Iasule, a venit Primavara!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Lacramioara, pupici la mica inginereasa! Si mersi de urari.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Constanta,tot betaserc iau si eu,si inca o chestie.

Sanatate multa si la voi.
Nu stiu cat e de reala chestia cu 7 ani,fiimea ii implineste saptamana viitoare,vom verifica..:)
Sotul meu stie ca gateasca,ba,mai mult,cand ne-am mutat impreuna,el gatea si a gatit multa vreme,pana ce am ramas acasa cu Catalina.Eu eram doar cu micul dejun si deserturile.

Acum mai face doar ciorba de burta(la sarbatori),mielul la Paste si gratarele.
Aseara ne-a surprins cu file de peste la gratar cu lamaie si garnitura de ciuperci sotate.Foarte light..

A!
Gabriela..felicitari ptr Otto..asa,invata-l ,sa stie, sa nu moara de foame la mana uneia ca fiimea care nu vrea la bucatarie..:)

Doar cei mai buni bucatari sant barbatii,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Sal

Asa deci, tr sa imi invat baietii sa gateasca? Bun. Deocamdata pe Stefan il am pe post de ajutor; adica spala vasele. Victor doar imprastie. Iar sotul...a vazut vara trecuta cand a stat o luna in Franta (jumatate de luna cantina a fost inchisa) ce inseamna sa nu stii sa gatesti. Asa ca acum e tot mai des prin oalele mele. Se baga si la prajituri. Eu nu am mai facut un Kream a la kream de ceva vreme, ca o face el (muuuult mai bune, desigur; sau cel putin asa il las sa creada, ca trebuie si incurajati, nu?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Multumesc de urari.
Si va urez si eu la randul meu o primavara fericita si numai bine.

Din pacate sunt pe fuga, insa am sa revin cumva zilele astea.

Cristina si sa fii sanatoasa si fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Constanta, multumim.

Adriana, ai dreptate....

Sora mea zice ca cei mai buni bucatari sunt barbatii,... ca gatesc rar....

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Am intrat sa va salut si sa va ofer o fierbinte, ca e asa frigut....
Sa aveti o zi usoara si linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Multumim pt cafeluta...deja o savurez.

N-am mai apucat sa va termin de povestit discutia mea cu Otto, cand faceam clatite, sfinti, etc....Ii spun, uite inveti acum si cand o sa fii mare o sa-ti ajuti sotia pentru ca o vei iubi si ea va fi foarte incantata. el imi spune: "pe tine cred ca tata te iubeste cam putin..." "De ce?" "Pai nu te prea ajuta la treaba"...am incercat eu s-o dreg ca uite ce ocupat e el , are 2 joburi, etc....si copilul imi spune realiotatea vazuta de el:"pai da, cand vine acasa se relaxeaza, ori isi pune un filmulet, ori se joaca la calculator"...Mda...cam asta e realitatea trista...

Pupici si sa fiti iubite,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

La multi ani, o primavara frumoasa plina de clipe mininuate si multa sanatate va doresc(scuzati intarzierea)
de 8 martie Fabian a avut serbare.A fost super,nimic nu m-ar fi facut sa ma simt mai bine in acea zi.serbarea s-a terminat tarziu,aproape de 8 asa ca nu am mai avut timp sa mergem nicaieri si chiar a fost bine asa ca am avut chef sa stau si sa vorbesc si sa il alint pe Fabian.
l-am mai lasat si eu pe Fabian sa spele vasele dar de fiecare data eu tre sa stau sa sterg pe jos apa ca de nu imi face inundatie
,nu stiu cum face si intoarce farfuria dar toarna toata apa jos in loc de chiuvetasi eu stau ba cu lavete ba cu mopul sa strang apa...iar dupa ce termina e ud leoarca pe haine.dar nu i-am taiat niciodata elanul,il laud si il pun sa se schimbe si asta-i treaba .in rest nu-i place sa stea deloc la bucatarie cu mine si sa faca ceva zice:"e plictisitor" si gata fuge.
va pup
va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Salutare!

Va ofer o ....

La multi ani, Stefan!
Oana, sa fie sanatos si fericit alaturi de voi.

Gabi, dar ce concluzii trage Otto... un dulce la baiatul mamii.

lacri, ce baiat harnicut are mama. Un ....si pentru el, ca merita din plin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

La multi ani, Stefan!
Oana, sa va bucurati de copii si sa fiti sanatosi si fericiti!
O copilarie fericita Stefan si plina de lumina!!

Mergi la inceput