Oradea (40) * Alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

Simi-ce frumoase flori!! Mie mi-au iesit lalelele! Cand am primit bulbii, mi s-a spus ca sunt lalele negre.

Deci astepti sa infloreasca. Sa ne zici culoarea reala.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Daca aveti nevoie de un patut de lemn cu salteaua aferenta sa mi spuneti o donez cui are nevoie cu rugamintea de a veni dupa patut cel tarziu pana maine.(i am comandat copiilor mobila si vine si nu am loc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Merce-sa foloseasca sanatosi mobila!!

Pun si eu poze cu bucuriile de 8 martie.

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Wow, Cris, dar cat a muncit Andrei, super frumoase lucrarile, cred ca ti-au ajuns imediat in suflet
Mercedes, sa folositi sanatosi mobila noua !
Ref patut, intreb diseara maternala daca vrei.
Pup trupa, revin mintyenash

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

fetelor!
Va intreb pe voi, sunteti mai aproape de Debrecen decat altii.... stiti cumva cazare in acest oras?
as vrea sa mergem la piscinele acoperite, am intrat pe site si am gasit ceva hoteluri. dar poate a stat careva la vreo pensiune, ceva dragut si care sa merite banii.
Multumesc anticipat!

_
Gio20+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Intreb si eu, pe unde-i Marius?

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CRIS ce-mi plac desenele, sunt suuuuper si scrisoarea pentru Mos Craciun, mi-au dat lacrimile, Doamne abia astept sa imi faca si Luca desene si sa ii scrie la mos, copiii astia sunt niste minuni!

MERCEDES, sa stapaneasca sanatosi mobila!

GIOVA, din pacate eu habar n-am, nu pot sa te ajut.

Eh, asa mai merge, cum a fost azi vremea, am iesit si noi la plimbare prin centru cu carutul nou, Luca a fost taaare atent la toata multimea de pe centru, el de obicei adormea aproape instantaneu cand il puneam in carut, ca in celalalt nici nu statea asa ridicat, acum a studiat multimea si a si fost acostat de doua fetite , am zis ca de pe acum avem admiratoare...

O noapte linistita va doresc!

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am (re)venit. Insa sunt extrem extrem extrem de solicitat. Asa incat intru mai rar. Dar sunt pe aici.
Salutari tuturor!

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Ce faceti, cum sunteti ? Pe unde umblati ?

Noi stem bine, Giulia mai muceste oleak ...

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Multumim fetele.
Rezolv azi si cu patutul.

giova- noi din oradea sau mai bine zis eu si cred si ceilalti tot asa mergem la acea piscina acoperita de dimineata si ne intoarcem in aceeasi zi.Sunt oferte si pentru cazari tot acolo.
Daca te ajuta iti dau un link cu ofertele de la ei + hotelul ce ii drept e de 4 stele
http://www.aquaticum.hu/indexb.php?site=hot&page=hirreszlet&hirid=57

Mergi la inceput