Oradea (40) * Alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Andy, ma bucur ca a fost super fain, inca n-am vorbit cu prietena mea Spor la distractie in oras
Noi azi mergem la ziua unui prietenut ce implineste 4 ani, maine seara iesim in oras cu colegele ...
Eu de la gradi am primit aceasta surpriza n-am stiut de ea ca donsoara nu vorbeste never nimik

WE frumos tuturor si tuturor oradencelor mele dragi

Siminel, mai vrem poze cu flori

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

mamagiuliei-ce fain , imi place.
Cristi mi a venit acasa cu un sapun imbracat in ceva material formand un cosulet f fain si o felicitare f faina de 8 martie.

laura-ma bucur ca a fost frumos la serbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salutare Oradea!

SIMINA, superba azaleea, si mamei mele ii plac f. mult, are una si era f. incantata ca a fost inflorita toata iarna.

LAURA, bravo pentru serbare!

DARIA, frumoasa surpriza de la gradi! Distractie placuta la ziua de nastere!

MERCEDES, ce mai face Bia si manuta ei?

Eu am fost ieri la dermatolog, m-am linistit, oricum trebuie scoasa alunita ca e lezat tot tesutul, dar doctorul a zis ca sigur nu e cancer, oricum vor face analiza dupa ce mi-o scot. Asa ca joia viitoare ma duc sa mi-o scoata. Daria, ai avut dreptate, e super de treaba dr. Brihan, daca ar fi toti medicii asa amabili ce bine ar fi. Eu nu stiu de ce aveam impresia ca o fi vreun babalac, poate pt. ca e f. cunoscut in oradea si de obicei astia batrani sunt mai cunoscuti.

Acum stresul meu nr. 1 e cum sa-i recoltez urina pt. urocultura lui Luca :). Am fost in 2 laboratoare si habar n-au astia de punga sterila, mi-au zis ca in recipient sa aduc. Ei, si cum sa-i zic eu lui Luca, ia fa tu mami pisu aici in recipient? Am luat pana la urma o punga sterila dintr-o farmacie si daca o sa ma prind cum se pune cred ca o sa ii recoltez in aia si dupa aia transfer in recipient steril. Mamaaaa, ce complicatii. Ca sa nu mai zic ce fata a facut sotul meu cand i-am zis ca va trebuie sa recoltam kk si sa-l tinem noaptea in frigider ca trebuie dusa proba pana la 11 dimineata si nu stiu daca se va produce Luca fix dimineata pana la ora aia. Sa ma omoare sotul, nu alta!

Asa, dupa aceste detalii foarte "placute si gustoase", de care sunt sigura ca nu va puteati lipsi, sa va zic marea mea bucurie. Luca s-a ridicat ieri in picioare pentru cateva secunde!!!! Tinandu-se de picioarele lui taica-su. Dar saracul asa mirat era de propria performanta si de toate aplauzele si uralele noastre ca dupa cateva secunde a picat inapoi in 4 labe . Dragutul de el, si totul se trage de la aparatul foto, e lesinat dupa el, cand il vede pe taica-su cu el scoate un "aaahh" si o ia la goana in 4 labe inspre aparat. Si acum de aia s-a ridicat ca taica-su tot mai sus tinea aparatul ca sa nu murdareasca Luca lentila si na, numai in picioare mai putea ajunge la el

Va doresc weekend placut!

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Buna am intrat sa va salut in aceasta frumoasa dimineata de martie

citeam ziarul si am gasit ceva trist
http://epaper.jurnalbihorean.ro/epaper/pdfsite_download.php/show.pdf?pageno=9&now=1236411649#zoom=150,43,225
We placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Daria ff frumos..eu m-am intalnit cu prietena ta..credeam ca lucrati impreuna,da mi-a spus ca nu.

Mercedes ce frumos

Eu am primit cadou un caiet in care era poza fiecarui copil din grupa si sub ea desenul Mama mea.Va pun si cateva poze,de desen nu zic nimic..mi-a spus din start ca nu m-a desenta frumos da eu tot l-am laudat
http://good-times.webshots.com/photo/2566076190103994286uoYBqn

Sunt poze noi si cu Alexia,pe care am gasit-o de dim cazuta langa pat,nu plangea doar astepta sa vina cineva sa o vada

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

LAURA ce se mai iubesc fratiorii... Ce cuminte Alexia, auzi sa astepte ea cuminte s-o gaseasca cineva Tare frumos tiganusul tau, iar desenul, ce sa zic, pe mine ma emotioneaza tare mult desenele astea ale piticilor, ma gandesc cat suflet pun ei in ele, de asta sunt mult mai valoroase decat ale celui mai mare pictor din lume.

