Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (280)
Raspunsuri - Pagina 16
Happiness_4_us spune:
Va trimitem un buchet mare de flori astazi de 1 martie!
Sa fiti sanatoase, iubite si sa aveti o primavara minunata!

Tomasa
si
!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Yaia spune:
Tomasa, sper ca primesti urari si intarziate (si cu scuzele de rigoare): LA MULTI ANI plini de sanatate, zambete si impliniri! Sa fii fericita, tizo!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
melaniatud spune:
Mai intai de toate Tomasa La multi ani cu bucurii, sanatate si realizari!
Rox- f frumoasa distractia copiilor la munte!Mi s-a facut un dor de Poiana…n-am mai fost din septembrie. Bubu este un barbatel in toata regula iar Alex e clar o zgatie de fata! Referitor la noutatile cu care te-a incantat Bubu cred ca asa fac toti copii…au o perioada in care ii bati la cap si nu se lipeste nimic de ei , stagneaza si apoi brusc in 2 zile sunt de nerecunoscut. Si eu am patit cu Tudor la fel. Ieri spre exemplu a fost prima zi cand a baut apa din cescuta si de atunci cerea “apa” si arata la ceasca nu la bibe…si am incercat asa intr-o doara dar se pare ca a perceput totul ca pe o joaca, eu eram mai relaxata si I s-a parut ca nu insist si a mers. Tudor recunoaste animale, arata nasul duce un lucrurile de unde l-a luat cand ii spun pune-l la loc si intelege tot ce ii spun…face multe lucruri la comanda insa e in urma la capitolul autoservire - tb sa-I tin bibele, nu bea din cana cu cioc, greu a invatat sa tina biscuitul in mana sau sa muste din banana, nu vrea sa mestece nimik (cu greu biscuiti, paine si banana), nu deschide gura la nimic din ce nu cunoaste si nu a mai mancat, nu tine lingurita in mana, mananca doar pasat cu blender nu cu furculita...
betty78 spune:
Deci dupa cum v-am spus astazi am facut analiza de sange iar valoare bhcg este de 166.30. Deci sunt in saptamana 4 de sarcina.
Va pup si multumesc frumos
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Deci dupa cum v-am spus astazi am facut analiza de sange iar valoare bhcg este de 166.30. Deci sunt in saptamana 4 de sarcina. Va pup si multumesc frumos |
Felicitaaari, falicitaaari!
Sa indraznesc sa te trec pe prima pagina, in locul care-ti era deja rezervat? Ne dai si un DPN?
PS Multa sanatate lui Mario, sper sa-si revina repede-repede! Si tu de acum calmeaza-te, ai samburel/samburei, asa ca ia-o incet. Stiu ca la boala piticului iti vine sa-ti iei lumea-n cap, dar cu rabdare, se rezolva toate.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
luy spune:
Felicitari, betty ! 
Sa ai o sarcina usoara si un bebe ( sau doi
) la fel de frumos ( frumosi ) ca Mario ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Sabina spune:
ooh, betty, felicitari, ti-am zis eu cum e cu feelingurile?
te pup si te imbratisez tare!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo

cu