FIV 216

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Sheritra, vino cu lenesii care s-au harnicit intre timp in burtica si citeste-mi semnatura. :)

Girls, nu uitati: cine se implica in campanie, fie si c-un simplu vot, ramane gravida! Dixit!!

---------------------------
Pentru cauza infertilitatii!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici (fiecare este finalist in cate doua sectiuni, in total se pot da patru voturi pentru campanie cu acelasi user). Pentru a vota tb sa va creati un cont aici. FIECARE vot conteaza. Mediatizarea ne poate aduce sprijinul politicienilor pentru cauza!

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Si daca vreau gemeni, ce trebuie sa fac ?

Mergi la inceput

Hihi. Pentru gemeni trebuie contributie dubla, deci mobilizeaza-ti si sotul. [Nu, daca iti mobilizezi familia si prietenii, NU va fi sarcina multipla!:))]

Ps: puteti citi/comenta si pe-aici, a inceput lumea sa scrie despre noi: http://polimedia.us/trilema/2009/un-grup-laudabil/

Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici (fiecare este finalist in cate doua sectiuni, in total se pot da patru voturi pentru campanie cu acelasi user). Pentru a vota tb sa va creati un cont aici. FIECARE vot conteaza. Mediatizarea ne poate aduce sprijinul politicienilor pentru cauza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

[red]v-am citit pe toate si va multumesc din suflet ca pe tot parcursul tratamentului meu a-ti fost alaturi de mine, chiar daca am fost membru nou, vin cu o veste care din pacate m-a daramat.... negativ, m-au sunat cand inca eram pe drum spre casa........., am tras speranta pana in ultima clipa ca v-a fi bine .......[/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

VVVV,imi pare nespus de rau pentru tine.Trebuie sa gasesti putere in tine si sa mergi mai departe.Lupta noastra este ff grea dar cred ca finalul merita orice sacrificiu.Pe mine reusita fetelor de aici,chiar daca a fost de prima data sau a 5-6 oara,m-a incurajat ff mult si sunt hotarata sa lupt pana voi avea bb meu.

Mergi la inceput

de felul meu sunt un om tare, care pentru fiecare ,,capat de ata'' m-am luptat, nimic nu am primit gratis in viata, am ajutat pe toti in masura in care am putut sa dau chiar daca maine stiam ca eu nu am, dar nereusita asta, sau nu stiu cum sa ii spun, esec, m-a daramat, stiu ca nu sunt prima si nici ultima, dar nu stiu cum am sa imi revin.......

Mergi la inceput

vvvv, imi pare tare rau. :(

suparerea ta e de inteles. bineinteles ca ai sentimentul de "sfarsitul lumii". si ca pentru moment nu poti sa concepi asta, dar te asigur din experienta: te vei ridica si o vei lua de la capat.

deocamdata acorda-ti insa ceva timp pentru a plange. da, poti sa te jelesti. ai dreptul, ai motive.

...dar o vei lua de la capat. abia astept sa iti zic "ti-am zis io!!"

Mergi la inceput

laura78 tu trebuia sa repeti analiza astazi, sa stii ca in supararea mea care sunt acum tot mi-am adus aminte ca ma bucurasem pentru tine ca ti-a iesit rezultatul pozitiv, dar nu stiam ce ai mai facut...... e bine?
raspuns pt Lauraa 78 si Lucaluca, si nu numai ;cand ma voi linisti am sa va spun de ce sunt atat de disperata de rezultat, va rog sa ma credeti ca am sa va urmaresc in continuare chiar ii spuneam si sotului, sunteti de nota 1000,aveti puterea sa plangeti pt fiecare esec, si sa radeti, sa va bucurati pentru fiecare reusita in parte, din partea mea la toate fetele chiar daca inima mea plange..........

Mergi la inceput

LucaLuca sa stii ca eu am votat duminica seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

vvvvv , ce rau imi pare....te inteleg perfect si pt mine de sambata lumea este altfel...sunt disperata ca vom imbatrani singuri dar imi aduc aminte de omuletii de zapada cum le spune catalina2307 congelatilor mei .Imi pare foarte rau .Te imbratisez cu drag .Ai incredere in viitor si in Dumnezeu.
Laura cum stai cu analiza?Ai repetat-o?
cristinici iti tin pumnii pt buburuza.Sa vezi ce bine va fi cand vei lua un rezultat maaaare la bhcg.
Sheri tin pumnii.
Copilutzu ce productie.Succes si incredere.Dumnezeu e mare!
Eu va citesc tot timpul insa nu mai am ce sa zic.Va zic doar ca va tin pumnii la toate si ca imi parea rau ca nu va voi mai gasi aici in curand fiindca plecati la odisee fara mine.

Oare voi fi si eu vreodata mamica?

Mergi la inceput