Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (167)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

hihihi!!!Eu nu sunt graviduta.

Ai vazut ca nu m-am grabit cu felicitarile! Asteptam scris negru pe alb.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Daaa,am vazut.Poate mai incolo...peste vreun anisor...sau cand o vrea Doamne Doamne.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ramo - eu m-am grabit cu felicitarile, scuze!!

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

bianca , felicitari!!! woww cand am inceput sa citesc m-am speriat am crezut ac s a intamplat ceva rau...cand colo mare bucurie: e cu ochosri!!! frumos martisor!!
anca, hai ca mai ai 4 zile si afli si tu daca e cu ochisori!!! tin pumnii "sa vezi dublu"..
roxxy, si iasminei ii place mult de tot forma biscuitilor!!!! astept sa vad poze si cred ca ii comand si eu casuta gowi!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

sa dea Domnul

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

hihihi!!!Eu nu sunt graviduta.Numai intrebam asa,ca sa stiu,in caz ca...Intr-un fel as vrea,dar n-am curajul inca.Bea e prea mica,trebuie sa-i acord multa atentie,pentru noi mancatul e o adevarata aventura.La noi masa dureaza 1 ora cel putin,cu povesti,prosteli,maimutareli...De abia mai apus sa fac ceva prin casa.Nu as putea sa imi ingrijesc sarcina calumea.Parca as mai astepta sa creasca putin,sa se descurce cat de cat singurica.Dar daca se intampla,e binevenit.Cand va vad pe voi ca sunteti din nou gravidute,ma apuca nostalgia,as vrea si eu,dar va fi greu...Plus criza asta...Oricum Doamne Doamne stie ce face,si daca el vrea...

Bianca felicitari!!!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!Ce frumos!!!!

Ancutz tin pumnii la scorpion!!!Eu am 2 in casa.Si tata-so e scorpion...Asa ca...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Ramo pai daca mai faci unu se indeamna si Bea la mancare si at o sa te vaiti ca faci des aprovizionarea

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui abramburika
miha - ce-i de votat, unde??? N-am fost pe faza ... mai pune o data adresa, te rog!!!

Uite www.ardei-iute.ro/retete-by-miha.htm" target="_blank">aici cele 2 retete...
Multumesc!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

votat

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Ce parere aveti de asta?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133854

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

nah ca m a luat nostalgia de tot..... m-am apucat de citit inceputul odiseei sarcinii.....cand am aflat ca sunt gravi.... ce frumos a fostt.....cate emotii.... si acu' mi-am dat seama ca eu am avut UM 31.01 si am nascut pe 31.10 exact 9 luni!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

lavi, si eu am avut ultimul CM in 31.01...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Ce parere aveti de asta?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133854

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

cred ca o data sau de 2 ori i-am dat lui eric...nu se omoara dupa peste....i-am mai dat salau si dorada...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Andreea trece la semnatura burtica sa stim si noi

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

'neata!

O ???

multumesc tuturor fetelor de (re)primire n'are rost sa mai enumar..va dau cate un -ici

foto cu stefy inca nu le-am descarcat...

anca imi dau si eu cu parerea...

o fi, no fi...(mai auzisem si eu pe aici cate ceva )
eu una il mananc cu placere... in casa la noi , ca peste este cel mai apreciat, nici (merluzzo) merlucius parca..cum ii ziceti voi..nu mi se pare asa bun ..si daca e sa ne lua dupa origine si modul de alevare...ehe..cate produse avem garantia 100% ca provin dintrun mediu igienic si ....
riscam in fiecare zi chiar si cu painea pe care o mancam...
scz parerea mea, nu dati....

caty am trimis si pe mes..ca nu am reusit sa citesc mesajele..imi cer scz dar le pierdusem pe toate offline..

andra ....petro a descris exact ce vroiam sa spun....dar eu ma refeream si la fraze ..le formulez aiurea..caci imi vin mai usor in it. poi sunt moduri de a spune pe direct care imi vin mult mai usor..si cand dau sa le rausesc pe romana iese cate o ameteala..asta e...

lavinia..am reusit sa vad si cateva pozici cu domnisoara ta.. ai o scumpete...sa-ti traiasca sanatoasa,fericita si iubita

sper sa reusesc sa vad cat mai multe pozici cu copilasii nostri(inclusiv pe fii'mea)... incep sa-mi fie din ce in ce mai dragi copilasii..de gandit la bb2 ..ma tot gandesc dar cum o sa fac dupa ma cam doare

va pup o zi buna

...sunt sigur ca uit cate cava..dar poate mai revin

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput