Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (167)
Raspunsuri - Pagina 19
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Bine ai venit cumatra! Da' pofteste te rog.Uite...avem si placinta... Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
asta asa sa nu mai prinda fetele dimineata

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
abramburika spune:
Noi avem o singura repriza de somn dupa-amiaza de mult ... iar seara la 20,30-21,00 e stingerea pt. copii.
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Noi avem o singura repriza de somn dupa-amiaza de mult ... iar seara la 20,30-21,00 e stingerea pt. copii. |
Si voi ce faceti dupa ce da copilul stingerea?
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Si voi ce faceti dupa ce da copilul stingerea? Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
doamne ce indiscreta....!!!
Ank
Raul
17.10.2007 si
mariussimiuc spune:
Is curioasa mey...nu indiscreta...Vreau si eu sa stiu ce mai fac femeile...na...Ca cica numa io stau si ma hlizesc pe net. ![]()
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
abramburika spune:
hahhahaaaa ....
Pai depinde ... lucram la bb2, TV, computer, barfe etc. program de voie adica. ![]()
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Is curioasa mey...nu indiscreta...Vreau si eu sa stiu ce mai fac femeile...na...Ca cica numa io stau si ma hlizesc pe net. Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
deci ... daca zmeurel a zis asta... cred ca o cam vrea pe zmeurica
Ank
Raul
17.10.2007 si
abramburika spune:
Dupa cum vezi, nu esti singura care casca gura pe net ... mai e si altii ![]()
_
Ank83 spune:
si eu e .. dar cred ca va parasesc ca fiie-mea nu doarme, o aud cum se distreaza singura in pat... Chicoteste si da din picioare ...asa ca o viitoare lady![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
abramburika spune:
Ok, anka, noapte buna! 
ellis - m-ai dat gata cu placintele, cotletele si salata de paste ... stiu ca-s usoare de facut, ai sa-mi zici tu
, da' n-am chef de bucatareala ... imi ploua in gura ...
_

Da' pofteste te rog.Uite...avem si placinta...