Oradea (40) * Alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Dedicatie pentru toate femeile:

La multi ani fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Dragele mele oradence, va doresc din suflet LA MULTI ANI si de ziua noastra sa va bucurati de toate lucrurile frumoase din viata si sa fiti inconjurate de cei dragi!

CRIS, si eu vreau sa vad desen cu tine cu 3 cocuri in cap, pleeeease!

SIMINA, multumim pentru dedicatie, f. frumoasa! Nu te invidiez pentru zugravit si adunat lucruri, dar macar te vei simti mai bine dupa, in camera renovata. Cum arata crocusii? Pune niste poze sa vedem bobocii.

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

La Multi Ani de 8 Martie dragele mele!!!

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La multi ani,

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Crocusul e brandusa de primavara.
O floare delicata, simpla...dar atat de pretioasa.
Iata ca a inflorit si la mine.

E semn de primavara. Nu va uitati pe geam, uitati-va la flori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

La multi ani, gagici!!!
Nu am apucat ieri sa va urez, dar primiti si azi, asa e?

Moni-ma mobilizez si pe seara descarc poze cu capodoperele.Promit!

Simi-ce frumoase flori!! Mie mi-au iesit lalelele! Cand am primit bulbii, mi s-a spus ca sunt lalele negre.

Cum a fost pe la chefuri????

Noi am sarbatorit ieri in hu.Eu si baietoii mei scumpi.

O saptamana faina si numai bine!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Noi aseara am fost cu colegele la Corsarul pe banii sefului, Giulia s-a comportat tare bine
Revin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

SIMI, intr-adevar e superba brandusa, n-am stiut ca e totuna cu crocusul.

Ma bucur ca ati sarbatorit 8 martie, care pe unde. Eu sincera sa fiu n-am prea simtit ca a fost, mai ales ca sotul ca sa-mi ridice moralul mi-a dat pe 7 cadoul pentru 8 martie , deci pe 8 n-am primit nimic, ba ne-am si certat una buna asa ca de ziua femeii. Azi e baba mea, nu mai zic nimic de vremea de afara, am dormit prost noaptea, dim. am reusit sa fug la un laborator cu una din "productiile" lui Luca, iar pe joi l-am programat la policlinica de copii la o doctorita, sunt tare trista ca f. urat respira, parca e astmatic, iar siropurile nu mai vrea sa le ia, plange de numai, oricum nici nu le mai vad rostul ca n-au adus nicio ameliorare. Asa ca mergem la un pediatru sa ne zica ce sa luam. Probabil ca va trebui sa aman scosul alunitei, ca tot pe joi era programat si nu cred ca o sa reusesc sa fac slalom intre spitale. Nu conteaza, numai Luca sa fie bine ca deja ma exaspereaza bronsita asta sau ce o fi.

Eu nu mai pot cu vremea asta, simt ca ma tampesc stand numai in casa, spaland vase, haine, punand de mancare, schimband scutece etc. Si pe internet arata vreme din asta toata sapt, vreau si eu soare sa iesim cu caruciorul nou care-mi place asa mult

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Moni, si baba mea e tot azi asa ca nu esti singura, culmea, m-am trezit la 4 si m-am tot foit
Vreau sa vina primavaraaaaaa, nici Giulia n-a scapat de tuse :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ma tampeste vremea asta..oare mai vine vreodata vremea buna ca simt ca ma dilesc de cap

Moni imi pare rau ca e asa Luca si Alexia se haraie din nou si acuma am si auzit-o tusind de cateva ori.
Andy la fel dimineata tuseste de numa,atat..in timpul zilei e k.

Daria baba mea a fost la felSanatate Giuliei
Mai da ce distractie pe voi,super

Cris ce bine te-ai sarbatorit!!

O saptamana cat mai frumoasa tuturor

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput