Iasule, a venit Primavara!
Raspunsuri - Pagina 8
l_carmen2003 spune:
Mda... ce concluzii trag astia mici!
Am sa incep si eu sa illas la bucatarie pe Alex, poate il impulsioneaza si pe tata-sau.
Declaratie facuta de Alex joia trecuta, de ziua mea: "Mami, esti cea mai frumoasa femeie din viata mea..." - sincer, nu am vrut sa stric momentul si sa mai cer alte lamuriri, m-am multumit cu atat!
Ieri Miruna, prietena de la gradi, il intreaba cum ii sta mai bine, cu aprul prins sau lasat pe uemri. Raspunsul: "oricum esti ceea mai frumoasa!"
Asadar la capitolul texte, cum spunea si tata-sau ne-a depasit!
Azi nu avea chef sa mearga la gradi dar s-ar fi uitat totusi la TV. Am spus nu: ori dormi pana mai tarziu ori mergi la gradinita. TV deseara. Imi spuen: 'Nu se poate. Daca dorm cum imi mai iau ramas bun de la voi??!' am votat si a mers la gradi...
adi69 spune:
Stie cineva unde gasesc glucoza lichida?
Seamana cu mierea la consistenta(putin mai groasa) insa nu e dulce.
Pls...
mihharo spune:
Adriana - uite ce spun fetele aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=78374 ... n-am citit tot dar poate iti este de folos ![]()
Mihaela - mami de cel mai dulce baietel
adi69 spune:
Mersi,citisem acolo..voiam sa stiu daca ati vazut in Iasi glucoza lichida prin magazine.
Danna_36 spune:
La multi ani, Stefan!
GabiArama, cum a ramas cu pachetul?
Fetele din Nicolina, Ioana si Miha, incerc maine, sau poimaine, sa ajung la voi in zona.
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o
fierbinte....
Carmen, un
lui Alex..... pentru texte....Asa mi-a placut....
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
lacri spune:

La multi ani Catalina!
Si la multi ani Stefan!
sa va dea Dumnezeu multa sanatate,o copilarie minunata din care prietenii si jocul sa nu lipseasca , mult noroc in viata si sa aduceti numai bucurii parintilor!
Carmen ai o minune de baiat!o sa suceasca mintile si sufletele fetelor, ce sa-l mai lasi pe la bucatarie sa mai invete cate ceva cand el stie de pe acum sa foloseasca cuvintele astea magice,iti dai seama ca fetele vor face orice pt el la auzul textelor magice 
.
Danna_36 strangi hainute si jucarii?nu am prins discutia asa ca imi cer scuze.daca e vorba despre asta as vorbi deseara cu Fabian sa mai renunte la jucariile lui,hainute am foarte putine ca tot am dat.
stiti cumva daca este vreun targ de carte,sau cam asa ceva?unde?
poate am auzit eu gresit.
va pup si va doresc o zi frumoasa
ghinetz spune:
Lacri e targ de azi incepand in sala Pasilor Pierduti. Targ de carte, film, muzica. 
La multi ani, Catalina!!!

Si multumim si noi de urari
ioana spune:
Este un astfel de targ la Universitate, in Sala Pasilor Pierduti.
Nu stiu exact despre ce este vorba, maine ajung si va spun impresii.
Ioana.