Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (167)
Raspunsuri - Pagina 20
adra_bell spune:
Neata!
Am intrat pe mailul comun si am gasit un mesaj de la Bbijou Alina
"sunt mama unui baietel nascut in 25 112007 si nu am mai intrat pina acum pe acest site,deci nu stiu cum se procedeaza. oricum va urez multa sanatate si la multi ani !in noul an"
Este vechi, din ianuarie, dar mami Alina daca mai citesti si vrei sa ne si scrii, apesi pur si simplu "raspunde la subiect" si ne scrii cate ceva despre tine si baietelul tau. Inainte de asta trebuie sa-ti faci cont pe forum
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
e mortala si super haioasa... ![]() da mami, ce cautai tu in patul fetei??? Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)... ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
pai ce draga ea nu vine peste noi in pat?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Anca, poza asta e super ! Pare o fetita mare ! Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
pai este mare ca azi a facut un an si patru luni

anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui abramburika ancaD - e scumpica foc Mariuca ta!!! Am vazut ca ati pregatit-o deja in eventualitatea unui bb2 cu tricou "vreau un fratior" ... hahhahaa .. _ SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2 |
pai sa stie la ce sa se astepte
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
slimatei spune:
neatza..mai ma gandeam ca ati schimbat parola intre timp...
de nu reuseam sa ma loghez..da' am vazut dupa ca uitasem eu userul
haideti la cap 168 va dau acolo o cafea ![]()
![]()
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Mey...da' te-a fugarit barbat-tu din patul conjugal,de-ai ajuns in patul fetei? Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
exact

anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui ellis
mai mult bei, mama, nu mananci! ANCA - mai rezista patutul? Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
adelicatelea sunt grasa?
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Ancooo ai fata mare bre.. pai cum bea ea cuminte apa din pahar ...pai fiu-meu bea si el... dar 2 guri si dupa intoarce paharul invers ![]() ...Si apropo... stiu ca ne tot repetam...dar fie-ti mila de patut ..ca vb aia poate te scapi de o cheltuiala la bb2 Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
leao
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Si voi ce faceti dupa ce da copilul stingerea? Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
ete partz
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

17.10.2007 si