Iasule, a venit Primavara!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata...cu fulgi cat lopata!!

Multumim pentru urari,e o mare schimbare varsta asta de 7 ani..
Daca pana acum se bucura ca vine ziua ei doar ptr petreceri si cadouri...anul acesta a fost altfel..
S-a bucurat ca a implinit 7 ani !
Am fetita mare..ce mai!
Ieri ne-am serbat la gradi,a fost tare incantata.A primit cadou de la colegi un fel de album cu desene facute de ei ,in care fiecare i-a urat cate ceva..ce scumpei!

Va las,ma duc la bucatarie s-o iau de la capat cu pregatirile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o si ma uit cum ninge....

La multi ani, Catalina! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de parinti.

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Buna dimineata,
La multi ani Catalina, sa fii fericita si sanatoasa, Adriana sa va traiasca fata .
Sunt iarasi suparata de nu mai pot. Asta micu al meu a facut febra de pe 7, l-am tinut vreo doua zile cu antitermice, pana i-am cautat prin gat si am vazut niste puncte albe pe gatul destul de rosu. I-am dat Klacid, l-a lasat un pic febra si ieri si azi noapte iar l-a luat. I-am schimbat antibioticul dupa ce am fost la dr si i-a dat rovamicina, ca e amigdalita pultacee si probabil s-a invatat cu klacidul si nu mai reactioneaza. Am inceput de dimineata, sper sa isi faca efectul. Ma enerveaza la culme ca nu stiu de la ce l-a luat. A stat acasa, exudatul este bun, nu i-a fost frig, n-a baut rece, chiar nu stiu. Iar acu dr imi zice ca ar trebui sa luam in calcul sa faca moldamin, ca are acusi 4 ani. am intrebat-o de altceva in loc de moldamin si nu e. Off.
Va pup, sa fiti sanatosi si weekend placut.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neatza

Multa sanatate bolnaviorilor.

Connie, care e faza cu moldaminul. Pe bune, eu habar n-am ce e cu asta. De ce se da? cand? de la ce varsta?
Cand a facut Stefan tratament cu penicilina, la 2 ani, am intrebat medicul, ca auzisem eu prin spital. Si mi-a zis ca nu trebuie dat. Si nu unul singur, trei medici mi-au zis. Ca sa nu ma auda cu moldamin. Eu nu m-am mai interesat de atunci si sper sa nu fie cazul sa am nevoie, dar asa, pentru cultura mea, poate imi explica cineva.

In rest...ce sa va urez: iarna placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Danna, ajungi astazi prin Nicolina? Eu te astept, am pachetul pregatit.

Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna fetelor!
frumosi fulgi dimineata da dar...eu astept primavara si caldura
nu fulgi "cat lopata".Oana urat,urat treba cu "va urez iarna placuta".dar poate a fost ultima data.
Connie1974 multa sanatate puiului tau.eu ii fac moldamin lui Fabian.are de facut 6 luni,3 au trecut ,stie numarul lor saracul si in fiecare marti tot mai scade cate una.sunt extrem de dureroase dar Fabian e foarte curajos zice "au,au...scoateti..cand terminati"si gata.a mai si plans ,a fost o perioada cand nu le mai suporta,dupa ce facea cate unul isi taraia piciorul nu mai putea sa mearga normal cateva minute bune dar vad ca a trecut acea perioada.
Fabian face pt ca i-a iesit la exudat streptococ(cam la o luna desi a facut tratament i-a mai iesit un streptococ dar diterit de primul).singurul inlocuitor al moldaminului este RETARPEN dar... nu se mai mai gaseste la noi.acesta se face o data pe luna fata de moldamin ce se face 1 data pe saptamana.
cica s-ar gasi in Austria , Germania sau in Franta sub numele de Extencilline.eu din pacate nu am avut pe nimeni in aceste tari asa ca ii fac moldamin.substanta de baza este Benzantin Penicilina G.
sa stii ca multe farmaciste spun ca nu e adevarat ca si Retarpenul se face o data pe saptamana dar eu l-am intrebat pe doctorul lui Fabian de vreo 3 ori si el tot a zis ca se face la luna si am incredere deplina in doctorul acesta (Iordache C).
sper sa-ti fie de folos ceea ce am scris aici.
va pup
va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Lacri, mersi de informatii. Of, saracutul Fabian ce trage cu Moldaminul. Ce stiu eu e ca amigdalitele repetate pot da reumatism, probleme la rinichi. Am sa ma mai interesez ce e cu retarpenul, daca chiar a fi nevoie de injectii.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna Constanta,

si Vlad a avut diagnosticul de angina pultacee, si de fapt avea roseola infantum...a facut febra f mare vreo 3-4 zile, si nu prea a cedat la antibiotic.
nu din cauza ca s-a obisnuit cu el...
nu stiu ce sa zic, decat multa sanatate!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI, CATALINA!

sa-ti traiasca fetita, Adriana, si voi sa va bucurati de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna ziua,ma scuzati ca dau buzna asa.Stiti cumva unde se gasesc clasoare in Iasi?Baiatul meu vrea sa faca colectie de timbre,insa acum nu stiu unde s-ar mai gasi clasoare.Timbre am gasit,dar clasor nu.

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput