FIV 216

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cristinici, Sheri, cum sunteti??? Sunt cu pumnii stransi .

19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Kora.Moniland multumesc de incurajari!
Am vb cu dr si mi-a zis ca nu e o valoare mare dar nici ff mica.Mi-a zis sa continui tratamentul(fac progesteron injectabil) si vineri sa repet b-hcg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

betty78, pussi, KaraPop multumesc pentru incurajari, m-am gandit si la asta, dar parca mai poti fi lucid uneori....va spun maine seara ce am facut, oricum de la Bucuresti ajung dupa amiaza, ah nu vreau sa transmit la nimeni energii negative, gata cu Dumnezeu inainte, vedem maine, succes la toate fetele la stadiile la cer sunteti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

[red]laura78[/red] este pozitiv fii sigura!!! ai sa vezi ca poimane nu mai trebuie sa te ingrijorezi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui iana_mari

Fetelor era un zvon cum ca d-na dr, n-ar mai veni in spital vreo 6 luni ,stiti ceva, e adevarat?Ma ingrijoreaza chestia asta.

Da , am intrebat eu si a zis ca la Giulesti mai vine pana pe 9 martie.

Azi am avut si eu punctia.
14 outze. Maine sun sa intreb de "Cojocareii " mei.
Va pup!!!

Edit. Felicit proaspetele mamici Iar fetelor care astreapta testul le doresc sa fie POZITIV!!!
Maria , Cristal nu pot decat sa va pup si sa va imbraisez!!
Scuze ptr. viteza ... dar plec la muncutza!!1
iar

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ioana stiu asa bine, de multe ori am simtit pe pielea mea vorba "atunci cand simti ca nu mai poti, de fapt esti la mijlocul drumului spre reusita".
Sambata, cu mine la reanimare mai erau 2 fete care tocmai facusera cezariana. Si vorbeam eu cot la cot cu ele si ne jeleam de mama focului, pana cand perfuziile mele s-au terminat si eu m-am ridicat sa plec acasa. Desigur, bietele fete se uitau cu jind la mine, dar cand am realizat ca eu trebuie sa mai astept 7 luni de chin pana sa ajung in faza in care erau ele, imi venea sa Credeam ca atunci cand voi ramane gravida, va fi cea mai frumoasa perioada din viata mea, din pacate trebuie sa ACCEPT realitatea......
Kora nici eu nu am inteles multa vreme ce plan are Doamne Doamne cu mine, dar si atunci cand s-au asezat toate, am vazut ca fiecare pas si fiecare greutate prin care trecusem fusese asa bine asezata in viata mea...... Nu ne putem face destinul dupa cum vrem noi si cand vrem noi, tot ce putem face este sa ne acceptam soarta cu demnitate si sa ne traim cat mai frumos ne tin balamalele destinul, asa cum ne este el oranduit.
Pussi sunt practicanta proaspata de perfuzii, insa sa mor daca inteleg rolul lor.Toata lumea mi-a spus ca ma voi simti muuuuuult mai bine dupa ele si ca ele sunt singura solutie, insa cand dupa fiecare tura eu vomit mai al naibii, sunt mai palida ca niciodata si dupa ce ca ma dor venele de mor, in afara de satisfactia ca am facut-o si p-asta, eu nu simt nimic bun. Sa nu-ti mai zic ca desi stateau 2 asistente pe langa borcanele mele, nu plecau ele bine spre consoartele mele, ca se si bloca perfuzorul, intra aer in vena si toata lumea imi zgandarea acul in vena, doar doar vor gasi pozitia miraculoasa sa curga picaturile alea de apa cu glucoza..... Iar acasa m-am chinuit cu ele la fel de tare....
Zici ca fumai si beai cafea? Pai eu daca vad la televizor fum de tigara sau cafea, dau afara instantaneu. Deja am ajuns sa traiesc intr-un glob de sticla, inconjurata de pansamente cu spirt sa nu simt niciun miros de nimic. Nici macar sa ma spal pe maini cu sapun nu suport....
Fire sincer, eu ma credeam fiica optimismului si a partii pline a paharului, dar cand iti trage soarta niste dureri crunte peste ochi, sa ma pici cu ceara daca pot sa scot optimismul din ceata in care zac. Noaptea visez ca ma plimb prin niste gradini pariziene cu un copilas superb in brate si atunci chiar reusesc sa ma bucur, dar ziua intru in ceata londoneza care nu ma paraseste deocamdata ioc....
Andicutz, LauraVoinicel si Madalina draga multumesc din suflet pentru felicitari, de-as putea sa fiu si eu la inaltimea bucuriei pe care ar trebui sa o traiesc......

Betty la betaHCG-ul tau e de 2 sau 3, macar stii sigur ca la FIV nu mai ajungi never.
Cristinici, Shery sa fie bine de data asta, sa mearga totul ca in cartile cu Brad Pitzi si fecioare neprihanite.
Copilutz supeeeeeeer productie, un invingator sigur ai tu acolo, daca nu mai multi. Bafta multa in incercarile prin care urmeaza sa treaca si Doamne Doamne sa le fie alaturi, iar care o merita mai mult, sa castige premiul al' mare, de a se bucura de viata alaturi de mami si de tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

blanche
ce inseamna MRI de care zici , e un fel de histeroscopie in care se vede interiorul uterului?
laura
iti doresc din suflet ca valoarea sa creasca si cand refaci bhcg peste doua zile aceasta sa fie cel putin dubla !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Lauraa78 e posibil ca embrionul sa se fi implantat mai tarziu si asta este motivul ptr care valoarea bhcg-ului sa fie scazuta.

Delia21 ce faci mamico? Cum te mai simti?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Sper sa se dubleze valoarea pana vineri!Asta e-am de asteptat.Incredibil,dar sunt ff linistita si am un sentiment de liniste interioara.Pana acum nu mi-a venit nici o picatura de sange,poate o fi de bine,m-a durut burta ca la cm si in special ovarul stang.Numai sarcina extrauterina sa nu fie!
Multumesc mult de incurajari,sa stiti ca au contat enorm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Seara buna fetelor!

Pe la sfarsitul lunii aug 2008 va anuntam ca sunt fericita posesoare de burtica. Cu ajutorul lui Dumnezeu copilasul nostru mult dorit s-a nascut pe 17 feb 09. David e un copil cuminte si frumos si suntem cei mai fericiti parinti din lume ceea ce va doresc si voua, tuturor aspirantelor la titlul de mamica.
Din momentul in care l-am tinut in brate am uitat peripetiile ultimilor 3 ani, a disparut pana si durerea din suflet ce m-a insotit in tot acest timp.
Nimic nu poate egala bucuria de a fi mama!

Va doresc din tot sufletul mult succes si mult noroc (da, avem nevoie si de noroc) si cu ajutorul lui Dumnezeu sa va tineti in brate copilasul mult astept si dorit!

Va multumesc ptr sprijinul, sfaturile si incurajarile primite. Doamne ajuta!

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput