Iasule, a venit Primavara!
Raspunsuri - Pagina 17
l_carmen2003 spune:
'mneata si voua... am duc sa beau o cafea... si eu.
am vanit azi la serviuciu dsi imi curg okii si am realizat ca am venit degeaba... in fine, mai termin din restante si plec... aiurea viroza, nu e gripa dar e grea... aiurea e ca siAlex a luat-o si el mai si tuseste.. ma rog, cred ca tocmai rateaza primul concurs de la gradi ca doar nu am sa il duc bolnav...
si aproppos, afara ninge...
o zi buna
mihharo spune:
Pana la urma s-a facut frumos afara ... sa speram ca o sa tina!
Sanatate multa celor bolnaviori... intr-adevar, viroza asta este foarte grea, nu te doboara de sa stai in pat insa dureaza muuuult... am avut si noi si stim cum e (si se pare ca totusi inca nu am terminat
, mai ales Albert cu tusea)
Mihaela - mami de cel mai dulce baietel
adi69 spune:
Buna ziua.
Pe mine vremea asta ,acu soare acu ninge acu ploua ma da peste cap rau de tot.As dormi intr-una.
Si nu e vorba de trezit-netrezit..caci in fiecare dimineata merg pe jos aprox o ora,la pranz la fel..
Da Gabi,mi-am schimbat traseul,acum urc pe linia de tramvai spre Piata Chirila si cobor pe Eternitate,sa nu ma plictiseasca monotonia.
Carmen ,multa sanatate!
Dana nu stiu ce sa spun despre tensiune.
Am avut o saptamana un aparat de luat tensiune insa nu cred ca era prea bun.Daca-mi luam de trei ori consecutiv tensiunea ,de fiecare data imi dadea valori diferite,cu diferente mari..asa ca..
Incerc si eu mai fara sare,cafea..
Azi imi inscriu doctorita in clasa 1-a. ii zic doctorita ptr-ca vrea sa se faca "doctor de animale" iar daca ar fi dupa ea mi-ar umple casa cu tot felul de vietuitoare..
Si deseara voi avea prima sedinta cu domnul invatator..eeeii??
Aproape ca santem scoleri..
Zi buna!
iulia-stefy spune:
Gabi, multumesc
pentru tine.
Carmen, multa sanatate si tie si lui Alex, sa va faceti bine repejor.
mihharo, multa sanantate lui albert.
Adi,sa stii ca pentru asta nu exista remediu, ma refer la "doctorita de animale". La fel a fost sora mea. A adus acasa de la pisici, catelusi, dar si testoasa, soparla, bufnita..... MUlta bafta la sedinta.
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ghinetz spune:
Saluty.
Cu vremea asta...m-am zapacit si va anunt cam tarzior:
Pentru copilasii mai mari in Carturesti azi e lectura publica. Povesti. Cred ca va fi in fiecare joi. Prietena mea citeste. Daca aveti drum...
Fug ca s-a trezit copilul.
Multa sanatate bolnaviorilor.Au aparut si la noi niste mucisori, dar deocamdata ii ignoram.
A! Am auzit ca in mai va fi canicula.
Stiu si eu... Incalzirea globala pe unde e, ca la mine in cartier nu a ajuns. A! Sambata e earth hour. La 20.30 Oare in provincie la noi se organizeaza ceva? daca nu...o pun de o cina la lumanari.
iulia-stefy spune:
Am intrat sa va salut si sa va ofer o 
Adi, a renuntat din pacate la marele talent, pentru limba franceza, dar mare greseala a facut. Acum trateaza toata animalele singura, mai bine decat veterinarul.... si pe ale ei si pe ale vecinilor. Ii pare si ei rau ca a adandonat ideea, .... daca are inclinatii in domeniul asta eu zic sa o ajuti.
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
GabrielaG spune:
Lacramioara, multumi de cafea..chiar azi am baut pe fuga acasa.
Adi..pupici multi doctoritei....ce v-a spus la scoala domnul invatator?
Carmen si Danna multa sanatate...chiar m-ati bagat la idei cu viroza-gripa ce circula acum prin oras...sper sa nu se lipeasca si de noi.
Oana...multumi de info...am aflat prea tarziu, dar daca spui ca e si saptamana viitoare, eu zic ca merita incercat sa ajung cu copiii pe acolo...cu cel mic desigur...
O zi superba si sa va mearga toate dion plin astazi,
Gabriela si baietii
ioana spune:
Danna, nu voi in Iasi in acest week-end, din pacate. Ramane pe alta data. Eu pachetul il am pregatit, daca ai putea veni in cursul saptamanii ar fi perfect.
Numai bine,
Ioana.
Danna_36 spune:
Ioana, voi incerca atunci saptamana viitoare intr-o dimineata, cat mi-s domnisoarele pe la scoli, ca dupamasa nu pot, sunt la cursuri in celalalt capat de oras ![]()
Sanatate bolnaviorilor si week-end placut, care pe unde mergeti. S-a facut mai caldut afara parca.![]()