Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (167)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

buna seara mamici

va urez o primavara frumoasa si plina de surprize placute din partea copilasilor vostri minunati!!!!

miha ellis si roxy multumesc mult pt raspunsurile din cap. trecut

miha am votat si eu bunatatile tale

ANDREEA SI BIANACA.....uauuuuuuuuu, FELICITARI!!!!!!!! ati primit deci cel mai frumos martisor

bb yasmi tare haioasa poza cu cele 2 suzete ; lui andrei cand ii dau 2 le baga in gurita cand una cand alta, din sec in sec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dany, , si iasmi le jongleaza in toate felurile...are vreo 6... si daca trag patul sigur mai sunt si dupa :)) :))))

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika
miha - ce-i de votat, unde??? N-am fost pe faza ... mai pune o data adresa, te rog!!!

Uite www.ardei-iute.ro/retete-by-miha.htm" target="_blank">aici cele 2 retete...
Multumesc!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

miha - votat deja

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Miha, votat!

Multumesc!
Citat:
Stefania, bine ai revenit! Astept poze cu Stefania mica. Dar de ce zici ca romana ta se inrautateste? Sotul nu e roman? Am si eu o prietena in Italia, casatorita cu un roman, dar cand vorbesc cu ea la telefon tot imi tranteste niste italienisme. Inainte a fost 5 ani cu un italian, se temea si ea ca uita limba

Am si eu o prietena care e plecata in Italia,nu de foarte multa vreme,cred ca vreo 2 ani si la fel zice si ea,ca a uitat sa vorbeasca romaneste. E adevarat ca nici nu are romani in jurul ei... M-am distrat pe seama ei cand a fost venita acasa de sarbatori.
Faza comica a fost cu Robert cand intr-o seara am scapat fara sa vreau un "mama mia". Si imi zice:"mami te pregatesti sa pleci la Nuti?"

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

buna ziuaaaa
deci nu mai pot...tremur toata....sunt o fericita purtatoare de bb2
dimineata am facut test de sange....betaHCG ....1132....

Felicitari!
Eheheeee...se inmultesc gravidutele... Hai ca o puneti de o odisee impreuna.

Miha si comorile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dany26
miha am votat si eu bunatatile tale

Multumesc!

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

hihihi!!!Eu nu sunt graviduta.Numai intrebam asa,ca sa stiu,in caz ca...Intr-un fel as vrea,dar n-am curajul inca.Bea e prea mica,trebuie sa-i acord multa atentie,pentru noi mancatul e o adevarata aventura.La noi masa dureaza 1 ora cel putin,cu povesti,prosteli,maimutareli...De abia mai apus sa fac ceva prin casa.Nu as putea sa imi ingrijesc sarcina calumea.Parca as mai astepta sa creasca putin,sa se descurce cat de cat singurica.Dar daca se intampla,e binevenit.Cand va vad pe voi ca sunteti din nou gravidute,ma apuca nostalgia,as vrea si eu,dar va fi greu...Plus criza asta...Oricum Doamne Doamne stie ce face,si daca el vrea...

Bianca felicitari!!!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!Ce frumos!!!!

Ancutz tin pumnii la scorpion!!!Eu am 2 in casa.Si tata-so e scorpion...Asa ca...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

miha - votat deja

Am aflat pe parcurs! Multumesc!

Si in incheiere o floricica pentru fete.

Miha si comorile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

hihihi!!!Eu nu sunt graviduta.

Ai vazut ca nu m-am grabit cu felicitarile! Asteptam scris negru pe alb.

Miha si comorile

Mergi la inceput