Iasule, a venit Primavara!
Raspunsuri - Pagina 18
ary_v spune:
Buna dimineata mamici din Iasi!
Imi poate spune careva daca este vreo gradinita waldorf in Iasi?
iulia-stefy spune:
Va rog sa imi spuneti si mie care stiti, cam cat se da pentru o cauterizare pe col uterin..... Trebuie sa merg s-o fac si pe asta..... maine.... Si as vrea sa stiu...Multumesc.
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
connie1974 spune:
Buna dupa cam mult timp in care nu ne-am auzit. Cred ca sunt vreo 2 saptamani. Oricum intre timp Calin a facut o pneumonie pe care a trebuit sa o tratam injectbil. Incercarile, ca nu le pot numi altfel, cu Klacid, Rovamicina si Pyostacine nu au dat rezultate asupra gatului plin de puroi, ca ajunsesem sa cred ca nu e amigdalita, ci altceva. Deci raceala a coborat la plamani si a trebuit sa faca cefort. Pe care primele 2 doze le-a facut in branula, iar dupa ce s-a infundat nu a mai vrut sa ii puna si i- facut in fundulet. Iar micutul a stat, ca mi-era tare frica ca il va durea mai tare. Dar a trecut mai usor in fundulet si iaca am scapat. Sper ca pentru mult timp de acum inainte, ca pentru totdeauna e prea mult sa cred. A fost o perioada grea tare, am facut viroza ba unul, ba celalat, eu m-am cautat si eu pe la pneumolog ca eram si eu cu sanatatatea in pioneze, asa ca acum sunt si eu pe antibiotic si alte pastile de tuse etc. Nici nu stiu cum am putea sa ne pazim de urata asta de viroza, ca de la ea ea vin toate.
Am tot cautat despre imunizare, ca pana la urma pe fondul unui sistem imunitar slabit a facut, dar m-am saturat de atatea medicamente. Am zis ca la vara il trimit la pascut la bunici,
, sa manance iarba, pamant, sa-si bage ce vrea el in gura ca vad ca daca il cocolosesc, face cate una de asta de nu-mi mai trebuie cura de slabire. Ieri am iesit un pic afara, ca de cand e bolnav, numai cat l-am dus la doctor si inapoi, cu uracioasa asta de vreme. Daca l-ati fi vazut, alerga ca un catelus, ca nici el nu mai stia pe unde s-o ia.
Trebuie sa mai citesc in urma ce ati mai facut, ca nu prea am mai deschis DC-ul.
Lacramioara, nu stiu de tarifele respective, oricum sanatate si tin pumnii sa scapi repede si fara durere.
Sunt asa de irascibila in ultima vreme, tip si la el si mi-e o ciuda dupa aia, imi dau seama ca si el e stresat dupa boala si stat in cas, ar trebui macar eu sa fiu cu capul mai pe umeri. Am zis ca in vacanta tre sa mergem undeva sa ne aerisim mintile, ca altfel o iau flu-flu.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
connie1974 spune:
si trimit si mesaje needitate
, oricum daca sunt ceva greseli, intelegeti voi ce am vrut sa zic.
Cred ca toata lumea e la aer. Poate iesim si noi dupa ce se trezeste restul familiei, ca eu nu am avut somn si am facut niste clatite. 
Constanta si Calin
lacri spune:
va pup!
multa sanatate bolnaviorilor.

Oana cum a fost cina la lumanare?sau a fost meciul si a ramas pe alta data cina?
va pup si va doresc o saptamana frumoasa si usoara
connie1974 spune:
A, si daca tot se doarme la mine sa va mai spun una. Ma pune pacatul, de fapt eram fortata ca era cel mai aproape, sa merg in Kaflandul din Pacurari, sa iau ceva pentru asistenta care i-a facut injectii lui Calin, ca bani nu a vrut sub nici o forma sa ia. Si merg la raionul de cosmetice, unde am ramas cu gura cascata. Toate cutiile cu creme mai scumpe erau desfacute si pe eticheta scria ca se achizitioneaza dupa ce se platesc la casa. Inteleg, sunteti prosti si va fura, dar chiar asa? Toate cutiile ( si erau si 5 si 6 cutii) desfacute. Hai, pune una desfacuta si spune ca sigilata poti lua de la casa. Da' ma duc sa cumpar crema second hand? Eventual si testata, desface cutia cu crema, ia vreo 2 degete si gata, luati-o, e proaspata
. Asa m-am enervat, ca eram in criza de timp, nu aveam in alta parte mai aproape sa merg si credeam ca gasesc si flori la ol si evident ca nu am gasit. Asa ca i-am luat de la Sensiblu dar nervii tot i-am macina un pic, numai la gandul ca isi bat joc de consumatori.
