Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (167)
Raspunsuri - Pagina 14
RAMONELLA spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Ai vazut ca nu m-am grabit cu felicitarile! Asteptam scris negru pe alb. Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Daaa,am vazut.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
abramburika spune:
ramo - eu m-am grabit cu felicitarile, scuze!! ![]()
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi bianca , felicitari!!! woww cand am inceput sa citesc m-am speriat am crezut ac s a intamplat ceva rau...cand colo mare bucurie: e cu ochosri!!! frumos martisor!! anca, hai ca mai ai 4 zile si afli si tu daca e cu ochisori!!! tin pumnii "sa vezi dublu".. roxxy, si iasminei ii place mult de tot forma biscuitilor!!!! astept sa vad poze si cred ca ii comand si eu casuta gowi!!! _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
sa dea Domnul

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui RAMONELLA Oricum Doamne Doamne stie ce face,si daca el vrea...Bianca felicitari!!!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!Ce frumos!!!! Ancutz tin pumnii la scorpion!!!Eu am 2 in casa.Si tata-so e scorpion... Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
Ramo pai daca mai faci unu se indeamna si Bea la mancare si at o sa te vaiti ca faci des aprovizionarea

anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Uite www.ardei-iute.ro/retete-by-miha.htm" target="_blank">aici cele 2 retete... Multumesc! ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
votat

anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
Ce parere aveti de asta?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133854
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi nah ca m a luat nostalgia de tot..... ![]() m-am apucat de citit inceputul odiseei sarcinii.....cand am aflat ca sunt gravi....![]() ce frumos a fostt.....cate emotii.... si acu' mi-am dat seama ca eu am avut UM 31.01 si am nascut pe 31.10 exact 9 luni!!_ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
lavi, si eu am avut ultimul CM in 31.01...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Ce parere aveti de asta? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133854 anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
cred ca o data sau de 2 ori i-am dat lui eric...nu se omoara dupa peste....i-am mai dat salau si dorada...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
Andreea trece la semnatura burtica sa stim si noi![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
slimatei spune:
'neata!
O
???![]()
multumesc tuturor fetelor de (re)primire n'are rost sa mai enumar..va dau cate un
-ici
foto cu stefy inca nu le-am descarcat...
anca imi dau si eu cu parerea...
o fi, no fi...(mai auzisem si eu pe aici cate ceva )
eu una il mananc cu placere... in casa la noi , ca peste este cel mai apreciat, nici (merluzzo) merlucius parca..cum ii ziceti voi..nu mi se pare asa bun ..si daca e sa ne lua dupa origine si modul de alevare...ehe..cate produse avem garantia 100% ca provin dintrun mediu igienic si ....
riscam in fiecare zi chiar si cu painea pe care o mancam...
scz parerea mea, nu dati....
caty am trimis si pe mes..ca nu am reusit sa citesc mesajele..imi cer scz dar le pierdusem pe toate offline..
andra ....petro a descris exact ce vroiam sa spun....dar eu ma refeream si la fraze ..le formulez aiurea..caci imi vin mai usor in it. poi sunt moduri de a spune pe direct care imi vin mult mai usor..si cand dau sa le rausesc pe romana iese cate o ameteala
..asta e...
lavinia..am reusit sa vad si cateva pozici cu domnisoara ta.. ai o scumpete
...sa-ti traiasca sanatoasa,fericita si iubita
sper sa reusesc sa vad cat mai multe pozici cu copilasii nostri(inclusiv pe fii'mea
)... incep sa-mi fie din ce in ce mai dragi copilasii..de gandit la bb2 ..ma tot gandesc dar cum o sa fac dupa ma cam doare![]()
va pup o zi buna

...sunt sigur ca uit cate cava..dar poate mai revin
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

De la lume adunate si-napoi la lume date...