma faceam daca pleca prin Germania si imi baga niste nemtalisme la telefon. Asa, tot romanu' intelege ceva italiana si chiar ii spun corespondentul in romana

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Cred ca azi s-au facut doi ani de cand mi-am facut testul de sarcina pozitiv, pe care-l asteptam de atat amar de vreme. Ce nostalgii si ce dor ma cuprinde cand va vad gravidute din nou....

jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2

Mergi la inceput

Creem, cum stati cu operatiunea intarcat printesa Sofi?

jucarii cautam copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Stiu de Raducioiu, chiar ce o mai fi de el? Eu nu zic dupa 2 ani de Italia, dar 10 cum am eu sau mai mult ... sau cum zici ca era prietena ta, ca avea un prieten italian, deci, trebuia musai sa vorbeasca in it.

Eu pe 20 martie am facut testul cu Silvia ... are si o alta semnificatie data asta pt. mine (data nasterii tatalui meu). Ce de amintiri ... triste si fericite!!

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Bianca, felicitari !
Stef, bine ai revenit ! Abia astept sa o vad pe Stefania !
Gianina, voi ce mai faceti ?
Adra, mi-a placut mult martisorul, pentru mine a fost un exemplu, asa ca inevitabil eu ma clasez la "asa nu".
Roxxy, asta ma intrebam si eu, daca nu cumva sunteti colege de odisee !

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

buna ziuaaaa
deci nu mai pot...tremur toata....sunt o fericita purtatoare de bb2
dimineata am facut test de sange....betaHCG ....1132....
sambata la ctrl.....
o zi faina s-aveti!.....tre sa ies ....cere Ana papa!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

nu-mi vine sa cred FELICITARI!!!!!!!!!!!!!
Doamne ce bucurie imi faceti mai fetelor

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bianca , felicitari!!! woww cand am inceput sa citesc m-am speriat am crezut ac s a intamplat ceva rau...cand colo mare bucurie: e cu ochosri!!! frumos martisor!!
anca, hai ca mai ai 4 zile si afli si tu daca e cu ochisori!!! tin pumnii "sa vezi dublu"..
roxxy, si iasminei ii place mult de tot forma biscuitilor!!!! astept sa vad poze si cred ca ii comand si eu casuta gowi!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nah ca m a luat nostalgia de tot..... m-am apucat de citit inceputul odiseei sarcinii.....cand am aflat ca sunt gravi.... ce frumos a fostt.....cate emotii.... si acu' mi-am dat seama ca eu am avut UM 31.01 si am nascut pe 31.10 exact 9 luni!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput