FIV 216

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Catank LA MULTI ANI fericiti si toate dorintele sa ti se implineasca si LA MULTI ANI inca o data pentru aniversarea casatoriei, sa aveti multi ani de acum incolo de petrecut impreuna tu si sotul tau si cat mai curand impreuna si cu un micut sau doi!!!!

Bianca B felicitari!Multa sanatate lui David si sa aiba parte de tot ce e mai frumos in viata!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Laura- iti tin pimnii sa fie bine !
vvvvv- bafta la testul de sange ! testele de urina pot sa nu arate realitate, nu trebuia sa ti faci, ca sa te stresezi degeaba!

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.16 cu Darius sau Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Ieri a fost ziua cea mare am transferat blastocitul luptator (din oastea lui Stefan cel Mare).
Cand am ajuns la spital eram mai rau ca la examen, dar cand Ana mi-a dat medicatia pt ET , m-am linistit. Dr Cocei care ma cunoaste ca pe un cal breaz mi l-a aratat, mi-a explicat ca e unul bun, dar nu exceptional de Oscar, dar e un blastocit de Z6 ceea ce insemna f mult, mi i-a arata si pe ceilalti care si pana la ce stadiu au evoluat.
Asa ca acum e la mine in burtica si sper ca acolo sa si ramana ca nu degeaba a fost asa viteaz.

Many bany felicitari!
Laura asteptam maine vesti bune.
Sheri tin pumnii pt Et azi
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Copilutzu, super productie! Bravo! O sa fie bine-bine! :)

Cristinici, sa ramana luptatorul cu tine toata viata! Sheri, un transfer usor si norocos!

Laura, vvvv, veniti cu confirmari!

Sezon plin, cum ziceam. :)

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Cristinici acum ai cele mai mari sanse!Doamne ajuta!!!!!!!!!

Vesti de la Sheri:citez "mi-au transferat trei putuirosi,de 5 si 4 celule" la 73 de ore.Bafta multa Shericuto ,ai sa vezi ca la tine in burtica le vor placea mai mult,tin pumnii pentru cei trei micuti sa devina harnici si vanjosi!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Cristinici, Laura, vvvv, Sheritra, succes fetelor, sa dea DD sa vi se implineasca visul!

_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - in desfasurare (aceeasi clinica, trat cu menopur 225 IU si decapeptyl), pick-up miercuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Sheri, gata, mai ai putin si esti gravi cu acte in regula!

Cristinici, pumnii stransi!

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

KoraPop multumim

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Liana va trasnmite salutari din streinezia, n-are net si nu va poate felicita in direct, so, acceptati din partea mea (io, aia bagacioasa, stiti voi) felicitari pentru proaspetele gravidute si viitoarele, stiti voi care, sa nu cumva sa nu veniti cu razultate pozitive ca am povestit deja ca aici e plin de gravidute
Ea e bine, bebelina are 27 de saptamani, pompoanele le vom scoate pe 30 mai

Pup trupa, astept vestile bune in continuare

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Bianca_B sa va traiasca copilasul si sa va bucure toata viata!
Many_bani felicitari iubita!
Betty felicitari inca o data mamico!
Sheritra, Cristinici felicitari dragelor, sa aveti puiuti lipiciosi!
M_Oana toate trec iubita, scopul e cel mai important!
Fireyes felicitari pentru vestea buna primita si multa bafta iubita!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput