Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (167)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sa va uitati la listuta de pe prima pagina sa imi spuneti daca e bine asa si eu ma gandeam sa trecem si numele copilasilor mai mari

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata !
Anca, felicitari pentru initiativa, dar alfa_anca e gravi, nu anka_san, vrei sa sperii fata ? Parca la odiseea de iulie, stiu ca tu ne-ai zis !
Cat despre pangasius... dupa ce am citit acum sigur nu voi mai lua, chit ca nu e adevarat, dar nu o sa pot uita imaginile si articolul.
Maria deocamdata nu poate manca, a avut o reactie cam urata, sper sa nu fie alergie. O sa mai incerc peste o luna sa-i dau peste.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Neata!

Adra, spre rusinea mea, n-am facut fursecuri...inca....Da' te rog eu frumos sa mai insisti cu intrebarea, ca poate macar de jena ma apuc si fac
Problema e ca am fost singura cu fata aproape tot weekendul si n-am reusit sa introduc activitatea asta in program. Ma rog, asta nu e o scuza O sa insist

In schimb va anunt ca aseara am fost la aerobic Mi-a fost f. greu sa ma hotarasc pentru ca intarzii cam 2 ore pana ajung acasa, dar nu se mai putea altfel. Plus ca aveam nevoie de alt tonus...si sa stiti ca ma simt ok, mai ales psihic...ca fizic, ma dor toate alea

Mergi la inceput

Pangasius am luat doar o data. De obicei mancam salau, pastrav si dorada. Mi-ati facut pofta, chiar o sa cumpar niste peste sa gatesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Adela, felicitari pentru mobilizare. Mie mi se parea ca arati foarte bine si pana acum. Cred ca te vei simti foarte bine.
Si noi am luat pangasius tot o data, preferam pastravul.

Primul orice

Mergi la inceput

Stefania nu ma supara parerea ta ,daia am si pus articolul sa ne sfatuiom aici
Alina modific acum ca vede fata si lesina

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Vasari, esti draguta, multumesc
Nu ma plang ca as fi foarte grasa, dar adevarul e ca am 10 kg in plus si le simt. Plus ca sunt puse pe coapse, picioare, fund si se vad urat. Si pe burta...Daca mai combin si cu celulita...arat f. urat in costum de baie, chiar mi-e jena sa ma uit la pozele de asta vara
Nu mai sper eu sa ajung la 49 kg cat aveam, dar macar sa se mai aseze carnea pe mine...asta e obiectivul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Stefania nu ma supara parerea ta ,daia am si pus articolul sa ne sfatuiom aici
Alina modific acum ca vede fata si lesina

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

chiar vroiam sa te intreb de anka_san si sa o felicit...doar ca n-am gasit-o la nici o odisee...mai bine...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Adela, felicitari pentru mobilizare. Mie mi se parea ca arati foarte bine si pana acum. Cred ca te vei simti foarte bine.
Si noi am luat pangasius tot o data, preferam pastravul.

Primul orice

Adela, bravo tie! E bine ca te-ai mobilizat...spre deosebire de altele...(aci vorbesc de mine, da????)

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

ba de mine ca tu esti gravida

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput