Iasule, a venit Primavara!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Oana LA MULTI ANI PT STEFAN!!!!
ADI, LA MULTI ANI pt printesa!!!!
Sa va bucurati fetelor de puiutii vostri caci sunjt un dar nepretuit.

Ca intreba cineva de targul de carte....tocmai mi-a spous cineva ca se gasesc si cartile aparute in colectia ADEVARUL la 11 lei. N-am vazut cu ochii mei, daca verificati voi, dati-mi si mie de stire.

Pupici si o zi minunata. Azi incerc sa-l duc pe Matei la un curs de dans sa vad ce parere are.

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabrielaG

Ca intreba cineva de targul de carte....tocmai mi-a spous cineva ca se gasesc si cartile aparute in colectia ADEVARUL la 11 lei. N-am vazut cu ochii mei, daca verificati voi, dati-mi si mie de stire.

Gabriela si baietii

Da, asa-i! Era o coada foarte mare la standul respectiv (pana afara).

Alina

Mergi la inceput

La targ, mai toate editurile importante sunt reprezentate.

Sunt si reduceri...la Polirom, de unde am luat eu, erau de 15%.

Alina

Mergi la inceput

Multumim Alina, cred ca maine trag o fuga pana acolo. Sau pana la ce ora e deschis in seara asta?

Gabriela

Mergi la inceput

Pana la 19.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

LA MULTI ANI CATALINA!!! sa cresti frumos, sanatoasa si fericita!
Adriana sa te bucuri de printesa ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

vroiam sa vad si eu daca adevarul e prezent(am pierdut niste carti) dar daca e coada asa mare prefer sa comant pe site si sa primesc prin curierat decat sa stau foarte mult la cozi.abia astept miercuri sa vad cartile de la Jurnalul national .eu inca n-am o biblioteca formata asa ca acum ma zbat sa o fac
va pup va doresc noapte buna si o zi frumoasa maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

La multi ani, Catalina! Sa iti traiasca fata, Adi si sa fie sanatoasa si norocoasa!

Lacramioara, strang lucruri de bebe, daca ai ceva pt bebei, e bine venit, multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

din pacate lucruri pt bebe nu mai am le-am dat pe toate iar jucarii vroiam sa mai renunt la jucariile de plus.imi pare rau ca nu pot ajuta
pup

Mergi la inceput

Buna dimineata..afara ninge...e o splendoare..sunt fulgii mari parca sunt pene. Speram sa ajungem cu bine azi la scoala, gradi, etc...

Dau si cafeaua aferenta...

Am fost aseara la tg. de carte, mi-am luat doua volume restante de la adevarul; am inteles ca astazi vor fi si volumele de la 1-6, caci acolo sunt restanta.

O zi minunata, si daca vreti deseara sa vedeti niste produse cosmetice superbe si prezentarea lor, va astept la Casa Cartii, ora 17,30. E prezentare de produse cosmetice ABC Cosmetics...nu batem din palme...nu vindem vise, doar facem aromoterapie si alegem produsele care ni se potrivesc.

Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput