Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (280)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana_G spune:
Bernix,
nu iti bate capul cu testul, e relevant pentru cu totul altceva cred decat pentru ceea ce urmarim noi aici.
Sabina, nu dormi la ora asta?
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Pentru cine nu are somn sau cine are chef de poze intr-o luni dimineata, am actualizat si eu albumul. Ne puteti vedea la munte si puteti sa va faceti o idee despre petrecerile Alexandrei . Apropos, i-am actualizat si expozitia .
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Acum suntem la zi cu pozele, am pus si de weekendul trecut cu Alex si de azi cu Bubu frant , si chiar si cu pestii .
Rox , mamica
AYUMI spune:
Ca tot scriati de copiii care nu vorbesc.Baietii mei inafara de tata si mama nu zic nimic.Si nici nu arata cu degetelul deloc.

Imi fac foarte multe griji pentru ei.Mai ales pentru Naoki care nu merge inca.
Saptamana asta avem controlul general de 1 an jumate,parca imi e asa frica sa merg.
Erina spune:
Buna dimineata!
Ayumi multa bafta la controalele de un an jumatate.
Am vazut pozele cu baietii la Sarmale. Au crescut mult. Sunt adevarati cavaleri acum, tare dulci amindoi!
Mi-a placut mult si poza cu surorile tale! Ai o familie minunata!
Ricea, sper ca e bine dulcetica si v-ati lamurit cu bubitele.
Ai un nick tare interesant.
Roxana, am vazut distractia la munte, multele petreceri ale Alexandrrei si portretele lui Andrei. Mi-au placut mult rochitele Alexandrei, de torturi ce sa mai zic...
.
Andrei e vesel si dulce si se vede ca se distreaza grozav in compania Alexandrei!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
O zi de luni buna va doresc!
Sanatate puiutilor!
Erina spune:
Ana,la multi ani pentru ieri,la un an jumatate lui Vladut!!!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Antonia ii zice Nana in loc de Nasa |
La noi in Moldova, cel putin in zona mea, i se spune Nana nasei de botez...poate pentru a o deosebi de nasa de cununie. Poate Antonia e moldoveanca.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AYUMI Ca tot scriati de copiii care nu vorbesc.Baietii mei inafara de tata si mama nu zic nimic.Si nici nu arata cu degetelul deloc. ![]() ![]() ![]() Imi fac foarte multe griji pentru ei.Mai ales pentru Naoki care nu merge inca. Saptamana asta avem controlul general de 1 an jumate,parca imi e asa frica sa merg. http://naokisiryuji.blogspot.com |
Trebuie sa fii increzatoare in viitor!
Si nu-i compara pe micutii tai cu restul copiilor pt ca fiind gemeni si venind pe lume mai devreme tb multa rabdare, au alt ritm de dezvoltare dar de fapt asta stii singura.Sa dea Domnul sa fie totul bine si Naoki sa-l prinda pe fratele lui din urma!
tomasa spune:
Multumesc mult, fetelor, pentru urari!
Va pupicesc pe toate si va imbratisez cu mult drag! 

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)