Iasule, a venit Primavara!
Raspunsuri - Pagina 19
iulia-stefy spune:
Am intrat sa va salut si sa va ofer o
fierbinte.... ca afara e asa urat....
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
GabrielaG spune:
Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaa....multumim de cafea...e superb afara, e placuta vremea, plus ca am vazut mugurasi plesniti deja....o incantare...si nu va spun de toporasii mov pe care ii admir mereu dimineata.
O zi cu mult spor si sanatate multa,
Gabriela si baietii
P.S. Ieri au venit doi colegi de-ai lui Matei la noi acasa, ca ei sunt 3 prieteni si merg cu randul cand la unul, cand la altul...Am avut simultan 3 baieti care se luptau cu sabii de lemn si o printesa care trebuia salvaa( era tot o colega de-a lor, vecina mea)...A fost grozav sa-i vezi dezinhibati, fara griji...intr-un cuvant, copii.
herra spune:
daaa, e super afara, miroase a primavara, a pamant reavan! 
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Delphinas spune:
pt voi iesencelor.
am si eu o intrebare la voi. ce stiti despre dna dr. avatajitei? as vrea sa merg la un control la dnei si va cer o parere voua intai. se merita sau nu?
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
Danna_36 spune:
Ca tot e vorba de medici, intreb si eu, poate stie cineva, sau a fost la un astfel de medic: vreun dietician/nutritionist avem in Iasi? Ma intereseaza un medic bun, eventual la un cabinet particular, specializat pe cure de slabire si nu pe diabet. M-am saturat sa imi duc in spate kg in plus, ori sa incerc sa scap de ele dupa capul meu...![]()
ghinetz spune:
Saluty!
Care primavara? Unde e???
Constanta de ce nu incerci pentru Calin un tratament homeopat pentru imunizare? Si eu am trecut cu Stefan prim muuulte boli, dar acum a ajuns sa faca intr-o seara febra si dimineata sa se trezeasca fresh. Sigur, e si varsta, stiu, dar eu sunt foarte multumita de dr homeopat. Noi mergem la Dr Receanu. (am mers deja si cu Victoras). Am inteles insa ca nu mai primeste pacienti noi,d ar sunt multi alti medici buni in Iasi. Stiu de o tipa, Vasile Silvia, parca, la Pol Industriala. Eu cred ca merita sa incercati si asta.
Dr Avatajitei a fost mana a doua cand l-am nascut eu pe Stefan. L-a asistat pe prof Dragomir. Si tot ea s-a ocupat apoi de mine. Foarte draguta, vorbea frumos, m-a incurajat cand eram plansa toata ca scazuse puiutul in greutate si mi-a zis ca si ea a patit la fel, ca si ea a plans etc. A insemnat mult pentru mine ca m-a inteles si incurajat.
Gata, fug sa hranesc puiutul. Azi nu am iesit inca la plimbare ca am avut de spalat, de facut mancare...si cand sunt ocupata Victor imi intoarce casa cu f... in sus. Asa ca dupa ce il culc ma apuc de strans jucarii.
A! Lacramioara, sotul nu e microbist. dar nici cina nu am avut, ca am avut musafiri. Musafiri insensibili la dorinta mea de a stinge luminile.
connie1974 spune:
Buna,
Oana, chiar aveam de gand sa merg cu el la dr. Receanu, dar s-a imbolnavit si a trecut din una in alta. Auzisem de chestia ca nu mai primeste pacienti noi, dar am sa incerc, poate mai primeste copilasi.
Danna, Delphinas, imi pare rau, nu am raspunsuri la intrebarile voastre.
Plec si eu acasa, poate daca nu ploua ies cu piciul afara sa luam aer si sa se joace.
Pupici.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
iulia-stefy spune:
Salutare!
Si o
fierbinte, pentru voi....
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
GabrielaG spune:
Neataaaaaaaaaaaaaaa....multumim de cafea Lacramioara...
Azi am vazut la Matei la gradi 2 crengi de copac inflorit....suuuperrr...
Sa aveti o zi superba,
Gabriela si baietii
AAAaaaa...si azi e ziua pacalelilor...![]()
adi69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ary_v Adi multumesc pentru raspuns! ![]() As vrea niste detalii pentru ca eu din ce am citit numai chestii contradictorii am gasit. As vrea sa stiu daca sunt triati in vreun fel copiii inainte de a-i accepta in gradi, daca se plateste vreo taxa si cam cat? Dar cel mai mult ma intereseaza daca functioneaza intradevar dupa ideeile expuse pe site-ul lor. |
UPS..eu n-am citit site-ul..
Daca vrei ,poti veni sa vezi clasa,educatoarea..
Nu exista triere,dar,bineinteles ca trebuie sa fie o intalnire educator -copil inainte de a accepta inscrierea.
Sant "cursuri" in care se explica( de catre invatatori) pshihologia Waldorf ,despre ce e vorba ,sant deschisi la intrebari,discutii..etc.
Joia asta de la ora 17 este intalnire cu domnul invatator Condrea,pentru clasa a I-a si nu numai,joia trecuta au fost si parinti care voiau sa inscrie la copii gradinita.
Am vazut saptamana trecuta ca au inceput sa se depuna la secretariat cereri ptr gradinita.
Ne putem intalni ,intr-o zi cand las,sau si mai bine cand iau copilul de la gradinita,sa discutam,sa discuti si cu doamna educatoare daca doresti.
Eu n-am experienta prea mare,e primul an cand frecventeaza gradinita asta,insa copilul e fericit si pana la urma asta conteaza ptr mine.