Constanta si Calin
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o fierbinte.... ca e frigut afara....Si va doresc o saptamana usoara.
Nu ma simt foarte bine, dar amfacut-o si pe asta.... In curand sper sa-mi fie mai bine. Important e ca Stefy e bine.... adica doar cu tuse.... dar atat. Si culmea.... cat eu am zacut ieri... s-a jucat asa frumos cu tati.....
Constanta, ma bucur ca acum e bine Calin. Multumesc. Nu m-a chinuit foarte tare, a durat doar 10 minute, dar nu a fost prea placut. Ideea e ca am citit o groaza pe net despre asta si nu sfatuiesc pe nimeni sa mai citeasca inainte, ca m-am dus asa speriata.... si nu-i chiar asa.... E asa cum imi spuse doctorul.... parca te zgarie cineva... un picut mai tare.... dar nu foarte tare...
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
herra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui connie1974 A, si daca tot se doarme la mine sa va mai spun una. Ma pune pacatul, de fapt eram fortata ca era cel mai aproape, sa merg in Kaflandul din Pacurari, sa iau ceva pentru asistenta care i-a facut injectii lui Calin, ca bani nu a vrut sub nici o forma sa ia. Si merg la raionul de cosmetice, unde am ramas cu gura cascata. Toate cutiile cu creme mai scumpe erau desfacute si pe eticheta scria ca se achizitioneaza dupa ce se platesc la casa. Inteleg, sunteti prosti si va fura, dar chiar asa? Toate cutiile ( si erau si 5 si 6 cutii) desfacute. Hai, pune una desfacuta si spune ca sigilata poti lua de la casa. Da' ma duc sa cumpar crema second hand? Eventual si testata, desface cutia cu crema, ia vreo 2 degete si gata, luati-o, e proaspata . Asa m-am enervat, ca eram in criza de timp, nu aveam in alta parte mai aproape sa merg si credeam ca gasesc si flori la ol si evident ca nu am gasit. Asa ca i-am luat de la Sensiblu dar nervii tot i-am macina un pic, numai la gandul ca isi bat joc de consumatori.Constanta si Calin Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre |
eu cred ca mai degraba fura unii "consumatori" - sau consuma direct la raft.
am luat intr-o zi de vineri din carrefour o cutie de bomboane, pentru educatoarea copilului.
eram in graba si abia acasa am descoperit ca banda cu care era lipita cutia - erau bomboane rafaelo, in cutie metalica - era taiata si lipsea o mana buna de bomboane...
asa ca am mancat noi restul si pentru gradinita a trebuit sa cumpar altceva.
iar in Kaufland la chioscul de ziare, cum intru eu in partea dreapta, exact la nivelul ochilor unui copil, ce credeti ca sunt - reviste xxx...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
adi69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ary_v Buna dimineata mamici din Iasi! Imi poate spune careva daca este vreo gradinita waldorf in Iasi? |
Este gradinita si este si scoala.
Pe str Ciric,in spatele gradinitei nr 22,langa fosta generala 5,care fosta generala 5 acum e la parter scoala Waldorf si la etaj Cuza.
Catalina mea e la gradi la Waldor,daca mai vrei relatii..cu mare placere.
ary_v spune:
Adi multumesc pentru raspuns!
As vrea niste detalii pentru ca eu din ce am citit numai chestii contradictorii am gasit.
As vrea sa stiu daca sunt triati in vreun fel copiii inainte de a-i accepta in gradi, daca se plateste vreo taxa si cam cat?
Dar cel mai mult ma intereseaza daca functioneaza intradevar dupa ideeile expuse pe site-ul lor.