Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (167)
Raspunsuri - Pagina 18
Victo spune:
roxy, nu a luat antibiotic. a luat acu vreo saptamana vreo 3 zile panadol si nurofen ca avea un pic de febra. acum iar i/am dat 3 zile eurespal, pt tuse.
de maine nu ii mai dau nici din asta, ca nu il mai aud tusind, decta ffff rar.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Avem 2 filmulete http://good-times.webshots.com/video/3036777730101626593XjMlPg si poze de aici incolo http://good-times.webshots.com/photo/2245047940101626593ZWyjIg anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
mai mult bei, mama, nu mananci!
ANCA - mai rezista patutul?
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
| citat din mesajul lui Victo fetelor eu sunt cu nervii prastie.. nu stiu ce s/o fi gandit Stefan..dar nu mai vrea sa manance. raceala i/am mai trecut, doar un pic de tuse mai are... dar la mancare suntem jale jale..nici laptele nu si/l mai bea..abia de bea 120 ml cu chiu cu vai...nu stiu ce l/o fi palit, dar pe mine ma lasa nervii... si nu mai am niciun pic de duh al blandetii cu el. mai sunt copilasi care mai dorm 2 somnuri pe zi? noi trecem la un somn, ca el se si culca devreme seara, pe la ora 21 e in pat. mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
2 reprize de somn avem si noi!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
Pt dimineata va las o placinta !
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Victo roxy, nu a luat antibiotic. a luat acu vreo saptamana vreo 3 zile panadol si nurofen ca avea un pic de febra. acum iar i/am dat 3 zile eurespal, pt tuse. de maine nu ii mai dau nici din asta, ca nu il mai aud tusind, decta ffff rar. |
Victo,e posibil sa fie din cauza medicamentelor.Sanatate la pui!

Noi avem o singura repriza de somn.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
Ancooo ai fata mare bre.. pai cum bea ea cuminte apa din pahar
...pai fiu-meu bea si el... dar 2 guri si dupa intoarce paharul invers 
...
Si apropo... stiu ca ne tot repetam...dar fie-ti mila de patut ..ca vb aia poate te scapi de o cheltuiala la bb2 ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis Pt dimineata va las o placinta ! ![]() |
Da' daca iau acu' imi dai peste deshte?
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Buna cumatra |
Bine ai venit cumatra!
Da' pofteste te rog.Uite...avem si placinta...
Miha si comorile
Ank83 spune:
Doamneee sunt rupta de oboseala...am fost azi sa le fac pasapoarte la kinderi .... Si daca nu m-a mai alergat Raul pe acolo de m-a zapacit... Dar macar sunt fericita ca au stat amandoi frumos la pozat pt pasaport ..chiar si marmota a stat cateva secunde singurica in fund rezemata de spatarul de la scaun
..De abea astept sa le vad pasapoartele 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)