Iasule, a venit Primavara!
Raspunsuri - Pagina 20
ary_v spune:
Ady chiar azi am sunat la nr de pe site-ul lor si mi-au spus sa vin maine la acea intalnire de la ora 17. Sa vad cum fac poate ajung ca m-a luat un pic pe nepregatite si nu am cu cine sa il las nici pe el nici pe bebe mic. Oricum mi-a spus ca il pot inscrie si acum si in toamna.
Pe mine m-ar interesa pentru moment la program scurt sa vad cum se adapteaza. Stii cumva cat e taxa la program scurt?
ghinetz spune:
Saluty!
Azi va spun din timp: maine in Carturesti, lectura publica. Povesti. Si ceiutz. Si biscuiti. Un adevarat festin pentru copilasi.
Connie, bafta sa te primeasca Receanu. Pe bune, eu zic ca merita. Daca nu e sa fie Receanu, sa stii ca mai sunt homeopati buni in Iasi.
Fetele, mama mea ar trebui sa se opereze de hemoroizi. Nu stie unde sa mearga. Sa apele la operatia laser sau...? Ea cica a auzit ca nu ar fi tocmai ok, eu nu stiu pe cine sa intreb. Poate ma sfatuiti ce sa facem? Multumesc.
adi69 spune:
Oana nu stiu ce sa te sfatuiesc..
Ary,poate ne intalnim maine..
Programul e oricum scurt,de la 8 la 12.
Taxa,daca se poate zice asa e
20 lei/luna gustarea(mananca laptic cu cereale,orez,grau,ceai paine intermediara cu miere,gem,salata de fructe)
10 lei/luna germana (o ora pe saptamana impartita in doua zile,fiimea e incantata de doamna de germana)
8 euro /luna taxa ptr asociatia Waldorf,bani din care platesc cursuri ptr profesori,copii,parinti etc.
ary_v spune:
Adi si eu as vrea sa ne intalnim.
Eu as vrea tare mult sa ajung dar nu sunt 100% sigura. Daca e sa vin vreau sa ne intalnim dar cum te recunosc?![]()
iulia-stefy spune:
Am intrat sa va salut si sa va ofer o
fierbinte...
Oana, nici eu nu stiu nimic despre asta... imi pare rau....
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
connie1974 spune:
'Neata fetele? Parca se intrevede primavara, ce ziceti?
Oana, mersi
. La ce ora la Carturesti? M-ar tenta sa merg cu Calin, nu stiu daca va avea rabdare, dar nu strica sa incerc. Imi pare rau, dar nu stiu sa te ajut cu nici o informatie pentru mama ta. Sanatate oricum.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
adi69 spune:
Pai cum sa ma recunosti..simplu.
Cea mai mare si mai grasa..si cu ochelari.
N-ai cum sa ma ratezi! ![]()
ghinetz spune:
Fetele, la voi e vant? Adica e vant oare in tot orasul? La mine e cumplit. Stiu, stau asa, la liziera, dar asa vantoasa nu am mai simtit decat undeva prin Dacia. Si intreb: prin zonele unde stati e vant? Astazi, de exemplu. E frumos afara, caldut, dar nu am putut sta mult tocmai din cauza vantului.
iulia-stefy spune:
Oana, eu cand am iesit de la job, pe la 15.00 in Metalurgie batea un vant.... dar e pe malul Bahluiului.... Dar vad ca si in Podu Ros e cam la fel....
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Ramonika spune:
buna fetelor,
in sfarsit se pare ca a venit primavara. ![]()
este si pe aici vant, dar nu chiar sa te ia pe sus ![]()
cica in w-e o sa fie maxima si la 20 grade. 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com