Iasule, a venit Primavara!
Raspunsuri - Pagina 21
ary_v spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adi69 Pai cum sa ma recunosti..simplu. Cea mai mare si mai grasa..si cu ochelari. N-ai cum sa ma ratezi! |
Ady am fost si eu. Din pacate nu am putut intra azi pe net (ca au avut astia de la cablu nu stiu ce de inlocuit) si nu eram sigura care esti tu, desi imi venea sa intreb pe toata lumea: "Esti cumva ady de pe forumul despre copii" :D Bine ca m-am abtinut.
Eu eram cu sotul, am stat pe acelasi rand si aveam un sacou in patratele.
iulia-stefy spune:
Va ofer o
si.... ma duc la ale mele.....
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
connie1974 spune:
'Neata,
Raportam prezenta la povesti la Carturesti. Calin, super incantat. I-a placut de Lavinia
, a zis ca vrea si data viitoare. Normal ca la inceput a stat langa "fusta" mea, dupa care a mers pe langa copii, alerga pe acolo, a ascultat. A vrut o gramada de biscuiti
, de l-am oprit sa mai aiba si altii. Sunt ocazii bune pentru copilasi sa mai interactioneze, bineinteles ca am plecat si cu cumparaturi, ca nu m-a lasat sa ies cu mana goala, i-am gasit o carte cu Cars si cum e febletea lui povestea, a trebuit sa o iau.
Maine este expozitie canina, dar nu stiu la ce ora si unde, azi trebuie sa se intereseze barbatu-meu. Cand eram studenti mergeam pe terenul din agronomie a fost o data si mi-a placut. Daca aflu ceva din timp va anunt.
Pupici si vreme bune de plimbare. 
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
connie1974 spune:
Am gasit ceva
http://www.bzi.ro/Expozitie-canina-la-Iasi-A48826.html
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
GabrielaG spune:
Neeataaaaaaaaaa....
Speram azi sa fie cald, cald....
Pupici si spor ,
Gabriela si baietii
ghinetz spune:
Saluty!
Gata, recunosc si eu oficial: a venit primavara! Victor a stat afara doar in hanorac, fara caciulita, deci, da: e primavara.
Connie ce ma bucur ca i-a placut lui Calin de Lavinia!!!! Abia astept sa-i dau feed-back-ul, sa-i spun ca e placuta, iar activitatea ei apreciata. In targusorul asta unde rar se intampla ceva (si muuult mai rar ceva pentru copii) mi-e imi place ce face ea acolo. A! Multumim si pentru anuntul cu expozitia. Ar fi frumos sa reusesc sa ajung si eu. Sotul maine insa recupereaza si eu mai am de facut shmotru, ca azi am stat mai mult afara, de pe la 10 pana la 1.
Carmen!!! Ce mai faci? Cam rar pe la noi in ultimul timp...
miki68 spune:
Am facut CAPITOL NOU
Nu stiam cum sa-l denumesc si i-am zis "ep.2"![]()
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com