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Moni-sunt atat de frumoase povestile tale despre Luca.Sa le arhivezi si cand vei fi baba batrana cu braul din lana, asa ca mine, sa vezi ce bine iti vor cadea la suflet.

Laura-esti tare frumoasa in desenu' lu' fiu-tau!! Bravo Andy!
Da' Andy e si mai frumos si seamana perfect cu maica-sa!
Surpriza mea a fost un tablou facut de manuta lui, un martisor facut de scolarii de la O.Ghibu pentru astia mici sa-l daruiasca mamelor si o poezioara.Bineinteles ca io am fost presh din cauza emotiilor.
Pe mine cand ma deseneaza Andrei, imi face trei chestii in cap, ca niste cocuri negre, fireste, unul in varfu' capului, una -n stanga si una-n dreapta capului.Da's faina rau, pe bune!!!
Distractie cu gagicileeeeee!!Yuuuppiiiii!!!

Merce-frumos cosulet!! Cum e papusica??

Evi-cum sunteti?

Daria-ce o chi verzi are surpriza ta!!Unde iesiti in oras??
Pfuu, toate gagicile chefuiesc!!??

Merg sa ma distrez cu aspiratoru', bunul si fidelul meu prieten!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

De dimineata m-am trezit cu gandul la gradinarit. De fapt gradinaritul s-a transformat in mutatul muscatelor de pe balconul mic inchis, pe balconul mare si "coafatul" lor.
Poate ca m-am grabit putin, pentru ca e rece inca afara, dar oricum muscatele nu-s asa de pretentioase si rezista si la 0 grade.
Ca vroiam sau nu, trebuia sa fac operatiunea asta acum, cat sunt acasa, caci trebuie sa ma apuc de golit balconul mic si camera mea pentru zugravit.
Asta e programul pe urmatoarea luna.
Tot astazi intentionez sa merg la cumparaturi de genul: podele, dispersit si ce mai trebuie pentru renovat.
Mi-e groaza pe cand o sa golesc tot in alta camera ca si asa e stramt locul. Doamne da sa terminam pana la Pasti.

Dar sa va zic ce surpriza placuta am gasit dimineata pe balcon: boboci la crocusi! Am luat niste bulbisori din Pic in toamna trecuta si au rasarit prin ianuarie, dar partea draguta vor fi florile.
Poate asta-i cel mai frumos cadou de 8 Martie.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andy
Ce cuminte e Alexia iar Andy un frumos si talentat
Cris, si pe mine ma iau emotiile oricum si orice ar face Giulia
Moni, ma bucur ca esti ok, doc e un haios si o figura de om (n-am vrut sa-ti pove dinainte, e un nebun am ajuns la el cu o zi inainte de op de ochi sa mi vada doo bube pe mana si cica n-ar fi bine sa mi le criogenizeze pe loc, sa nu ma gandesc la operatie mai tare a fost ca era Giulia cu mine si el imi tot zicea vezi ca nu poti zbiera ca sperii cupilu` ; si eu am de mers la scos alunita, asa ca astept detalii "tehnice" si "banesti" de la tine ).
Siminel, wow, ce te treburi ai, nu stai o clipa ! Spor la renovari ! Astept finalul cu coltisorul de rai , inflorit
Gabicile, Marius, restul de fete ???
Mercedes ???

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Va multumesc tuturor ptr aprecieri

M-am intors si eu din oras ...in sfarsit m-am relaxat,a stat sotzul cu Alexia si atunci sunt super linistita

Daria

Cris hai pune o poza cu tine desenata de Andrei...sunt convinsa ca esti super dragutza.F frumoasa surpriza

Moni eu chiar nu inteleg cum ai putea recolta altfel urina la un copil asa mic,sper sa reusesti pana la urmaDa te emotioneaza pana la lacrimi..vei vedea si tu in curand

Va doresc tuturor un 8 Martie fericit !!

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput